_Chloe_ 18.07.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Hehe, to ile Twoje chłopaki mają lat?Kurczę - zaraz przypominają mi się własne wybryki;) Jak mój młody podrośnie, będę drżeć jak osika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.07.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.07.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 13 i 16 Chyba rozpoczął się najbardziej intensywny okres w moim życiu - patrząc od strony lęków o dzieci. Jak byli młodsi, to wystarczyło ciągle uważać i pilnować oraz przewidywać poczynania. Teraz trzeba ufać, że to co najważniejsze już mają przekazane... Z drugiej strony chciałabym go jakoś ukarać ale już po ptakach - skoro od razu nie zareagowałam odpowiednio, to teraz już too late. A żeby było zabawniej jego dziewczyna właśnie do nas jedzie. Z Piaseczna! Ma zdrowie. Młody sprząta. Szok. Hehe, przeżyjesz ale możesz nabawić się nabawić się lekkiej siwizny;) Czekam na Waszą kuchnię - tupię normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.07.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ... mam fotki szuflady... robione tel, więc średnie ale widać - dodatkowo wysunął całość by pokazać ten bok w Z: ... przeszło bez echa właśnie weszłam na górę i padam na twarz. Składaliśmy szafki i wykończyła mnie taka z 8 szufladami... Co mnie podkusiło sama nie wiem... Montowanie takiej ilości szuflad... koszmar... jak tą szafkę zobaczyłam u nich na stronie to się napaliłam jak szczerbaty na suchary no fajoska! ale w końcu jak zerknęłam jak wygląda z moimi uchwytami to odpuściłam bo już nieładnie ...Listwę maskującą na dole szafek kupiłam czerwoną. Ciekawe jak to będzie na żywo wyglądało. ... ale chyba nie w Ikea? bo kolorowych tam nie widziałam na pewno będzie fajnym akcentem w ciemnej kuchni lubię takie smaczki może zmałpuję? ...ale to "ich ostatni dzień razem"... no chyba niebardzo skoro ... jego dziewczyna właśnie do nas jedzie... ... to nowa IKEA jednak ten sklep jest bombowy uwielbiam ich kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.07.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Andzia, czarne fronty? Świetnie. Mało kto się decyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.07.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Uwielbiam Ikeę za to, że niewielkim nakładem finansowym jesteś w stanie uatrakcyjnić / wprowadzić trochę nowoczesności. Oni zawsze mają ciekawe wzory i co najważniejsze TANIE Mogę sobie pozwolić na kupienie komody za 700 zł gdy normalnie musiałabym mieć ze 3-4 tysie. Fakt, że jakość będzie gorsza ale co tam, lubię zmiany. Lepiej raz na kilka lat zmieniać niż przez całe życie mieć to samo. Jestem bliźniakiem, uwielbiam zmiany ;p Jest nas tutaj rzesza - miłośniczki Ikei, haha. Mnie tam nie obchodzi, czy ktoś powie, że to z Ikei - lubię ją za ceny, za nowoczesność i lekkość. Poza tym jako jeden z nielicznych sklepów ma w dobrej cenie również meble drewniane. I można sobie samemu pomalować - wg widzimisię ha! Ściana za nimi też będzie najprawdopodobniej czarna... czarna podłoga ale reszta ścian - naprzeciwko jasno szare. Dalszy ciąg ściany za wentylacją fioletowy... Jestem napalona na tę czarną ścianę Nie wiem jak to będzie wyglądało ale mam nadzieję, że bosko Teraz to już przebieram nogami:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.07.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 zgadzam się z tym co piszesz, że na dole szufladę raczej będzie cięzko otworzyć z tych uchwytów co masz jako główne... będziesz się na podłodze kładła? a na tej fotce poglądowej faktycznie fajne to wygląda ... Uwielbiam Ikeę za to, że niewielkim nakładem finansowym jesteś w stanie uatrakcyjnić / wprowadzić trochę nowoczesności. Oni zawsze mają ciekawe wzory i co najważniejsze TANIE Mogę sobie pozwolić na kupienie komody za 700 zł gdy normalnie musiałabym mieć ze 3-4 tysie. Fakt, że jakość będzie gorsza ale co tam, lubię zmiany. Lepiej raz na kilka lat zmieniać niż przez całe życie mieć to samo. Jestem bliźniakiem, uwielbiam zmiany ;p o tak ja ją lubię jeszcze za to że mogę wszystko kupić w jednym sklepie - bo nienawidzę robić zakupów i latania po sklepach a tu wchodzę i mogę cały dom wyposażyć! to mi się podoba rodzinka.pl może mieszkać w Ikea to ja też Robię wizkę jakąś wstępną... ale słabo mi idzie... dawaj uuuuuuuuuuuuuuuuuuuwielbiam wizki żałuję że nie umiem czarować tak jak Ty i Pestka w fotoszopie... ja tylko w paincie wizualizacje tworzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja jeszcze o nastolatkach A co byście zrobiły, gdyby Wasza pociecha na 18-tkę dostała od swojej klasy pięknie zapakowane i owstążeczkowane, z kokardą po byku, pudełeczko jointów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 18.07.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja jeszcze o nastolatkach A co byście zrobiły, gdyby Wasza pociecha na 18-tkę dostała od swojej klasy pięknie zapakowane i owstążeczkowane, z kokardą po byku, pudełeczko jointów ? Fajny temat się nawinął! Pestko zależy jaki dziecko ma charakter. Mnie na przykład nie ciągnęło do używek (oprócz papierosów). Chyba bym zapaliła jointa z dzieckiem i pogadała na ten temat, poopowiadała moje historie z nastoletniego wieku. Zależy z jakiego powodu dzieciak pali marychę - jak z ciekawości to OK, jak pali bo lubi się wyluzować to gorzej bo ja bym to odebrała jako sygnał że coś jest nie tak w rodzinie, w szkole... Trudny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.07.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Moja siostra za namową założyła swój wątek - potrzebuje pomocy wnętrzarskiej. Jakbyście miały chwilkę to też ją odwiedźcie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?228691-Only-sky-is-the-limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 (edytowane) Moja córka w sierpniu skończy 19 lat. Stara gropa sama uczy teraz dzieci, tyle że jazdy konnej. Z tej paczuszki nie został wyjęty ani jeden joint. Leżała sobie latami w szufladzie z bielizną. Banie się mnie też nie było obce. Jednak chodziła do szkoły, gdzie zwracano uwagę na zachowanie dzieciaków. Natychmiast byłam informowana telefonicznie, że jej nie ma na jakiejś lekcji. Byli ochroniarze i identyfikatory, recepcja, gdzie trzeba było się opowiedzieć. Generalnie zamknięty kampus. Co roku organizowano dla nowych rodziców wykład o narkotykach z prezentacją co jak wygląda. Skończyło się na przedterminowym upiciu i próbie ukrycia tego przede mną. Maryśka, to cichy niszczyciel mózgu. Poza tym prosta droga do twardych narkotyków. Edytowane 18 Lipca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 19.07.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Nowy katalog IKEI http://www.home-designing.com/2014/07/ikea-2015-catalog-full-online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Nie mogłam znaleźć tej fotki, a ciągle nyślałam, że to mogłoby być niezłe rozwiązanie na tę ścianę w kuchni, gdzie masz kaloryfer. ALNO, Haslinger/Halcyon Kaloryfer może ukrywać się latem za drzwiczkami. Na zimę drzwiczki zdejmujesz. Mogą też być np. „podziurawione”, jak te drzwi w apartamencie projektu Carlosa Motta. Tylko gęściej i dziury musiałyby być większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 An, a rozważałaś zestawy kontaktów wpuszczane w blat. Naciskasz i wysuwa się rurka z kontaktami. Można je też montować podszafkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 20.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 http://ta2.com.pl/fm/pr3.jpg Jeszcze boję się na pełnej mocy wirować więc ustawiam na 500 obrotów ;p Nie chcę Cię straszyć , ale... U nas pralka stoi na cokole, który powstał po zniwelowaniu ławy fundamentowej. Dokładnie tydzień temu pralka walnęła nam w dół. Huk, który temu towarzyszył, to rzucanie pudła na boki, było okropne!!! Straty jedynie w postaci ukruszonej płytki. Pralkę mój mąż cudotwórca rozkręcił, poprawił i skręcił. Chodzi dalej. Owszem, wrzuciłam do prania pierzynę, ale wcześniej prałam i pierzyny, i poduszki, bez tragedii. Może to wina pralki, bo uważam, że ta nasza obecna jest głupia strasznie i bardzo, bardzo jej nie lubię. Raz przy wirowaniu urwał się jej bęben - tak samo: okropnie wstrętny huk i masa strachu, a potem cudowne ręce mojego M. Trzeba uważać po prostu i chyba prędkość obrotów nie ma tu znaczenia, a raczej rodzaj/ ilość wsadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Mają forumki te MULTIPORTy wpuszczane w blat i jakoś jest OK. Nie czytałam, żeby się syfiły. Ale może w takim razie wykorzystajcie, że robicie tę zabudowę ściany i załóż sobie FLEXIPORTy na ścianie. Zamykasz i nie ma. A wierzch pewnie dałoby się pomalować na kolor ściany. http://www.emeblowe24.pl/wszystko-do-mebli,123.html Mnie tak wkurzają kontakty w kuchni jak mało co. Właściwie nie są mi potrzebne codziennie, a odkryte syfią się koszmarnie. Mam w planach (po sprzedaży mieszkania) odnawianie kuchni. Założę sobie jak nie jedne to drugie i nikt mi tego z głowy nie wybije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.07.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 TAK! Znając nazwę handlowa można już kombinować Teraz tylko wymyślić której szafce nie będzie on przeszkadzał w otwieraniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Lubisz mocne kolory we wnętrzachhttp://www.houzz.com/projects/275074/Brooklyn-Brownstone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 20.07.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Witaj andariel, na razie tak szybciutko informuje, że zapisuję sie do podglądaczy Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.07.2014 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Uwielbiam. Także takie wymalowywanie powierzchni innym kolorem - wspaniałe są takie realizacje. Strasznie mi się podoba np ta szara sypialnia z białą obwódką wokół okna - ewentualnie jest to biała sypialnia z ciemnoszarym pasem do spania Świetnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts