Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszłam się przywitać :)

Sympatyczny tu klimat :). Fajnie się Ciebie czyta, choć nie jestem w stanie wszystkiego - przepraszam. Podziwiam Twój talent plastyczny - niesamowicie oryginalny sposób wizualizacji wnętrz :). Pisałaś gdzieś, że jesteś leniwa, ale te wizualizacje świadczą coś zupełnie innego :).

Nie wiem czy kuchnia już klepnięta? Chyba kupiłaś już meble?

Mam inspirację kuchni z niskim oknem :)

http://37.media.tumblr.com/43c1bc4539fdb6b9f5806823866a2063/tumblr_n5s347KkjM1rcztogo1_500.jpg

Listwy - może w kolorze drzwi. Albo pomalowałabym jak ściany.

Ostatnio strasznie mi się podobają drzwi i sufity w kolorze ścian, albo o ton czy ciut więcej inne, ale z tego samego koloru.

Podoba mi się też „podłoga” wciągnięta na ścianę lub powtórzona na suficie :)

Moje też 2,40 długie za 14zł tylko nie są jakieś tam wymyślne tylko proste coś w tym stylu.

http://www.komfort.pl/html.media?_Instance=komfort&_Option=Other&_Connector=palio&_tableName=eshop_media&_colID=id&_colContent=content&_colFileName=file_name&_colMimeType=mime_type&_colLastUpdated=last_updated&_colSize=doc_size&_ID=4030596&_CheckSum=-1773241557

Wychodzi drożej niż te tradycyjne ale dla mnie inne nie wchodziły w grę. Inni kupują drogie żyrandole a ja mam moje wymarzone listwy.

Cena w dużej mierze zależy od wysokości listwy.

O! Jak miło Cię zobaczyć na autoportrecie :). Bardzo doceniam twórczość rąk własnych :). Mogę rzec śmiało, że wręcz zazdroszczę (tak pozytywnie :)). Nie wiem skąd wzięła się na FM forma "zazdraszczam"(?)

Mocno trzymam kciuki by minęła blokada... Może nowy dom Cię zachęci :). Szkoda tłumić talenty, pasje, szczególne umiejętności :).

Z listwami poczekałabym aż się urządzicie, kupiłabym po kawałku na próbę i oceniła co wygląda ok :).

Witaj Andariel, wczoraj ty byłaś u mnie dziś ja u Ciebie. Miło widzieć że nie tylko ja borykam się z rozterkami co kupić żeby było niedrogo a fajnie. Jestem bardzo ciekawa jak wszystko u Ciebie wyjdzie chociaż zupełnie inny klimat mam na urządzanie, ja wolę jasne pomieszczenia. Chyba wynika to z tego że nie mam dużego metrażu i mam problem z niewielką ilością okien. Niemniej jednak kibicuję i podpatruję.

Być może przegapiłam coś ale jestem ciekawa jak u Ciebie wyszło z meblami kuchennymi - z mężem rozważamy samodzielne zrobienie zabudowy ale trochę się obawiamy...

Właśnie trzeci raz zabieram się do pochwalenia twoich dzieł. Są świetne, tylko czemu ty taka smutna na tych autoportretach jakoś nie wyobrażam sobie ciebie takiej. Raczej odniosłam wrażenie że jesteś wulkanem energii i optymizmu.

Ja również kiedyś dawno temu rysowałam, głównie ołówkiem później również pastelami ale u mnie efekty marne :p

:) Kilka dni temu zaobserwowałam wszystkie Twoje tablice na Pintereście :)

Ooo :) Miło mi :)

Muszę sporo uzupełnić, bo większość mam na dysku, ale czasu brakuje :(

Właśnie trzeci raz zabieram się do pochwalenia twoich dzieł. Są świetne, tylko czemu ty taka smutna na tych autoportretach jakoś nie wyobrażam sobie ciebie takiej. Raczej odniosłam wrażenie że jesteś wulkanem energii i optymizmu.

Ja również kiedyś dawno temu rysowałam, głównie ołówkiem później również pastelami ale u mnie efekty marne :p

A mnie się podoba ten dystans do siebie i pokazanie takich właśnie autoportretów. Wyrażają dużo więcej... chociaż ja też wyobrażam sobie Ciebie bardziej w krasnym uśmiechu :)