Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mam pojęcia. Wydawało mi się, że łatwiej będzie Miśkowi założyć taki ale on twierdzi, że taka sama praca. Myślę, że z czyszczeniem może być łatwiej, bo tu panel otworzę i już a w liniowych trzeba wykitrać z podłogi. Nie wiem, nie miałam nigdy liniowego. Chciałam taki ale te ścienne mnie zachwyciły i będę miała ścienny. Może niech by się Karolajna lub inne koleżanki wypowiedziały, skoro używają, jak to tam jest.

no tak, trzeba sobie ułatwiac nie utrudniać. Nasze tempo jest ślimacze ale myślę, że Misiek wyrobi się z tym prysznicem zanim się pobudujecie więc zdążymy napisać czy warto ścienny czy nie :) a przynajmniej zebrać plusy i minusy posiadania

Andzia a to nie to samo w przypadku czyszczenia ?

Wydawało mi się, że i to dziura i to dziura :eek:

A masz już przygotowana pod to łazienkę ? O deweloperze myslę..

Zrobił spadki i takie tam czy Misiek sam będzie kombinował ?

Dzieki za cynk/link :)

jak widać na poprzedniej stronie na zdjęciach zdewastował Misiek wylewkę... Sam więc ogarnął, nie potrzebne było zaangażowanie osób trzecich. Skuł wylewkę odizolował miejsce na odpływ a resztę "wylewa"/formuje pod odpowiednim kątem. Mówi, że właściwie skończył już z brudzeniem, że teraz już czyste prace zostały.

Nadrobiłam zaległości w fotach i juz kumam :)

Powiem ci, ze nigdy nie widziałam takiego odpływu :o

Zajebiście to wyglada, ale nie kumam jak to wyglada po zdjęciu blaszki.

No dobra...będziemy obserwowac poczynania mistrza Miska :)

Robisz jakies szybki czy na "powietrzu" będziecie sie prysznicowac ?

bez szybek, walk-in bardzo mała łazieneczka to jest

11373788_1640601842862911_2056002735_n.jpg

Tu, gdzie poziomica jest wkitrana będzie odpływ na środku. Na razie schnie wszystko dookoła tej bezpiecznej kieszonki. Pewnie dopiero w następny weekend prace ruszą, bo w tygodniu po pracy sił na wiele nie starcza. Poza tym nie ma co się forsować. Tyle wytrzymaliśmy, to nie ma się co szarpać i spieszyć :D

Tymczasem dziś przyszły z allegro balony... aaaa nie mówiłam Wam o balonowym projekcie. To powiem jak już zrobię, aby nie zapeszać :D

Andariel, jak przyglądam się Waszym przygotowaniom pod odpływ liniowy ścienny, to moim zdaniem to, co jest zrobione w podłodze, powinno być zrobione w ścianie. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że odpływ ścienny umieścicie w ścianie bez specjalnej "dziury" na niego, którą Mąż przygotował w podłodze. Według mnie wszystko jest przygotowane pod odpływ liniowy podłogowy ;)