marimag 21.06.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Teraz to zgłupiałam...Piszesz, że wielokrotnośc 3 metrów trzeba, a Ja pytam dlaczego nie moge 3 metrów czyli jednej tafli.Odpisujesz, ze kupię 3 albo 6.Potem piszesz, że kupię pojedyncze tafle...CZYLI JAK W KOŃCU TO JEST ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.06.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Możesz kupić: 3 albo 6, albo 9, albo 12 itd. W zależności od potrzeb ale 5m2 nie kupisz bo robią tafle 3 i nie docinają, tylko pełne tafle sprzedają o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Czyli...Reasumując...Musze brać całe tafle, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.06.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 No to brawo ! Wreszcie, po 5 dniach tłumaczenia, zrozumiałysmy o co nam chodzi :lol2: Nie ma to jak sprawna komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.06.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Spoko, pracujemy nad wspólnym językiem, daj nam jeszcze kilka dni - i z wrażenia padniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Trzymam Cię za słowo, choc to chyba niefortunne sformułowanie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Fajne, ale będzie widać cały bałagan wewnątrz. Masz otwartą kuchnię i każdy będzie mógł zobaczyć co tam masz, a z tym różnie bywa. Może skoro lubisz kolory, to kup lodówkę białą i naklej na nią kolorową folię. Są specjalne do tego, ale można też kupić na Mazowieckiej w arkuszach. Kleiłam kiedyś taką na zmywarce u znajomych. Ładnie wyszło. Niebieskie ściany i taka sama zmywarka. Fronty i blaty ciemny brąz. La Casa Luis Barragán, czyli mocne kolory we wnętrzu. Podoba mi się, że drzwi są tez dopasowane do ściany. Ten sam dom, ale kolor jest na podłodze: To już luźne fotki z akcentem na meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.06.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 tak, opcja z oklejaniem też jest w przypadku inoxa. Szukam fajniej niedrogiej chłodziarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.06.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 [ATTACH=CONFIG]266630[/ATTACH] to mi rozwaliło umysł. Chciałabym tak mieszkac. Schody są boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.06.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 siedzęna Pintereście od rana... mam już 20 kart do przejrzenia otwartych... Ale przyszłam wstawić to wnętrze. Piękne, proste i w sumie neiwielkim kosztem uzyskany efekt http://www.homeadore.com/2014/04/23/warsaw-apartment-maciej-kurkowski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.06.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Kurcze, bardzo fajne, taka czysta forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.06.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 znalazłam je w sklepie Są po 49 euro http://www.galerieslafayette.com/p/suspension+bottle+blanc-aluminor/23386782/85?ectrans=1&utm_campaign=TRADEDOUBLER_Flux&utm_medium=affiliation&utm_source=TradedoublerFR i tu: http://www.twenga.fr/suspension-aluminor.html myslę, że spokojnie po stówce ok. sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja się zdecydujesz sprzedać, wstaw info w sygnaturze. Tak dziewczyny tu robią jak mają czegoś za dużo. No, pacz trafiłam Cię. Ja choruję na tak wyprawione ściany – jak stare tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.06.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 O, dzieje się I wszystko to robi M.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Andzia a to na weście za pobraniem kupowałaś?? no bo w końcu mniej Ci tych lamp przysłali niż zamówiłaś... ja tam tylko raz zamawiałam ostatnio... jeszcze nie przysłali... ale zapłaciłam od razu - tylko kubki to chyba będą wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.06.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Andariel, czytam o twoim wczorajszym pomyśle na odkrytą lodówkę ja nie jestem jakimś bałaganiarzem, ale nie chciałabyś widzieć u mnie tych miliona misek, miseczek, każda z innej parafii, talerzyków, przykrywek, pudełek, słoiczków w połowie zeżartych no i nie wyobrażam sobie, że nie mam półek na drzwiach.... butelki, soczki, sosy i inne ważne płyny a gdzie w końcu u ciebie ta lodówka stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 tak, opcja z oklejaniem też jest w przypadku inoxa. Szukam fajniej niedrogiej chłodziarki Są takie spec folie termokurczliwe. Samochody wylepiają. Tę niebieską na zmywarce u przyjaciół, to właśnie taką folią lepiłam z pomocą suszarki do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.06.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 szukam hasła do kuchni 2-3 wyrazów, najlepiej 2. Tematyka około kuchenna. na razie mam jakieś suchary: - Ścięte białko [lub: ostro ścięte białko] - Smacznie gotuję - Oświeć - co na obiad? - Tylko przyjemne aromaty! [lub: same przyjemne aromaty] - lubię gotować (to byłoby fajne w zestawieniu jak mantra - jak z Diabeł ubiera się u Prady " I love my job, I love my job..." ) - Moja kuchnia - moja racja - łapy precz od lodówki! - kuchnia marzeń Generalnie nie muszą być grzeczne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 zdecydowanie to!!... - łapy precz od lodówki! ... albo "diabelskie gary" "ja gotuje - Wam smakuje" a te lampy to mają długi kabel?? jaki wymiar ich?? możesz zrobić foto przy czymś by mieć odniesienie rozmiaru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts