andariel 28.09.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Nie, to pod odpływ ścienny przygotowane. Odpływ taki: http://odplyw-liniowy.vandi.pl/fotki-moje/13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 28.09.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 odpływy ścienne są lepsze od liniowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.09.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Nie mam pojęcia. Wydawało mi się, że łatwiej będzie Miśkowi założyć taki ale on twierdzi, że taka sama praca. Myślę, że z czyszczeniem może być łatwiej, bo tu panel otworzę i już a w liniowych trzeba wykitrać z podłogi. Nie wiem, nie miałam nigdy liniowego. Chciałam taki ale te ścienne mnie zachwyciły i będę miała ścienny. Może niech by się Karolajna lub inne koleżanki wypowiedziały, skoro używają, jak to tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 28.09.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Aha, myślałam, że były jakieś powody. Ja mam teraz w łazience liniowy, ale źle zrobiony, bo na środku kabiny. Zupełnie bezsensu, bo trzeba spadek robić z 4 stron. Teraz już wiem, że ma być pod ścianą. Te ścienne też są ładne, dlatego pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.09.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 no tak, trzeba sobie ułatwiac nie utrudniać. Nasze tempo jest ślimacze ale myślę, że Misiek wyrobi się z tym prysznicem zanim się pobudujecie więc zdążymy napisać czy warto ścienny czy nie a przynajmniej zebrać plusy i minusy posiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Andzia a to nie to samo w przypadku czyszczenia ? Wydawało mi się, że i to dziura i to dziura A masz już przygotowana pod to łazienkę ? O deweloperze myslę.. Zrobił spadki i takie tam czy Misiek sam będzie kombinował ? Dzieki za cynk/link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.09.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 jak widać na poprzedniej stronie na zdjęciach zdewastował Misiek wylewkę... Sam więc ogarnął, nie potrzebne było zaangażowanie osób trzecich. Skuł wylewkę odizolował miejsce na odpływ a resztę "wylewa"/formuje pod odpowiednim kątem. Mówi, że właściwie skończył już z brudzeniem, że teraz już czyste prace zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Nadrobiłam zaległości w fotach i juz kumam Powiem ci, ze nigdy nie widziałam takiego odpływu Zajebiście to wyglada, ale nie kumam jak to wyglada po zdjęciu blaszki. No dobra...będziemy obserwowac poczynania mistrza Miska Robisz jakies szybki czy na "powietrzu" będziecie sie prysznicowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.09.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 alez bedzie extra swego czasu tez myslelismy o sciennym odplywie, ale bedzie inny obecnie mamy na srodku i jest ok, woda nie stoi i ladnie splywa... Nie ma to jak mąż i jego "złote ręce" Andariel..nie zapomnij "po" dobrze go ukochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.09.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 bez szybek, walk-in bardzo mała łazieneczka to jest Tu, gdzie poziomica jest wkitrana będzie odpływ na środku. Na razie schnie wszystko dookoła tej bezpiecznej kieszonki. Pewnie dopiero w następny weekend prace ruszą, bo w tygodniu po pracy sił na wiele nie starcza. Poza tym nie ma co się forsować. Tyle wytrzymaliśmy, to nie ma się co szarpać i spieszyć Tymczasem dziś przyszły z allegro balony... aaaa nie mówiłam Wam o balonowym projekcie. To powiem jak już zrobię, aby nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.09.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Tymczasem dziś przyszły z allegro balony... aaaa nie mówiłam Wam o balonowym projekcie. To powiem jak już zrobię, aby nie zapeszać co by to nie zapeszac :popcorn: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.09.2015 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 hahahaha Wariatko Ty moja ulubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 29.09.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 ..ja czekam na mroczne balony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Dzieki Andziu Balony powiadasz ? Ja juz nawet nie pytam co z nimi będziecie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.09.2015 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) To samo co Ty i polowa forum. Tyle, ze mnie dopadlo to teraz, calkiem znienacka i pociagne to do maximum, jak wszystko u mnie ;D Edytowane 29 Września 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.09.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Andariel, jak przyglądam się Waszym przygotowaniom pod odpływ liniowy ścienny, to moim zdaniem to, co jest zrobione w podłodze, powinno być zrobione w ścianie. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że odpływ ścienny umieścicie w ścianie bez specjalnej "dziury" na niego, którą Mąż przygotował w podłodze. Według mnie wszystko jest przygotowane pod odpływ liniowy podłogowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.09.2015 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 A to dlatego, ze nie bierzesz pod uwage faktu, ze tam gdzie zostawione jest miejsce - ta kieszonka bedzie postawiona scianka. W tym 10cm odstepie od sciany zmiesci sie instalacja wodna, odplyw i bateria teraz to zapewne zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 To samo co Ty i polowa forum. Tyle, ze mnie dopadlo to teraz, calkiem znienacka i pociagne to do maximum, jak wszystko u mnie ;D Że jak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.09.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 A to dlatego, ze nie bierzesz pod uwage faktu, ze tam gdzie zostawione jest miejsce - ta kieszonka bedzie postawiona scianka. W tym 10cm odstepie od sciany zmiesci sie instalacja wodna, odplyw i bateria teraz to zapewne zobaczysz aaaaaa, teraz to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 30.09.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 O co chodzi z balonami? Ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts