lukasz69karolina 10.07.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Mycie się jest przereklamowane ooooooooooooooo popieram zwłaszcza teraz jak nie mamy ciepłej wody bo robią przegląd instalacji w mieście, jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.07.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Bardzo mi się podoba odcień - co to? Fajnie komponuje się z podłogą. A listwy przypodłogowe jakie będą? Przypomnij mi jeszcze,co to za kolor w pokoju, bo bardzo by do mnie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 a w najnowszym numerze "m jak mieszkanie" możemy oglądać neonowy napis http://2.bp.blogspot.com/-CzV72qWqGS4/UjDQP7FkS2I/AAAAAAAACA0/ibl64I0vaWg/s1600/14972_137699642971.jpg tylko w gazecie ciut inne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.07.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Przyszłam się przywitać Sympatyczny tu klimat . Fajnie się Ciebie czyta, choć nie jestem w stanie wszystkiego - przepraszam. Podziwiam Twój talent plastyczny - niesamowicie oryginalny sposób wizualizacji wnętrz . Pisałaś gdzieś, że jesteś leniwa, ale te wizualizacje świadczą coś zupełnie innego . Nie wiem czy kuchnia już klepnięta? Chyba kupiłaś już meble? Mam inspirację kuchni z niskim oknem http://37.media.tumblr.com/43c1bc4539fdb6b9f5806823866a2063/tumblr_n5s347KkjM1rcztogo1_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.07.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Andziu, ja swoje listwy przypodłogowe kupowałam w OBI. Białe, proste, 8 czy 9 cm (leżą w garażu i nie chce mi się iść zobaczyć ) Cena to jakieś 14zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ty niezła jesteś Na czym to ? Jakiś tablet ? Kiedyś kupiłam. Miał podobno z Maczkiem działać i d... Potem mi przeszło. Zresztą ja od lat nie trzymałam ołówka, ani pędzla w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Listwy - może w kolorze drzwi. Albo pomalowałabym jak ściany. Ostatnio strasznie mi się podobają drzwi i sufity w kolorze ścian, albo o ton czy ciut więcej inne, ale z tego samego koloru. Podoba mi się też „podłoga” wciągnięta na ścianę lub powtórzona na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.07.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Andariel w Komforcie listwy białe 20 zł za 2,4 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.07.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Moje też 2,40 długie za 14zł tylko nie są jakieś tam wymyślne tylko proste coś w tym stylu.http://www.komfort.pl/html.media?_Instance=komfort&_Option=Other&_Connector=palio&_tableName=eshop_media&_colID=id&_colContent=content&_colFileName=file_name&_colMimeType=mime_type&_colLastUpdated=last_updated&_colSize=doc_size&_ID=4030596&_CheckSum=-1773241557 Wychodzi drożej niż te tradycyjne ale dla mnie inne nie wchodziły w grę. Inni kupują drogie żyrandole a ja mam moje wymarzone listwy.Cena w dużej mierze zależy od wysokości listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.07.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 O! Jak miło Cię zobaczyć na autoportrecie . Bardzo doceniam twórczość rąk własnych . Mogę rzec śmiało, że wręcz zazdroszczę (tak pozytywnie ). Nie wiem skąd wzięła się na FM forma "zazdraszczam"(?) Mocno trzymam kciuki by minęła blokada... Może nowy dom Cię zachęci . Szkoda tłumić talenty, pasje, szczególne umiejętności . Z listwami poczekałabym aż się urządzicie, kupiłabym po kawałku na próbę i oceniła co wygląda ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 12.07.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Kilka dni temu zaobserwowałam wszystkie Twoje tablice na Pintereście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.07.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Och Boziu - jakaś Ty zdolna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 12.07.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witaj Andariel, wczoraj ty byłaś u mnie dziś ja u Ciebie. Miło widzieć że nie tylko ja borykam się z rozterkami co kupić żeby było niedrogo a fajnie. Jestem bardzo ciekawa jak wszystko u Ciebie wyjdzie chociaż zupełnie inny klimat mam na urządzanie, ja wolę jasne pomieszczenia. Chyba wynika to z tego że nie mam dużego metrażu i mam problem z niewielką ilością okien. Niemniej jednak kibicuję i podpatruję. Być może przegapiłam coś ale jestem ciekawa jak u Ciebie wyszło z meblami kuchennymi - z mężem rozważamy samodzielne zrobienie zabudowy ale trochę się obawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.07.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Właśnie trzeci raz zabieram się do pochwalenia twoich dzieł. Są świetne, tylko czemu ty taka smutna na tych autoportretach jakoś nie wyobrażam sobie ciebie takiej. Raczej odniosłam wrażenie że jesteś wulkanem energii i optymizmu. Ja również kiedyś dawno temu rysowałam, głównie ołówkiem później również pastelami ale u mnie efekty marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.07.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Kilka dni temu zaobserwowałam wszystkie Twoje tablice na Pintereście Ooo Miło mi Muszę sporo uzupełnić, bo większość mam na dysku, ale czasu brakuje Właśnie trzeci raz zabieram się do pochwalenia twoich dzieł. Są świetne, tylko czemu ty taka smutna na tych autoportretach jakoś nie wyobrażam sobie ciebie takiej. Raczej odniosłam wrażenie że jesteś wulkanem energii i optymizmu. Ja również kiedyś dawno temu rysowałam, głównie ołówkiem później również pastelami ale u mnie efekty marne A mnie się podoba ten dystans do siebie i pokazanie takich właśnie autoportretów. Wyrażają dużo więcej... chociaż ja też wyobrażam sobie Ciebie bardziej w krasnym uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.07.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Przecież nie napisałam że się nie podoba. Wręcz przeciwnie. Tylko mi się nie zgadzają z wyobrażeniem jakie miałam o Andzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Andziu, szacun babo. Świetne te malowidła ! Może coś u ciebie zamówię...tylko może mniej w klimacie dance makabre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 ale jazda ja to jestem ciekawa z czego robisz samą literkę? ja myślałam by z blachy uspawać, bo nic innego co się wygnie w łuk mi nie przyszło do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 no to czekam do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts