Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

buahahahaha no ma starszak pomysły :-P

ale Ty nie masz nudno ze swoimi facetami :) całe życie pełne niespodzianek...

ps. Julianna chce też położyć deski w poprzek do schodów i szuka osóbek które tak mają, więc zgłoś się do niej jak możesz i poratuj biedulkę że tak się da i że to nie kłopot :) :)

An..., problem u Julianny jest dodatkowo w tym, że schody będą z drewna, a podłoga to trójwarstwówka. Różnica grubości i trudność w dobraniu koloru.

Ty, szczęściaro możesz dechy łączyć jak Ci się podoba nawet ukośnie. :) To samo u mnie. Mamy sosnę więc na więcej cenowo możemy sobie pozwolić.

szalony ten Twój Michał :cool:

An..., problem u Julianny jest dodatkowo w tym, że schody będą z drewna, a podłoga to trójwarstwówka. Różnica grubości i trudność w dobraniu koloru.

kolor uda się jakoś dobrać bo to "podobna" powierzchnia, przy panelach i drewnie jest trudniej :cool:

u nas różnice w grubości były tez - schody drewno i standardowy panele ale tez przygotowaliśmy wylewkę tak ze w miejscu drewna było wiecej miejsca/ niższa wylewka zgodnie z zaleceniami Pana Darka :-)

O widzę, że tu o mnie :D. Dzięki dziewczyny za pomoc :hug:

Deseczki wyglądają bardzo fajnie. U nas niestety różnice właśnie w materiale :(, u Was wyjdzie miodzio.

A Twój M. to naprawdę SUUUUUPER facet :D

Michał był w sklepie z drewnem - obrobionymi deskami a nie takim zwykłym budowlanym i tam drewniane listwy przypodłogowe w zależności od wysokości są po 10cm - 10 zł/mb, 7 cm- 7 zł/mb. Wiem, że niewysokie ale tanio nawet, nie? Bezsękowe były.

Powiedz gdzie taki sklep bo ja będę potrzebowała niedługo listew drewnianych, jestem z okolic W-wy

Ja paneli nie lubię, na ich korzyść jest tylko cena i to że samemu się układa. Uwielbiam dechy ale to spora inwestycja na naszą kieszeń. Wymyśliłam sobie że może położymy wykładziny ale mój mąż ich nienawidzi. Uwielbiam rano stąpać po ciepłym :rolleyes:

Co do tradycji to nie mogę narzekać: i u moich rodziców i teściów to ważny aspekt: często wędzimy mięsa, robimy swoje przetwory hurtowo, pielęgnujemy zioła itp. Kocham ten wiejski klimat!