waniliana 14.08.2017 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Andariel ........WOW! Odważnie, z wyrazem - pięknie jest Ale drzwi bym nie malowała, podobają mi się takie naturalne. Polubiłam Twój fanpage na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2017 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Drzwi super i z farbą i bez. Ciężka decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.08.2017 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Dzięki Wani, Pesteczko. Podobają mi się niepomalowane ale drażni mnie ten powtarzający się motyw wzoru. Na razie nie maluje. Jak mnie zaczną wkurzać Wezgłowie machnęliśmy. Szybko poszło. Teraz zostało pikowanie plus mocowanie. pierwsza przymiarka... po niej skróciliśmy wysokość o 10 cm: wyznaczyłam rozmieszczenie otworów i po nawierceniu miejsc do pikowania odrysowałam i obcięłam gąbkę - ale łatwo się tnie! A potem już tylko klejenie. Muszę powiedzieć, że klej w sprayu, który kupiłam na allegro jest fenomenalny. Nawet nie musiałam matowić lakierowanej powierzchni płyty (wezgłowie zrobiliśmy ze znalezionej w piwnicy starej szafy dzieci) Klej łapał momentalnie i tak mocno, że byłam zadziwiona. Takierwanie poszło zadziwiająco szybko i łatwo, choć ręka mnie jeszcze boli. Zostałam okrzyknięta w domu pogromczynią takiera Wyszło całkiem ładnie. Zdjęcie z wczoraj. Już spałam z wezgłowiem, choć nie do końca gotowe ale działa. Gdy już Misiek wstanie zrobię ładniejszą fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2017 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Zrób, bo czarna plama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.08.2017 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.08.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 hihi.... z Miśkiem jest suuuper !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 08.09.2018 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts