danielss 14.04.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 blok z wielkiej płyty _ mieszkanie na ost kondygnacji - chodzi mi o konstrukcje stropu _ wymieniając żyrandol natknołem sie kanał w którym leci przewód (załączona fotka) _ kanał wysokości 15 cm tak że spokojnie 2 piłeczki tenisowe wejdą w pionie a i szerokości tez nie małej pytania tak powinno być? cały sufit jest tak wykony ? tzn leci se kanał , przerwa beton , kanał ,przerwa ................ ? czy podobnie jest wykonany strop miedzy moim mieszkaniem a mieszkaniem niżej? a jak jest wykony podobnie to co z jego wytrzymałością budynek już trochę lat ma _ jak by mi coś bardzo ciężkiego upadło punktowo _ będę schodził do sąsiada ? a może z uwagi na to ze jest to ostatnia kondygnacja strop jest wykony jak jest ? czy ewentualnie brak wypełnienia tych kanałów _ to powód ze dźwięki ( kroki , uderzeniowe , glosy) z mieszkania niżej się tak niosą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielss 16.04.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Nikt nic nie napisze _ kosmiczna technologia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 28.04.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Nikt nic nie napisze _ kosmiczna technologia ? Widocznie mało komu się chce wchodzić w wątek zatytułowany "kolejne pytanie" A tu są odpowiedzi na Twoje pytania. https://www.google.pl/search?q=wielka+p%C5%82yta&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=fl1eU4y4NYim8wek_YCIBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts