Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Karola <3 Hihihi

Wiem dlaczego tak zachwalasz, bo tam Twoja ściana opisana :D

Ale patrz, tu opisałam malowanie klatki schodowej z fotkami a tam nie. Ale to dlatego, że walczę z tą dziwną tendencją prokastynacyjną - nie chcę opisywać niczego co tam sobie w głowie wymyślam, bo to do niczego nie prowadzi. Staram się trzymać założeń, że robię i gotowe wrzucam - skupiam się wtedy na realizacji zamierzeń a nie na marzeniach i inspiracjach. Te kosztorysy muszę ogarnąć.

A, Karola, nie chwaliłam się Wam ale powiesiłam lustra z TK <3 Bez malowania, W KUCHNI! Może fotkę zrobie gdy telefon naładuję ;p

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ach i muszę napisać, że schody tak tymczasowo. Bo pewnie trochę czasu upłynie zanim Michał się weźmie za okładanie ich drewnem dlatego wyprosiłam go abyśmy po betonie farbą pomazali żeby to schludniej wyglądało. Nie chciał się zgodzić ale właśnie przed końcem roku łatwo zmiękł. Jestem szczęśliwa :)

o tak tak - wchodźcie na bloga!!! :) :)

tam się dzieje :) :) :)

Karola <3 Hihihi

Wreszcie znalazłam chwilkę i.. Łukaszolina, ta ściana w heksagony to u Ciebie?? O rety!! Wyszła FANTASTYCZNIE!! Gratuluję pomysłu i wykonania :yes: Jestem zachwycona :)

Karola <3 Hihihi

powiem szczerze, że po cichu się domyślałam, że to "nasza" Karolina, co lubi kolor ponad wszystko ;)

gratuluję!! wyszło świetnie!!

Tobie Aga też gratuluję odwagi kolorystycznej, bo schody zapowiadają się fantastycznie!

oczywiście, że lepsze żółte niż betonowe!! :rotfl:

fajnie, ze się udało namówić małża.... :wiggle:

przychodzę z obiecanym lustrem, żebyś pomysł miała u siebie...

http://thatsmyletter.blogspot.com/2011/03/m-is-for-mirror.html

lusterka do takiego projektu AniaTomkowa znalazła w Obi....

u mnie rozmiar 20x20 kosztował 72,99 za 10 szt., a 15x15 były za 55,99 (sprawdzałam osobiście przed świętami)

nic, tylko działać :D

Dziękuję Ci Kochana. Tez przed świętami sprawdzałam ale nie było w sklepach tyle. Teraz już nie ma pakowanych w paczki i wybór jakiś mniejszy... Ogólnie to piękna idea a dziś jeszcze zapytałam Miska czy mamy jakieś dłuta do drewna. Ciekawe co z tego wyjdzie :)

Planuję 20x20 - 21 sztuk :)

Eh, hexagonujecie pięknie :)

Kiedy ja się doczekam na moje heksy w wiatrołapie i kuchni. J na razie przełknął perspektywę rozpierdziuchy podłogowej w wiatrołapie, bo tam i tak płytki miały być od zawsze do wymiany. O kuchni nie chce słuchać. I pozostaje jeszcze kwestia ceny - heksy są drogie jak diabli. Przynajmniej te, które mnie się marzą :(

Aga, bylam na blogu! super pomysl:) tak mi cos nie pasowalo, zebys siedziala i nic nie tworzyla.cos za cicho tu bylo. cos mi sie nie sklejalo;) a tu prosze oczywiscie ze cos tworzysz i pokazujesz z tym ze nie tu:) sliczna sciana kolorowa. poleczka zarabisty pomysl..tez planuje za kanapa jak mi sie zmiesci- z tym ze u mnie kanapa na srodku salonu.

schody wygladaja obiecujaco. fajnie ze pokazalas gdzie podgladac co tam sobie wymyslasz:) uwielbialm twoja czarna sciane i kominek:yes:

Aga,

... powinna spodobać Ci się ta książka

Arturo Perez-Reverte, Cierpliwy Snajper

Niech Cię nie zmyli tytuł, generalnie to o graficiarzach

Edytowane przez pestka56

Miałam lekki kryzys ale już sobie poukładałam priorytety w głowie i więcej się nie dam złym myślom. Ot, trzeba się skupiać na pozytywach :)

Pierwsza warstwa na schodach leży:

12489298_10153500394528432_7422000382088508221_o.jpg

Potrzeba jeszcze jednej, bo wyziera beton smutno spod farby.

Pestko dziękuję :) widzę, że jest na googlach do czytania, o tu w najbliższym czasie nie będę jej czytała, niestety, czekają na mnie koszmarne ilości książek, których nie mam kiedy czytać :( To takie smutne

Mari, czasem wypożyczam ;p

E, tam, smutne. Smutne to byłoby gdybyś nie miała chęci. :) Czytaj, choćby 2 strony na dobranoc, zanim zaśniesz, albo w autobusie, tramwaju, metrze – tam zawsze się chwilę znajdzie :) A książka świetna. Ja w ogóle lubię Reverte. Napisał sporo i wszystkie przeczytałam. Tylko końcówka sagi o Kapitanie Alatriste jest gorsza.