marimag 06.07.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Uwielbiam te Twoje filozoficzne rozważania. Jesli mam być szczera, to aż zamarłam jak zobaczyłam co planujesz. Słowo. Tu rury hydrauliczne, pomysły na dodatki czy akcenty z przymrużeniem oka a hol w stylu pitu, pitu... Nie spodziewałam się takich zestawiań po Tobie. Z jednym sie zgodzę, każdy, powtarzam KAŻDY powinien robić tak, jak mu się podoba, dlatego morda w kubełek z mojej strony. Ja lubie spójnośc koncepcji i tak bym chciała urzadzić ten mój wirtualny dom. Nawet ogródek, który traktuje jako wizytówke domu, jego przedłuzenie, musi współgrac z wnętrzami. No taka mam szajbe w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.07.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Wiem... Ale tez wierze, ze wszystko bedzie pasowac. Moze zeezygnuje z tapet i wtedy nie bedzie takie wymuskane. Jak kiedys zaprosilam do siebie pania projektantke wnetrz by mi odplatnie doradzila w wyborach i wybieralysmy kolory na sciany, to nie miala wcale zastrzezen do watrolapu. Radzila jedynie, ze jesli Misiek ma awersje do tapet moze wzory od szablonu walnac. Juz sie rozpedzilam zeby sie tak wysilac ;p z drugiej strony gdybym miala tak zrobic z pewnoscia nie malowalabym wszystkich scian, troche zrobilabym na suficie a kawalek wyszedlby do przedpokoju. Ale to tak duzo pracy a malowanie scian jest takie niewdzieczne, bo rece trzeba wysoko trzymac... ;p a zeby bylo jasne wiekszosc porad pani zignorowalam chociaz kilka wytycznych wzielam pod rozwage. W rezultacie i tak robie po mojemu Edytowane 6 Lipca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 I rób ! My co najwyżej, mozemy pomóc w szukaniu czegoś lub ocenieniu, gdy masz wątpliwości. Kumasz...sonda taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.07.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Kumasz, kumasz ;p i organoleptycznie bedziecie sprawdzaly a jak nie wyjdIe, to potem poprawki. Zamecze was tymi wizytami z odbiorem technicznym ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ale, że co ? Komisja ma najechac Twój dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.07.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Nie ma przymusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Jasna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.07.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Okazał się, że wanna jednak jeszcze nie wchodzi więc Misiek teraz znowu kuje... W niedzielę...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 No to szkoda. Zastanawiam sie po co Wam kafle w miejscu gdzie stanie wanna ? Ładnie te kremy się prezentują Ściskam i wracam do żelazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.07.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Aga, chyba w Twoich klimatach - taka surowa http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/14/ec/67/14ec67c79e5a02a038cc031fc3f5c91f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.07.2014 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Update: z grubsza nad wanna i po bokach sa juz kafelki. Teraz Michal przenosi na dol wode aby mozna byla ja pod wanna obslugiwac. Jeszcze tylko fuga i mozna wanne wstawiac Moze juz jutro![ATTACH=CONFIG]269010[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]269012[/ATTACH] Edytowane 6 Lipca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.07.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 [...] a zeby bylo jasne wiekszosc porad pani zignorowalam chociaz kilka wytycznych wzielam pod rozwage. W rezultacie i tak robie po mojemu Z moim charakterkiem to pewnie wzięła bym pod uwagę i owszem ale zrobiłabym na odwrót Super idzie łazienka. Ach nie mogę się doczekać aż będziemy płytki kłaść i strasznie tego boje za razem. Mozaika z łazienki od mi_mała cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.07.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Michał położył próbnie czarną fugę na wcześniej położonych kafelkach. WYgląda to bardzo dobrze. Nie będę Was zamęczać fotkami, bo i tak nie widzicie progresu więc jak się zmieni coś diametralnie - wtedy coś wstawię. O. Dawaj, nie zamęczasz... o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Szukalam tej fotki wcześniej, gdy było o lampach, i diabeł ogonem nakrył Tym mnie dziś Remodelista uraczył Rurków dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.07.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Okazało się, ze te fugi w puszkach TEŻ SĄ W PROSZKU... nic z tego nie rozumiem, to po co są w puszkach... wiem, wiem, bo mogą... ech właśnie pare dni temu ci pisałam ze niestety sa w proszku bo przetestowalam u siebie hej ale ta fuga chyba jest w proszku jak kazda inna - tylko tyle ze w wiaderko wlewasz wodę czyli nie da sie uzyc troche i zamknac. jesli chcesz na raty to i tak trzeba odmierzać tak samo jak przy takiej z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.07.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 łazienka robi sie całkiem fajna te plyteczki jasne super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.07.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Niewiele widac... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=269025&d=1404678321 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=269027&d=1404678495 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=269026&d=1404678453 Najfajniejsze jest to, że wcale nie widac różnicy jakościowej w położonych płytkach. czy są za 13 zł/m2 czy za 170 nic nie pomoże jak są źle dobrane i nie ma pomysłu na wnętrze... Także cieszę się póki mam jeszcze nadzieję, że całość może mnie oszołomić. Ale zdaję sobie też sprawę, że bardzo łatwo zrobić gniota. Rzadko która łazienka na FM mi się podoba - z tych zrealizowanych, zazwyczaj są białe... Ale póki realizujemy projekt póty jest nadzieja i można się łudzić, że będzie fantastycznie Potem powiem sobie "to dom do mieszkania a nie na pokaz" Trzeba się umieć pocieszyć Ważne, że będzie się można umyć. Już niedługo Oczywiście, że chciałabym aby było pięknie, każdy tu tego pragnie ale wychodzi różnie Edytowane 6 Lipca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Andzia a pokażesz coś jeszcze ? Może ten ogródek co Ci go ukradli albo schody czy coś ... Ciagle trzymasz gości w łazience, a to troche nie wypada Co będzie nad Zieniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.07.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Bardzo elegancko się robi Już koniec widać W tej łazience będą błyszczące lampy? Super to będzie wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Czemu nic nie mówiłaś ?Zmierz długośc tej ścianki i sprawdzimy czy wejdzie do mojego samochodu.Jesli tak, to nie ma problemu.Podjadę, załadujemy i dowiozę na plac boju.Jesli nie wejdzie, będziesz zmuszona poznac mojego męża, który dysponuje dostawczakiem.Może przy okazji, skomponuj liste pozostałych, dużych zakupów, żeby wykorzystać tak duzy samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts