Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem między pierwszą a drugą częścią Alien contra Predator i wrzucam :D

Wybacz opóźnienie. Generalnie mam na tę wystawkę mnóstwo fantów ale nie chce mi się tam ustawiać, może kiedyś coś ogarnę. :)

http://ta2.com.pl/fm/obb.jpg

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:)

dziś odebrałam ramę, którą zamówiłam kilka tygodni temu i mogłam oprawić ulubioną akwarelę :) Powinna być ta oprawa większa, tak aby passe partout się jeszcze zmieściło ale tak też ładnie, prosto. Mały ten obrazek do lamp ale czerń pasuje i ametyst oraz butelka z włosami się zgrywają. Póki nie zrobię galerii na przeciwległej ścianie, niech sobie stoi :)

15623591_217812678677479_414353400763777024_n.jpg?ig_cache_key=MTQxNDg0MjE1MDk5OTExODUzMA%3D%3D.2

:) Dziękuję U nas swojsko i dosyć swobodnie. Nie czułabym się dobrze w eleganckich wnętrzach :)

A poza tym u nas wieczny remont. Łazienka leniwie się robi. Ustaliłam z Michałem jak ma wyglądać oświetlenie. Przychodzę z pracy a wszystko źle zrobione!

15625168_1069858306458036_3623372562823643136_n.jpg?ig_cache_key=MTQxNjk5MzIyODcyMTExNzM5NA%3D%3D.2

Coż było robić... zrobiłam awanturę. Misiek powiedział - kochanie, wszystko będzie dobrze, jestem pozytywnie nastawiony, jutro będziesz miała tak jak sobie zażyczysz tylko pokaż gdzie dokładnie. Wszystko ustaliliśmy i faktycznie dotrzymał słowa :)

15623841_895360170600630_644812244831436800_n.jpg?ig_cache_key=MTQxNjk5NDg4NDU3MzUwODU2MA%3D%3D.2

Tylko czy ja się kiedykolwiek doczekam finału tego remontu? :D

Gdy los skąpi grosza warto cieszyć się umiejętnościami, które sie posiada :)

Całkiem przypadkiem powstał obrazek z wymarzonym w chwili obecnej salonem. Nie muszę się budować od nowa, urządzać, ot narysowałam sobie i mogę się nim cieszyć wirtulanie :)

http://ta2.com.pl/fm/obr.jpg

Miłego weekendu :)