Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jako, że nie widzę tutaj żadnego tego typu wątku chciałem zapoczątkować nowy wątek poruszający temat firm oferujących montaż rolet / żaluzji w Warszawie i okolicach. Nie ma sensu tworzyć wiele wątków na ten sam temat, dlatego proponuję wszystkie oferty na rolety, plisy, żaluzje i moskitiery umieszczać tutaj.

Ze swojej strony natomiast chciałem wam zaprezentować firmę "Fabryka Rolet" jest to firma która co prawda pochodzi z Piaseczna, jednak świadczy usługi na terenie całej Warszawy (wraz z bezpłatnym pomiarem i wyceną). Fabryka Rolet oferuje między innymi rolety rzymskie, a także innego rodzaju rolety i żaluzje, a także plisy. Ich ofertę znajdziecie na stronie :spam: - nie namawiam do zakupu, ale obejrzeć ich realizacje możecie za darmo bez wychodzenia z domu. Jeśli się komuś spodoba może zdecydować się na bezpłatny pomiar i wycenę.

Edytowane przez finlandia
link reklamowy

• 6 months później...

To ja w takim razie polecę tu firmę :spam: - już ich tu gdzieś polecałam, ale skoro wątek tematyczny to niech będzie ;)

Firma oferuje wszelkiego rodzaju żaluzje, rolety, widziałam też u nich plisy, chociaż akurat ja tego nie lubię. Wycena oczywiście bezpłatna. Na pomiar przyjechał sympatyczny facet, całkiem nieźle mi doradził, bez narzucania swojego zdania. Montaż bezproblemowy.

Edytowane przez finlandia
reklama

• 1 year później...