lukasz69karolina 02.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 deszczownica: http://allegro.pl/show_item.php?item=4325666310 bateria: http://allegro.pl/show_item.php?item=4372543242 za długie linki nam wkleiła Andzia czyli nie chcesz rączki prysznicowej???? tylko sama deszczownica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.07.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 taka deszczwonica 30cm wychodzi najdrożej tutaj... może ciut mniejsza 25cm? http://allegro.pl/deszczownica-kwadrat-omnires-ultra-slimline-25-cm-i4377800533.html albo 20cm? http://allegro.pl/deszczownica-wgu220-omnires-wgu-220-20x20-wroclaw-i4316764703.html do tego musisz dokupić jeszcze ramię sufitowe: http://allegro.pl/ramie-sufitowe-do-deszczownic-rs31-omnires-tychy-i4307446313.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.07.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 czyli nie chcesz rączki prysznicowej???? tylko sama deszczownica?? a jak myć prysznic/ściany ?? z wiaderka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 O to samo chciałam zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.07.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Dziewczynki, popatrzcie też na deszczownice Kohlmana - na allegro mają dobre ceny, a firma solidna - Owca kupiła i do mnie też już dojechała:) A omniresa jakiegoś tam będę miała na dole - tylko nie chce mi się go otwierać ani oglądać, bo na sprawy budowlane mam ostatnio cofkę Aaaa. - omnieresa Hudson mam teraz w mieszkaniu - bezawaryjny i ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.07.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A ja też mam samą deszczownicę a prysznic szoruję szczotą a płuczę z miski i żyję a wizualnie wygląda jelegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.07.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 kohlman fajny bardzo - ale zdecydowanie droższy deszczownica 20cm z ramieniem za 500zł prawie http://allegro.pl/deszczownica-deszczownia-20cm-plus-ramie-kohlman-i4350930453.html omniresa w tym rozmiarze masz za niecałe 200zł + ramię = niecałe 300zł to wielka różnica jednak, a Andzia mówi że cena gra ważną rolę ja też mam omniresa kupionego teraz do dzieciakowej super ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A czy macie jakies zdanie na temat marki: Giulini Giovanni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Owco, no normalnie mnie zastrzeliłaś :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.07.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Kusicie mnie tymi bateriami i deszczownicami... muszę się ciągle studzić W tym miesiącu i tak nie zaczniemy robić dolnej łazienki więc nie muszę się zarzynać i kupować tego teraz Tak sobie powtarzam Dziś byłam w castoramie po kleje i fugi i jakiś kabel Misiek mi kazał kupić i dwie szpachelki i trzy stówki pękły Więc mogę o wydatkach na fajne rzeczy jedynie sobie pomarzyć Kupiłam super fugę w płynie, bo Michał powiedział, że tę, którą mamy w worze suchą trzeba od razu zużyć, bo wodę nabiera a taką gotową w puszce można kilka razy otworzyć. Niezły patent... Kolor oczywiście wybrałam "na oko", bo wypad był totalnym spontanem - kolega z pracy pomógł mi i przywiózł. Kupiłam dwie małe puszki - kolory grafit - że niby do czarnych płytek (nie było ciemniejszej) oraz kolor jaśmin - na próbniku wyglądał jak brudna biel... nie wiem jak będzie z płytkami ale wolę rozbielić niż dodać niepasujący krem lub beż. Może być to fajny patent na niewielkie powierzchnie - do łazienki np. Przetestujemy i damy znać. Chociaż pewnie sporo osób to już zna ale dla mnie to nowość Misiek do jasnych płytek kazał mi zakupić jasny klej do marmurów. Wykleił dziś pierwszy rząd. Okupione to zostało mała awanturą, bo okazało się, ze ściany krzywe a on zmęczony po pracy i skończyło się na zrywaniu i kładzeniu ponownie... Straszne dziury i sciany się względem siebie rozjeżdżają. Wiem, że on by chciał idealnie ale po co... kto na to będzie zwracał aż taką uwagę... ech Te czarne na dole - pod beżowymi będą niewidoczne, bo zakryte stojącą wanną Muszę o tym napisać, bo Michał się zdenerwował, że pokazuje, że on takie kiepskie dziury udydolił na wodę... ależ on się przejmuje... normalne światło łazienkowe: próba doświetlenia: a tu próbowaliśmy oświetlić z bliska - mam cichą nadzieję, że tak będzie wyglądało oświetlenie z tych lamp - kulek miedzianych... fajny klimat, no i widać fason płytek: A dziś rano byłam na westwingu i widziałam konsolkę moich marzeń <3 ale niestety 999 zł to nie na moją kieszeń obecnie http://static.westwing.pl/i/FR-AL787WWAIH82FR-2.jpg Ostatnio coś mocno przemęczona jestem... Nie wiem dlaczego. Potrzeba mi chyba urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Pochwal Miska. Bez wazeliny teraz jadę...NAPRAWDĘ ŁADNIE ROBI !!! Miałabym tylko małe ale... Czemu te jasne płytki w rogu sa tak nie symetrycznie docięte ? Pasek się zrobił a mozna było symetrycznie po obu stronach tak samo uciachać ? A moze by tak na cegiełke je układać? Zdolnego masz Miska Mój Misiek...nie bardzo w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Miałam cie zapytać...A co z Waszym urlopem ?Macie jakies plany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.07.2014 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 one będą właśnie w cegiełkę i UWAGA - NIE SĄ CIĘTE Kupiłam różne wielkości po to by ich nie ciąć, bo są fasetowe Cięcie zepsułoby efekt. Ułożone będą w ala cegiełkę - na tyle na ile to pożliwe przy takich trzech wielkościach. Czyli tak: _____________ |__|____|____|_| |_|____|____|__| |__|____|____|_| |_|____|____|__| |__|____|____|_| Czyli zaczynając od dołu połówka, dwie całe, ćwiartka. Następny rząd - ćwiartka, dwie całe, połówka i od nowa. Będzie dobrze, nawet, że ściany nierówne. Może nie schodzą się idealnie i nie układają na środku w klasyczną cegiełkę ale co zrobić - nie da się lepiej tego ułożyć a ja chcę uniknąć cięcia. Urlop - jakoś teraz - za tydzień, dwa mniej więcej. Odpocznę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Eeee ! No to ekstra to sobie wykombinowałaś A macie jakies plany wyjazdowe czy kończycie chałupe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Macie działkę ? Super ! Tez bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.07.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Łazieneczka piknie się robi. To znaczy Misiek piknie robi ta łazienkę. Pochwal koniecznie [...]Wiem, że on by chciał idealnie ale po co... kto na to będzie zwracał aż taką uwagę... ech Hehe, u nas to ja jestem ta dokładna a małżonek chciałby szybciej i czasem niestety byle jak. Mam nadzieję że tego nie przeczyta bo to nasza główna kość niezgody Twierdzi że jestem p..... perfekcjonistką. Czasem wolałabym sama wszystko zrobić ale niestety moje dzidzi nie bardzo mi pozwala. Szczególnie ostatnio nic mi zrobić nie daje. Szkoda że wcześniej nie wiedziałam że tak to jest z fugą w proszku. My też będziemy pewnie sami robić i na raty a mam kupioną dużą torbę białej fugi do kilku pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.07.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja mam kupionę dużą czarną. Ale nieszkodzi, bo przecież płytki na parterze trzeba będzie ofugować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2014 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 hej ale ta fuga chyba jest w proszku jak kazda inna - tylko tyle ze w wiaderko wlewasz wodę czyli nie da sie uzyc troche i zamknac. jesli chcesz na raty to i tak trzeba odmierzac tak samo jak przy takiej z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.07.2014 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Fajne te Zienie - najlepiej widać ich urok z dobrym światłem, więc kiedy tylko lampy zawisną, będziesz mogła cieszyć oko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 nie wiedziałam że jest taka fuga... to chyba coś jak gips gotowy? bo można też kupić taki gips w wiaderku i on już jest gotowy rozrobiony i używasz ile chcesz potem zamykasz wiaderko i już... otwierasz po kilku dniach i jak nowy a ten z worka to jak rozrobisz z wodą i nie wykorzystasz wszystkiego to zastygnie i dupa, do wywalenia... fajną strukturę mają te płytki, i faktycznie jakby trzeba było je ciąć to już dupa efekt... ale że tak Ci się udało że ściana ma idealny wymiar - no jakby te płytki dla Ciebie specjalnie produkowali pochwal Miśka bo odwala kawał dobrej roboty - a jakbym ja pokazała jakie dziurki od wody u mnie powycinali to by swoje chętnie każdemu pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts