pestka56 29.10.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Ależ macie jatkę z tą wodą Lampę, może tę OPCJA 1, ale zamontowaną na ścianie za monitorami. Wtedy mogłabyś ją ustawiać centralnie, w lewo, w prawo, ale tak, że świeciłaby znad montorów. Mam podobnie i u mnie to nieżle funkcjonuje. Świeci lekko od przodu, a nie na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.10.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Opcja 1 i 2 razem miałabyś ogólne światło plus ruchoma lampka doświetlająca. Super że wróciłaś do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.10.2016 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Dzięki Pójdę do LM i pooglądam opcje. Od 2 tygodni szukam doniczek. Mam już prawie wybrane na allegro. Mam wrażenie, że w tych sklepach z ładnymi rzeczami doniczki są jakieś takie niewielkie. Potrzebuję dużych i średnich. myślę o takich: http://sma-pp.apro.sellmo.pl/static/media/products/12/photos/5.jpg i takich ale są małe... http://sma-pp.apro.sellmo.pl/static/media/products/439/photos/1.jpg właściwie nie ma tam wyboru - niby dużo a jednak nie ma w czym przebierać... A Wy gdzie kupujecie? Chciałabym coś prostego co mnie zachwyci ale jednocześnie nie powali ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.10.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Ja w ogole nie kupuje doniczek. Mam w domu 3 kwiaty na krzyż: wielkiego Benjamina i 2 hoje różowe. Ale mam zapas doniczek kupionych dawno temu w IKEA. Gliniane zwyczajne, ale całkiem spore, bo nawet po 40 cm średnicy. To co pokazałas na zdjęciach to są raczej osłonki na doniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.10.2016 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 tak o to mi chodzi, bo jak na poprzedniej stronie widać doniczki mam owinięte w torby foliowe żeby nie ciekło...Ale są takie słonki z wkładami, ta pierwsza to nie taki przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.10.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 A rzeczywiście, osłonka z wkładem. Oglądałam coś podobnego kiedyś, ale mnie odstraszyło ceną.W ogóle te rzeczy do sadzenia roślin domowych sa koszmarnie drogie, albo wybór fatalny. A nie nyślałaś o zaadaptowaniu czegoś jako osłonkę? Albo przejedź się do Castoramy lub OBI. Tam mają największy wybórhttps://www.castorama.pl/produkty/ogrod/uprawa-roslin/doniczki-i-oslonki.html?ksztalt_doniczki=391622https://www.obi.pl/doniczki-i-dekoracja-ogrodu/doniczki-i-oslonki-do-wewnatrz/c/1550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.10.2016 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 No właśnie.... kupiłam w OBI ale ja z tych niezbyt wymagających.... wybieram proste kształty i gładkie.... trzeba przyznać, że zakup doniczek do jednego pomieszczenia to niezły wydatek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.10.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Bardzo podoba mi się konsolka i to jak ją ładnie wykorzystujesz do eksponowania swoich dzieł . Z propozycji lampowych podobają mi się opcje 1 i 6. Problem z doświetleniem możesz łatwo rozwiązać dodatkową lampką na biurku. Ja mam w gabinecie lampę niemal jak w opcji 6. Jest ruchoma więc można ją ustawić tak by było optymalnie. Cieszę się, że wróciłaś do malowania. To piękny talent i piękne jest to, że chcesz się nim dzielić na rzecz innych. A może masz w swoich zbiorach coś monochromatycznego w dużym formacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.11.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Aga zobacz TUTAJ , maja fajny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.11.2016 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 u nas nowy kolor Łazienka z wolna nabiera rumieńców <3 jeszcze sufit nie zrobiony ale kolor już zatwierdzony. Ciekawe jak będzie taki sufit wyglądał... już niebawem się przekonamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2016 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Aga, wspaniała ta zieleń. Nie mogę się doczekać całości :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 16.11.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 16.11.2016 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Odważnie ������czuję, że będzie świetnie! Bez znaków zapytania miała być emotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.12.2016 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Podobno mam na 7 dni admina ale chyba jednak nie, bo niczego więcej nie mogę niż dotychczas. Z racji tego, że jestem tymczasową panią prezes ustaliłam z redakcją, że mogę wytypować 10 osób do obdarowania magazynami z portfolio Grupy ZPR. Może ktoś z Was ma na myśli jakieś godne uhonorowania osoby z naszego forum? Poddajcie mi swoje propozycje Zdjęcie z redakcji: i sprawca całego zamieszania - stołek prezesa forum ;p Z updejtów domowych: Moje schody zmieniły się na zimę teraz są obłędnie piękne tzn mnie się baaardzo podobają organizacja biurka. Pisałam, że planuję lampę jakąkolwiek aby mi łatwiej było rysować. To mam Dzięki Ivy <3 Lampa piękna i niedroga, z BRW. Do lampy Misiek zbudował mi regalik na fanty i pomalował go farbą z łazienki, śliczny ten kolor tu projekt jak miał wyglądać regalik A do tego wszystkiego jeszcze powiesił mi kupione na allegro akwarele. Cudo. Miśka patent na wiercenie - torebki foliowe Ven pisała, że u niej odkurzacz zbiera okruszki ze ściany inne nowości: nowe lampy - pierwsza przy łóżku <3 druga piękna ale niestety na biurku żle na mnie działa, bo mryga ta jarzeniówka i mnie męczy... Dwa lustra Pierwsze nad konsolką w sypialni: Drugi pomalowałam na zielono i wisi na kominku. Wolałabym tam znacznie większe lustro a przynajmniej nie takie płaskie w ramie... Nie było widać na zdjęciu z oddali, to zrobiłam bliskie. Dużo niedosprajowanych białych punktów. SPieszyłam się, bo po choinkę mielismy iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.12.2016 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Nasze święta Wszystkiego dobrego i wystawka ale nie miałam czasu układać, bo Wigilię przygotowywałam. Z resztą jakoś ostatnio nie mam głowy do durostojek. Te lampy chyba są zbyt wysokie na ten regalik. Docelowo będą dwa duże obrazy wiszące i może jakoś zniwelują przytłaczającą obecność tych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.12.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Pani Prezes!!! Stołek dali Ci marny ale berlo najważniejsze Lampy są super i dla mnie nie nie za duże ale fajnie by było gdybyś zrobiła fotkę z oddali i pokazała całość. Zresztą, wiesz ze uwielbiam takie zestawienia i wielkie lampy... sufitowe również Schody to moja odwieczna miłość. U siebie też planuje zrobić czarne a do nich modernistyczne barierki. Mąż z miną "o co kaman " a chłopaki na luzaku. Tak właśnie wyobrażam sobie święta u Ciebie Pozdrawiam świątecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.12.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ano władzy nie dali a miałam koleżankom tytuły nadawać a tu dupa ;p Przespaceruję się chyba na to 3 piętro we wtorek, tylko czy kogoś tam zastanę ;p Misiek jest wybrany specjalnie taki poważny, bo przecież w naturze nie nadaje się na forum Dlatego mnie tu nie widujecie Idę na dół fotkę zrobić. Nie wiem w jakim stanie tam sytuacja, bo Misiek drugi dzień seriale na netflixie ciśnie i tam już wrósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.12.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Mój też netflixa ciśnie ale korzenie zapuszcza w naszym łożu także nikomu nie zawadza a Ja mam spokój Walcz o te przywileje bo przydałby mi się jakiś nowy przydomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.12.2016 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Niestety utknelam na dole - musze obejrzec Star Treka wiec gdy juz sie pointegruje z Miskiem wrzuce fotke, bo z komorki nawet nie bede probowala, zwlaszza, ze mam 6% baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.12.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts