lukasz69karolina 13.07.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 ten Twój Michał to fajny gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Zaczaruję ? Nie kochana. Przyjadę z łapówka i nie wyjdę dopóki nie dostane obrazka Michał jest fajny. Taki cierpliwy krasnoludek co grzecznie robi co mu każą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Musisz kochac penisy. Masz ich w domu lekki nadmiar. U mnie morele w przewadze także mam luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 buahahahaha no ma starszak pomysły ale Ty nie masz nudno ze swoimi facetami całe życie pełne niespodzianek... ps. Julianna chce też położyć deski w poprzek do schodów i szuka osóbek które tak mają, więc zgłoś się do niej jak możesz i poratuj biedulkę że tak się da i że to nie kłopot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Tylko ci świrnięci są okey mają pomysły i wielkie serca. Z innymi w życiu nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 no widzę że nie masz schodów jeszcze, ale masz podłogę na górze w tą stronę co ona chce u siebie - właśnie by było odwrotnie do schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.07.2014 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 No dobra, dobra, juz do niej ide, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.07.2014 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Napisalam ale nie wiem czy to w czyms ulatwi mam urlop a jutro ide do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 An..., problem u Julianny jest dodatkowo w tym, że schody będą z drewna, a podłoga to trójwarstwówka. Różnica grubości i trudność w dobraniu koloru. Ty, szczęściaro możesz dechy łączyć jak Ci się podoba nawet ukośnie. To samo u mnie. Mamy sosnę więc na więcej cenowo możemy sobie pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.07.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 szalony ten Twój Michał An..., problem u Julianny jest dodatkowo w tym, że schody będą z drewna, a podłoga to trójwarstwówka. Różnica grubości i trudność w dobraniu koloru. kolor uda się jakoś dobrać bo to "podobna" powierzchnia, przy panelach i drewnie jest trudniej u nas różnice w grubości były tez - schody drewno i standardowy panele ale tez przygotowaliśmy wylewkę tak ze w miejscu drewna było wiecej miejsca/ niższa wylewka zgodnie z zaleceniami Pana Darka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.07.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Lubię Twoje foty domowe - widać, że fajna z Was rodzinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jednym słowem nie ma rzeczy niemożliwych. Potrzeba cierpliwości i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.07.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 O widzę, że tu o mnie . Dzięki dziewczyny za pomoc Deseczki wyglądają bardzo fajnie. U nas niestety różnice właśnie w materiale , u Was wyjdzie miodzio. A Twój M. to naprawdę SUUUUUPER facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.07.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) gdyby ktoś potrzebował obliczyć ile materiału zakupić na jakieś samoróbki, to fajny kalkular:) [ATTACH=CONFIG]270215[/ATTACH] http://www.zhitov.ru/pl/drywall/ Edytowane 22 Listopada 2020 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.07.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Niezła konstrukcja to łazienka czy jakiś inny schowek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.07.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 to kotłownia Piec i pompy nam na samym środku nieomalże ustawili a miejsce na pralkę jest pod sufitem Zwariować można ojojoj to ktoś nie przemyślał sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 15.07.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Michał był w sklepie z drewnem - obrobionymi deskami a nie takim zwykłym budowlanym i tam drewniane listwy przypodłogowe w zależności od wysokości są po 10cm - 10 zł/mb, 7 cm- 7 zł/mb. Wiem, że niewysokie ale tanio nawet, nie? Bezsękowe były. Powiedz gdzie taki sklep bo ja będę potrzebowała niedługo listew drewnianych, jestem z okolic W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 15.07.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Kapitalizm mamy, wolny rynek dlatego tak to wygląda. Podrzuć adres na wszelki wypadek, bliżej domu też poszukam, dopiero się przymierzam do listew bo podłogi jeszcze nie mamy, jutro jedziemy być może zakupić - oczywiście panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 15.07.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ja paneli nie lubię, na ich korzyść jest tylko cena i to że samemu się układa. Uwielbiam dechy ale to spora inwestycja na naszą kieszeń. Wymyśliłam sobie że może położymy wykładziny ale mój mąż ich nienawidzi. Uwielbiam rano stąpać po ciepłym Co do tradycji to nie mogę narzekać: i u moich rodziców i teściów to ważny aspekt: często wędzimy mięsa, robimy swoje przetwory hurtowo, pielęgnujemy zioła itp. Kocham ten wiejski klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts