andariel 30.06.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Andzia, a dlaczego raczej nikt nie będzie Was odwiedzać ? Nie wpuszczacie ludzi czy jak ? Proszę się mnie tu natentychmiast określić bo Ja już się zorganizowałam na parapetówkę. Flaszka się chłodzi, geranium czeka.... Hej, hej, hej - ja to pamiętam, że mam na Mortal Kombat zaproszenie i zamierzam skorzystać Dziewczyny TAK! Mnie chodzi o to, że raz przyjdziecie a potem już nie. Latami nikt nas nie odwiedzał. Teraz rodzina przychodzi, bo chcą zobaczyć czy już mamy klęskę i sobie totalnie nie radzimy Potem znów sami będziemy i generalnie już się z tym pogodziliśmy. Przecież teraz "na starość" się raczej jakoś nie zmienimy, że zaczniemy być fajni i towarzysko nagle atrakcyjni. Raczej nie Przyznaję bez bicia, że nigdy w życiu nie widziałam żywego miliona w kasie Ani takiego na moim koncie - nawet w wersji elektronicznej A szkoda.... Widziałam reklamę w autobusie - w lotto 10 baniek do wygrania ;p a u nas z racji oszczędności nawet ta folia w płynie została olana tylko gruntem pomazane i jazda klejenie płytek... My folię kupiliśmy głównie ze względu na dolną łazienkę, gdzie chcę deszczownicę zamontować a prysznic walk in bez zadnych osłon z odplywem liniowym - bo szkoda miejsca na szyby... i tak malutka ta łazienka. A jak folią posmarujesz, to możesz nawet basen sobie wylać my też robimy tanio i po kosztach (...) choć teraz ostro rozważam wyciągnięcie zaskórniaków na czarną godzinę by zapłacić za położenie podłóg bo to bardzo czasochłonne a u nas nie ma kto narazie a bez podłogi nie możemy kończyć pokoi i mieszkać... buuuu Współczuję. Misiek koszmarnie się narobił z naszymi podłogami... Dzielny był. Sporo kasy też przyoszczędziliśmy... Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Jest tu kto ? Jestem ale zdycham. O jak ja nie mam siły na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nie wiem jak Mi, ale Ja nie wiem jak to rozumieć Znaczy się, ze co ? Raz z Geranium zajadę i juz koniec znajomości ? Dlaczego uważacie, ze nie jesteście atrakcyjni ? O co kaman z tą Waszą złowróżbna rodzinką ? Wyjechac z bańki komuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.06.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Przemyśałam trochę... wymyśliłam, że miedziane będą robiły za duzą konurencję napisowi na scianie więc chciałabym by były czarnea do kuchni to takie mi się podobają i zrobię z nich kombinację: http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e3/91/ab/e391ab281580a7c7b78966134829cb15.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/52/65/e8/5265e8930c53a5034c62b23bb237d771.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/cc/a9/82/cca98293007d67d93dd40786a7506ed9.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/af/a3/7f/afa37f6c8cd2c017edbbea0e79d8e71c.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a1/f7/fb/a1f7fbefa045d160b7de430a37d311fc.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/35/06/0e/35060e443b1438091e88118561b72c5f.jpg Wersja odrobinę alternatywna ale obłędnie boska:http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e5/7f/1d/e57f1d5a8989e6e3ffcf04d48ca6ff21.jpg i trochę inny pomysł: http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fd/8e/63/fd8e63cbbe53e2512139e97cdae9e96d.jpg Edytowane 30 Czerwca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.06.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nie wiem jak Mi, ale Ja nie wiem jak to rozumieć Znaczy się, ze co ? Raz z Geranium zajadę i juz koniec znajomości ? Dlaczego uważacie, ze nie jesteście atrakcyjni ? O co kaman z tą Waszą złowróżbna rodzinką ? Wyjechac z bańki komuś ? Nie wiem, to pewnie moja wina, bo jestem taka antypatyczna Macie otwarte zaproszenie i możliwość powrotów jeśli tylko takie życzenie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nie wiem jak Mi, ale Ja nie wiem jak to rozumieć Znaczy się, ze co ? Raz z Geranium zajadę i juz koniec znajomości ? Dlaczego uważacie, ze nie jesteście atrakcyjni ? O co kaman z tą Waszą złowróżbna rodzinką ? Wyjechac z bańki komuś ? No przybiegłam na tą ustawkę Kogo trzaskamy? Agę za pierdzielenie głupot czy mamy inny cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 I jeszcze powiem, że to jest obłędne http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/35/06/0e/35060e443b1438091e88118561b72c5f.jpg 10 baniek powiadasz Chyba dam szansę mojemu kulawemu szczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No przybiegłam na tą ustawkę Kogo trzaskamy? Agę za pierdzielenie głupot czy mamy inny cel Walim Agę !!! Ja sie tam narzucac nie lubię, ale żeby mnie tak jednorazowo potraktowac to normalnie, brzeszczotem po jajach sie nalezy ! Szkoda, że gospodyni jaj nie posiada. Agniecha, co Ty za głupoty pierdzielisz ? Jaka antypatyczna ? Ty myslisz, ze po co My tu przychodzimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 A Ja zawsze...no prawie zawsze gram w totka. Lampa co to częsciowo jest przylgowa do sufitu, tez mi sie podoba. Jednak, czarne to czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 A Ja zawsze...no prawie zawsze gram w totka. Ja czasem, ale jeszcze nie wygrałam Lampa co to częsciowo jest przylgowa do sufitu, tez mi sie podoba. Jednak, czarne to czarne Nosz kurde właśnie W myśl tej zasady czarne krzesła i lampy muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Walim Agę !!! Ja sie tam narzucac nie lubię, ale żeby mnie tak jednorazowo potraktowac to normalnie, brzeszczotem po jajach sie nalezy ! Szkoda, że gospodyni jaj nie posiada. Agniecha, co Ty za głupoty pierdzielisz ? Jaka antypatyczna ? Ty myslisz, ze po co My tu przychodzimy ? Poczuj się walnięta w jaja, nawet jak ich nie posiadasz... Droczyć się babie z nami zachciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Powiedzmy, że jestem skłonna to uznać, za przedawkowanie ozonu. Powiem Ci Mi, że mam lekkiego pierdolca na punkcie lamp.Jedne kupują buty, torebki a Ja szału dostaję jak widzę światełka.Gdybym mogła( i tu Aga pewnie powie, że czemu nie) to bym w jednym pomieszczeniu powiesiła ich sryliony bo nie potrafiłabym się zdecydować.I czarne mnie kręcą, i ostatnio szklane na kablach, i z blachy i pordzewiałe cudaki.Wybór przeogromny...Jak zyc Panie premierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.06.2014 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jestem tak zmęczona, że nie wiem jak się nazywam. Nie mam sił się droczyć, na wątki odpowiadam sześć razy usypiając po drodze i wykasowując rzędy powtórzonych literek naciśniętych podczas uśnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Zajrzyj w dowód i idź juz spać. Ja też sie pozegnam. Pora gnaty jakos rozprostować. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ... My folię kupiliśmy głównie ze względu na dolną łazienkę, gdzie chcę deszczownicę zamontować a prysznic walk in bez zadnych osłon z odplywem liniowym - bo szkoda miejsca na szyby... i tak malutka ta łazienka. A jak folią posmarujesz, to możesz nawet basen sobie wylać ... a no nie sprecyzowałam... ja mam dwa prysznice walk in z odpływem liniowym... i zero tej foli, tylko grunt - ciekawa jestem jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.07.2014 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Sami robiliscie czy ktos Wam robil? a mozesz jakies zdjecia pokazac z tch lazienek? Z deszczownica? Jak rozwiazalas glowice? Kupilas drigi system czy po taniosci ale kombinowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 a no nie sprecyzowałam... ja mam dwa prysznice walk in z odpływem liniowym... i zero tej foli, tylko grunt - ciekawa jestem jak to wyjdzie chyba mogliście jednak dać tą folię chociaz nie ma gdzie przeciekać niżej u was wiec spoko może będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja tez tasmy kupilam i zalozylismy je tez przy wannie skoro dasie niskim kosztem zabezpieczyc, to czemu tego nie zeobic. Folia i te tasmy kosztuja niewiele. my tez założylismy taśmy i folię w płynie wychodząc z tego założenia całość jakieś + 200 zł na obie łazienki wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Sami robiliscie czy ktos Wam robil? a mozesz jakies zdjecia pokazac z tch lazienek? Z deszczownica? Jak rozwiazalas glowice? Kupilas drigi system czy po taniosci ale kombinowanie? sami Ł ma kolegę co się zajmuje budowlanką i wykończaniem w środku... i on właśnie powiedział że tej foli nie trzeba, że sam grunt wystarczy... on tak robi od lat i jest okej a dużo taniej... no i tak zrobili, choć ja strasznie chciałam tę folię... bo potem już się nie dołoży no więc ma być dobrze teraz kupowałam gotowy zestaw z wężem prysznicowym i deszczownicą (ze ściany) - bateria podtynkowa tak to było: z przymiarką deszczownicy: z tej dziurki będzie rączka prysznicowa, a te białe wystające to przełącznik baterii aktualniejszych fotek nie mam chyba mogliście jednak dać tą folię chociaz nie ma gdzie przeciekać niżej u was wiec spoko może będzie chciałam, tak na wszelki wielki... ale że ja nie decyduję to nie ma... nawet jakby miało przeciekać to chyba nie dowiemy się o tym? no bo jak? wszystko na parterze to nie będzie widać zacieków żadnych... Edytowane 1 Lipca 2014 przez lukasz69karolina dodanie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ...całość jakieś + 200 zł na obie łazienki wystarczy tak mało??? siut to byśmy kupili.... a u nas powiedzieli że to będzie jakieś 600zł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 chciałam, tak na wszelki wielki... ale że ja nie decyduję to nie ma... nawet jakby miało przeciekać to chyba nie dowiemy się o tym? no bo jak? wszystko na parterze to nie będzie widać zacieków żadnych... i tu jest jedyny plus tej sytuacji, bo na pięterko to by było gorzej tak mało??? siut to byśmy kupili.... a u nas powiedzieli że to będzie jakieś 600zł!! W składzie gdzie kupowaliśmy doradzili nam jakaś rozsądną cenowo folię i ta taśmę i zrobiliśmy tak na wszelki wypadek żebym potem nie miała niespodzianki na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts