jazzy 28.01.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 http://ta2.com.pl/fm/zwierzak.jpg Ja bym je wsadzila w duże białe ramy z paspartou - tym sposobem powiekszysz całość - i powiesiła w poziomie 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.01.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Andariel, nigdy nie pisz, że Twoje wnętrza są nijakie bo to nieprawda. W dzisiejszych czasach, jeśli kuchnia nie jest w białym lakierze...to już jest ciekawie Widać, że wiesz, jaki klimat chcesz osiągnąć i zrobisz to. I nie ma znaczenia to, jak tam inni mają u siebie, żadnego znaczenia. Bo Ty spełniasz w tych wnętrzach swoje marzenia A...i jeszcze, ładne imię dla syna wybraliście, my takie samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.01.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 A w co chcesz je włożyć masz jakieś ramki do tego? bo sama rama doda wielkości.Blat jest cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.01.2015 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dzieki dziewczyny, az mi poprawilyscie nastroj w pracy )) diana, myslalam o cienkich czarnych rameczkach ale niestety zgina te obrazki na scianie z kolei z passepartout (czy jak to sie tam pisze bedzie zle wygladali, chyba zeby nie bylo biale. Ale jesli kolor, to jedynie czern - zeby z ramka sie zlewalo. Biel odpada, bo kompozycja jest otwarta a biel wokol ja zamknie. To co proponujesz - galerie taka jak Kasie Tobie narysowala czy Chloe i siebie powiesila... Fajna ale jakos chyba do mnie nie pasuje ale przede wszystki nie wyobrazam sobie tego tryptyku powieszonego nie w jednej linii. Zrobie moze wizke jakas ale to zdjecie porzadne potrzebne. Jestem troche zawiedziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 28.01.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dzień dobry Ja tak podczytuje od dłuuużeszgo czasu i podglądam cichaczem ale mi miło tutaj u Pani na włościach. Wiem że mnie możecie zliczować, ale może dwie czarne ramki a jedna czerwona takie wąskie. I nie "Koniecznie" (od ślubu mnie to prześladuje ) czerwona w środku. A szanowny małż zmieni kabelek w lampie stołowej na czerwony (wydaje mi się jednej wystarczy) i będzie gites. O właśnie. Tak będzie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Aga, poleć po całości i zrób szerokie czarne ramy, baaaa...ardzo szerokie A może jakieś "barokowe" czarne jako pendant (dobrze napisałam?) do tego lustra w przedpokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 28.01.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Az sie zmartwilam i ja, ze te obrazki nie zawisna! na pewno bym je powiesila. na jednej wysokosci w poziomie. teraz trzeba sie pobawic proporcjami. moze wieksza odleglosc miedzy nimi zrobic. i na pewno zrobilabym to passepartout. z tym ze np podwojne. obrazek nastepnie np czarne potem biale a potem rama czarna. Wierze aga, ze cos wybierzesz. tyle juz pomyslow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.01.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dzieki Za pomysly! Kolorowe kable bardzo lubie. Teraz mamy taki megadlugi pomaranczowy. Jednak wkladam ogromny wysilek w to, by sie powstrzymywac z kolorami w domu. Gdyby nie to mialabym juz patrokacizne )) moze pozwole sobie popuscic wodze fantazji na antresoli. Reszta ma byc spokojna i przytulna ale bez zadecia. Zadnego rozmachu w kolorach Zaraz wychodze z pracy i jak dojade do domu moze zrobie fotke jakas i pokombinuje... Konieczki nie mow do mnie per Pani )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.01.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Aga, dziewczyna z taką fantazją i artystycznym zmysłem jak Ty nie potrzebuje pocieszycielek:) nie wierzę, że nie czujesz jak wyjątkowy jest Wasz dom! Brudnych kibelków szczerze zazdroszczę - u mnie jak dotąd nie ma się gdzie wysikać Uwielbiam Twoje lampy - zero kompromisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.01.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dzieki Za pomysly! Reszta ma byc spokojna i przytulna ale bez zadecia. Zadnego rozmachu w kolorach To jest właśnie fajne w Twoich wnętrzach, że są niebanalne i nie dla każdego ale na pewno są też bez zadęcia. Lubię podglądać jak łączysz te kolory. Popieram dziewczyny że przydałoby się jeszcze troszkę tej czerwieni spod szafek, może ten pomysł z czerwoną ramką nie jest taki zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.01.2015 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Bardzo lubię nasze ciemne ściany, wieczorem a jedynie wieczorem w domu siedzimy, i tak niewiele widać Porobiłam zdjęcia i wgrałam jako smart obiekty do photoshopa. Porobiłam też ramki. Będę to pewnie z kilka dni ogarniac wszystko, bo nie mam siły. Patrzyłam jakie mam grafiki swoje... no mam jakieś odbitki z linorytów, które robiłam na zaliczenie na uczelni zanim z niej nie zrezygnowałam. Ale to wszystko chyba nie pasuje. Mam też fotografie, które robiłam, nawet gdzieś miałam odbitki barytowe ale chyba nie zabraliśmy z poprzedniego mieszkania, obawiam się. Głupio czułabym się we wnętrzach gdzie wiszą moje prace, irytowałoby mnie chyba ciągle, że muszę na nie patrzeć... Już dawno nic nie przychodziło z Westa a dziś przyszedł wazonik, który kupiłam w zeszłym tygodniu. Obłębnie piękny słoik 30x30 cm więc nie taki mały śliczny i w kolorze takim brudnoszaro-zielonym. Na tym stole wszystko brzydko wygląda... http://ta2.com.pl/fm/sloik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.01.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Wazonik to wazonik, ale ten rysunek jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.01.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Hej Aga Mam nadzieję, że lepiej ze zdrowiem . Wiesz, że Tobie zawdzięczam swoje czarne ściany w kuchni, a w konsekwencji kawałek czarnych mebli? Dodałaś mi odwagi i jestem zadowolona z efektu Lubię Twoją autentyczność. Niepotrzebnie przejmujesz się drobiazgami. Widać, że lubicie swoje wnętrza, a dzięki temu goście (czyt. my) dobrze się w nich czujemy. Ciemne wnętrza długo kojarzyły mi się jedynie z chłodem. Dzięki Tobie zmieniłam zdanie. U Was jest przytulnie, ciepło i sympatycznie, przede wszystkim dlatego, że Wy tacy jesteście . To się czuje Wazonik bardzo ładny Grafiki wyglądają na pracochłonne. To miłe, że u siebie eksponujesz prace przyjaciół. Czekam aż pokażesz coś swojego . Myślę, że zbyt krytycznie podchodzisz do swoich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.02.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Cześć Aga, napiszesz mi w wolnej chwili który model płyty indukcyjnej Amica masz? Coś nie mogę się zorientować, a podoba mi się bardzo:yes: pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 http://www.amica.pl/produkty/produkt/3324-Plyta_indukcyjna_INARI--PI6511SF Tę ma o ile pamiętam jest też taka większa w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.02.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 http://www.amica.pl/produkty/produkt/3324-Plyta_indukcyjna_INARI--PI6511SF Tę ma o ile pamiętam jest też taka większa w ofercie Dziękuję!! Pestko, jesteś skarbnicą przydatnych informacji i inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Dziękuję!! Pestko, jesteś skarbnicą przydatnych informacji i inspiracji Ja tu tylko sprzątam :wiggle:czyli w zastępstwie Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.02.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Hej, nie mam netu. Na szybko z komorki pisze. Tu masz link do watku Chloe gdy zapytywala o moja plyte. Tam jeszcze sie potem na nastepnej wypowadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.02.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Zrobilam wizki i dam jedynie grubsze ramki. [ATTACH=CONFIG]302264[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]302265[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Będzie dobrze z tymi ramkami A czemu nie masz netu? zmieniasz operatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts