mi_mała 19.06.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Tak sobie się chciałam pogapić W szczególności liczyłam na nazwy gresów lub podejrzenie jakichś ciekawych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Poszukaj. Może coś znajdziesz. A czego konkretnie szukasz ? Pytam, bo dopiero 5 minut zaczęłam Cie przelatywać. Ależ Ty jesteś poukładana i systematyczna. Na bank księgowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Blisko, może nie w 10, ale jakieś 8,9 Ci daję za ten traf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Hahahahaha...Czuje się bo porządek u Ciebie i logiczna kolejnośc jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Poszukaj. Może coś znajdziesz. A czego konkretnie szukasz ? Pytam, bo dopiero 5 minut zaczęłam Cie przelatywać. Ależ Ty jesteś poukładana i systematyczna. Na bank księgowa ! Konkretnie to natchnienia i WOW A tak na serio - szukam różnych materiałów interesujących - archiekci często używają takich z efektem WOW, o których zwykły śmiertelnik nie pomyśli. Na ten przykład w życiu bym spieków kwarcowych nie znalazła, gdyby nie forumowy zygii. A są genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Hahahahaha... Czuje się bo porządek u Ciebie i logiczna kolejnośc jak cholera. Początek mojego wątku mnie rozśmieszył, jak się z dziewczynami po czterech stronach gadania odkryłyśmy, że każda ma matematyczne wykształcenie... Taka przypadłość Ale w wątku to się mi wydaje, że się miotam w każdą stronę z pomysłami... Jak się zacznie prawdziwa robota - to może będzie bardziej systematycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Spieki ? Ło matko ! O czym Ty do mnie ? Ja prosta baba jestem. WOW-y są mi obce. Ja robie w ruinach i trolach Oj nie gadaj. Masz pożądek. Weszłam do Ciebie i juz po 4 pierwszych postach wiem z kim, o czym i jak mam gadać Zdjęcia, inspiracje i rzuty. No pieknie. Porządeczek jak na spotkanie z Sanepidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 No spieki to takie WOW Dla mnie przynajmniej, bo fug nie lubię i kocham mat. A to se jest taki kamień w płytach 1x3m, grubości 3 mm, niezniszczalny i niebrudzący, coby do Sanepidu bliżej było O takie coś: http://kamiennaturalny.vertimar.com.pl/pliki2/492_galeria.jpg http://www.bloxo.pl/images/max_800_800/phoca_thumb_l_bianco-rivers-3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Takie tafle znaczy się ? Fajne to to. A jak cenowo ? Ile nerek trzeba opylić ? Robi sie to na wymiar czy gotowe rozmiary są i dopiero sie tnie ? Uświadom mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Tafle są 3x1 i nie poszalejesz, ale ciąć można już dowolnie, jak się chce Niektóre niebotycznie drogie, ale te 3mm z siatką (coby nie pękały jak zapałki w transporcie i przy kładzeniu) w podstawowym wybarwieniu to jak porządna hiszpańska płytka, więc jedna nerka wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 le co to dokładnie za materiał ?Zmielony kamień ?Mączka kamienna z siuwaksem ?Szukałam czegoś o takim właśnie wymiarze bo mam kilka konceptów na pewne konstrukcje i tez chciałam bez fugowo.Idę do wujka i pooglądam sobie desenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Spieki powstają w wyniku zmielenia naturalnych surowców (piasek kwarcowy, skały granitowe, iły łupkowe, pigmenty), a następnie prasowania oraz wypalania w temperaturze ponad 1200 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Fajne to to.Dzięki serdeczne za pomoc.Już wiem, jak rozwiązać pewien nurtujący mnie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 WOW mówię Mi-Mala, bo cena tych spieków gorzej niż z górnej pólki.A o fornirze kamiennym słyszałaś?A kafelki Vivesy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.06.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 No niektóre nie aż tak źle Jedna nera wystarczy Fornir kamienny do obadania, kafelki od momentu zapałania miłością do spieków na ścinę odpadają Podłoga musi zostać w płytkacch, bo 3 nerek nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.06.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Też choruję na spieki- nie wiem,czy się wyleczę do wykończeniówki- portfel byłby wdzięczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Mi mówiła, że tych spieków trzeba brać dużo.Duzo czyli ile ?Nie sprzedaja po 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.06.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Trzeba brać wielokrotność 3 m2, niekoniecznie dużo Produkują w takich taflach 3m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A jak potrzebuję tylko 3 metry to juz nie kupie ?Cholera jasna !Co to za praktyki mafijne ?Przecież slaby kupuję w ilości jakiej chce.Tu też jakby slaby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.06.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 3 kupisz, jak chcesz 5 musisz kupić 6, o to chodzi Możesz pojedyncze tafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts