andariel 03.01.2016 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Karola <3 Hihihi Wiem dlaczego tak zachwalasz, bo tam Twoja ściana opisana Ale patrz, tu opisałam malowanie klatki schodowej z fotkami a tam nie. Ale to dlatego, że walczę z tą dziwną tendencją prokastynacyjną - nie chcę opisywać niczego co tam sobie w głowie wymyślam, bo to do niczego nie prowadzi. Staram się trzymać założeń, że robię i gotowe wrzucam - skupiam się wtedy na realizacji zamierzeń a nie na marzeniach i inspiracjach. Te kosztorysy muszę ogarnąć. A, Karola, nie chwaliłam się Wam ale powiesiłam lustra z TK <3 Bez malowania, W KUCHNI! Może fotkę zrobie gdy telefon naładuję ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.01.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Przepiękna półeczka A bloga podglądać od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Nie mam świadomości czy a jeśli tak to kto tam zagląda. Catti się podpisała więc wiem Ale fajnie, że zaglądasz, ja do Ciebie tu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 nie chwaliłam się Wam ale powiesiłam lustra z TK <3 Bez malowania, W KUCHNI! Może fotkę zrobie gdy telefon naładuję ;p Hej, Aga Niech ten telefon się szybko ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.01.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 I ja też pobiegłąm jak już wiem gdzie. I będę biegać tam sobie bo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Pewnie ładniej by wyglądały na czarno pomalowane ale na razie niech tak zostaną. Jak mi się znudzą, pomaluję a tu kolor schodów do turkusowych ścian: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 ach i muszę napisać, że schody tak tymczasowo. Bo pewnie trochę czasu upłynie zanim Michał się weźmie za okładanie ich drewnem dlatego wyprosiłam go abyśmy po betonie farbą pomazali żeby to schludniej wyglądało. Nie chciał się zgodzić ale właśnie przed końcem roku łatwo zmiękł. Jestem szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.01.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Karola <3 Hihihi Wiem dlaczego tak zachwalasz, bo tam Twoja ściana opisana ... to aż tak oczywiste :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 o tak tak - wchodźcie na bloga!!! :) tam się dzieje :) Karola <3 Hihihi Wiem dlaczego tak zachwalasz, bo tam Twoja ściana opisana Wreszcie znalazłam chwilkę i.. Łukaszolina, ta ściana w heksagony to u Ciebie?? O rety!! Wyszła FANTASTYCZNIE!! Gratuluję pomysłu i wykonania Jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.01.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Karola <3 Hihihi Wiem dlaczego tak zachwalasz, bo tam Twoja ściana opisana powiem szczerze, że po cichu się domyślałam, że to "nasza" Karolina, co lubi kolor ponad wszystko gratuluję!! wyszło świetnie!! Tobie Aga też gratuluję odwagi kolorystycznej, bo schody zapowiadają się fantastycznie! oczywiście, że lepsze żółte niż betonowe!! fajnie, ze się udało namówić małża.... przychodzę z obiecanym lustrem, żebyś pomysł miała u siebie... http://thatsmyletter.blogspot.com/2011/03/m-is-for-mirror.html lusterka do takiego projektu AniaTomkowa znalazła w Obi.... u mnie rozmiar 20x20 kosztował 72,99 za 10 szt., a 15x15 były za 55,99 (sprawdzałam osobiście przed świętami) nic, tylko działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Dziękuję Ci Kochana. Tez przed świętami sprawdzałam ale nie było w sklepach tyle. Teraz już nie ma pakowanych w paczki i wybór jakiś mniejszy... Ogólnie to piękna idea a dziś jeszcze zapytałam Miska czy mamy jakieś dłuta do drewna. Ciekawe co z tego wyjdzie Planuję 20x20 - 21 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Eh, hexagonujecie pięknie Kiedy ja się doczekam na moje heksy w wiatrołapie i kuchni. J na razie przełknął perspektywę rozpierdziuchy podłogowej w wiatrołapie, bo tam i tak płytki miały być od zawsze do wymiany. O kuchni nie chce słuchać. I pozostaje jeszcze kwestia ceny - heksy są drogie jak diabli. Przynajmniej te, które mnie się marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.01.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Aga, bylam na blogu! super pomysl:) tak mi cos nie pasowalo, zebys siedziala i nic nie tworzyla.cos za cicho tu bylo. cos mi sie nie sklejalo;) a tu prosze oczywiscie ze cos tworzysz i pokazujesz z tym ze nie tu:) sliczna sciana kolorowa. poleczka zarabisty pomysl..tez planuje za kanapa jak mi sie zmiesci- z tym ze u mnie kanapa na srodku salonu. schody wygladaja obiecujaco. fajnie ze pokazalas gdzie podgladac co tam sobie wymyslasz:) uwielbialm twoja czarna sciane i kominek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Aga, ... powinna spodobać Ci się ta książkaArturo Perez-Reverte, Cierpliwy SnajperNiech Cię nie zmyli tytuł, generalnie to o graficiarzach Edytowane 4 Stycznia 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.01.2016 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Andziu, jestes chwalona w moim watku Blog super a Miska porwałabym w jednej sekundzie Wypożyczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.01.2016 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Miałam lekki kryzys ale już sobie poukładałam priorytety w głowie i więcej się nie dam złym myślom. Ot, trzeba się skupiać na pozytywach Pierwsza warstwa na schodach leży: Potrzeba jeszcze jednej, bo wyziera beton smutno spod farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.01.2016 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Pestko dziękuję widzę, że jest na googlach do czytania, o tu w najbliższym czasie nie będę jej czytała, niestety, czekają na mnie koszmarne ilości książek, których nie mam kiedy czytać To takie smutne Mari, czasem wypożyczam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 E, tam, smutne. Smutne to byłoby gdybyś nie miała chęci. Czytaj, choćby 2 strony na dobranoc, zanim zaśniesz, albo w autobusie, tramwaju, metrze – tam zawsze się chwilę znajdzie A książka świetna. Ja w ogóle lubię Reverte. Napisał sporo i wszystkie przeczytałam. Tylko końcówka sagi o Kapitanie Alatriste jest gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.01.2016 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Nie dziwie sie, ze humor ci wrócił. Te oczojebne schody musza niexle ładowac, co ? Ale z Was świry ! Pozytywne rzecz jasna Z ksiązkami zrób jak Ja. Nie czytaj wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.01.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Gdzie dorwalas żółta farbę do betonu? Szukałam takiej do garderoby ale nigdzie nie widzę Bloga podczytuje ale z tego co pamiętam nie komentowalam, podobnie instagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts