cichyjohny 14.04.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Jako, że nie widzę tutaj żadnego tego typu wątku chciałem zapoczątkować nowy wątek poruszający temat firm oferujących montaż rolet / żaluzji w Warszawie i okolicach. Nie ma sensu tworzyć wiele wątków na ten sam temat, dlatego proponuję wszystkie oferty na rolety, plisy, żaluzje i moskitiery umieszczać tutaj. Ze swojej strony natomiast chciałem wam zaprezentować firmę "Fabryka Rolet" jest to firma która co prawda pochodzi z Piaseczna, jednak świadczy usługi na terenie całej Warszawy (wraz z bezpłatnym pomiarem i wyceną). Fabryka Rolet oferuje między innymi rolety rzymskie, a także innego rodzaju rolety i żaluzje, a także plisy. Ich ofertę znajdziecie na stronie - nie namawiam do zakupu, ale obejrzeć ich realizacje możecie za darmo bez wychodzenia z domu. Jeśli się komuś spodoba może zdecydować się na bezpłatny pomiar i wycenę. Edytowane 24 Lutego 2021 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catalinka 16.10.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) To ja w takim razie polecę tu firmę - już ich tu gdzieś polecałam, ale skoro wątek tematyczny to niech będzie Firma oferuje wszelkiego rodzaju żaluzje, rolety, widziałam też u nich plisy, chociaż akurat ja tego nie lubię. Wycena oczywiście bezpłatna. Na pomiar przyjechał sympatyczny facet, całkiem nieźle mi doradził, bez narzucania swojego zdania. Montaż bezproblemowy. Edytowane 24 Lutego 2021 przez finlandia reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa-s84 26.10.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) skoro mowa o roletach to warto też polecić w Warszawie. Posiadają szeroką ofertę nie tylko na same rolety, maja tez okna bramy itp. Edytowane 24 Lutego 2021 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts