pestka56 20.07.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Your Welcome Jessica Helgerson jest super http://www.jhinteriordesign.com/selected-projects/ Świetnie wstawia kolor pozornie tam gdzie się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.07.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 ja bym się tej "pralkowej" konstrukcji nie obawiała - moja już działa 4rok bez zarzutu a te flexiporty są extra! we mnie lepsze niż te popularne pionowe, bo tamte to zajmują bardzo dużo miejsca w szafce jednego takiego płaskiego też chcę przy palnikach a Ty jak masz stelaż na tej ścianie to idealnie możesz je sobie schować będzie tylko piękna czarna klapeczka na klik... tylko dobrze by było wymierzyć jakoś by ładnie wychodziło na tych panelach co mają być na tej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.07.2014 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ze wzgledu na panele nie robimy ich w scianie Dzazgunia ja juz od jakiegos czasu u Ciebie siedze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Podkradam Pestkowe inspiracje - mam fazę na kolorowe wstawki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Zajebista - i równie potrzebna jak :lol2:moja konsolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ... A czy mąż mi kiedykolwiek był potrzebny? Oczywiście, ze nie, bo ja zawsze wszystko sama. A jak już jest to i zastosowanie się znalazło no sikam!! a skrzynia fajna - jaka duża!! i widzisz, że już znalazłaś dla niej zastosowanie i to bardzo pasujące do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Tak to już jest z tymi porywami serca A czy mąż mi kiedykolwiek był potrzebny? Oczywiście, ze nie, bo ja zawsze wszystko sama. A jak już jest to i zastosowanie się znalazło Jesuu, idę suszyć włosy, bo do 15 nie wyjdę z domu, a tak siedzę, ględzę i uszczuplam konto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.07.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Tak to już jest z tymi porywami serca A czy mąż mi kiedykolwiek był potrzebny? Oczywiście, ze nie, bo ja zawsze wszystko sama. A jak już jest to i zastosowanie się znalazło Przyszłam oblookać tego zbędniaka. Męża pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Tak to już jest z tymi porywami serca A czy mąż mi kiedykolwiek był potrzebny? Oczywiście, ze nie, bo ja zawsze wszystko sama. A jak już jest to i zastosowanie się znalazło Mam nadzieję że twój mąż nie podczytuje wątku bo ci się jeszcze obrazi i wszystko na prawdę sama będziesz robić Skrzynia cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.07.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ......No i tak się skończyło, że zamiast słuchać głosu rozsądku posłuchałam głosu serca i zadzwoniłam do Miśka a ten oczywiście, że wszystko czego słoneczko chce jest pewnie fajne i kup sobie, vo sobie będziesz odmawiać, byle nam na chleb do końca miesiąca starczyło. Poszłam na konto sprawdzić ale oba kredyty już poszły i kupiłam nieszczęsną skrzynię... ... A oto moja do niczego mi nie pasująca acz chwytająca mnie łapczywie za serce skrzynia malowana, wprost z cygańskiego taboru http://ta2.com.pl/fm/skrzynka.jpg ooo to jak bym swojego słyszała, jak dzwonię i pytam skrzynia super, jaka ogromna . Ja mam swoją małą ze strychu po dziadku P. i tez czeka ją odnawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Dziś wspominając o tym u Chloe zapałałam chęcią ogromną do ujrzenia skrzyni ponownie i polazłam. A ona taka franca, że mnie kusiła - kup mnie Aga, nic, że jestem całkowicie bezużyteczna i nie będę ci w żaden sposób służyła ale przecież czy nie na tym miłość polega, że kochasz, bo tak a nie z racji użyteczności. No i tak się skończyło, że zamiast słuchać głosu rozsądku posłuchałam głosu serca i zadzwoniłam do Miśka a ten oczywiście, że wszystko czego słoneczko chce jest pewnie fajne i kup sobie A oto moja do niczego mi nie pasująca acz chwytająca mnie łapczywie za serce skrzynia malowana, wprost z cygańskiego taboru http://ta2.com.pl/fm/skrzynka.jpg CUDOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Tak to już jest z tymi porywami serca A czy mąż mi kiedykolwiek był potrzebny? Oczywiście, ze nie, bo ja zawsze wszystko sama. A jak już jest to i zastosowanie się znalazło Cytat roku! I jaki prawdziwy :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Trzecia fotka jest tak słodka, że aż się ciastek nie chce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.07.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Masz super chłopaków a ty jesteś mistrzem w pokazywaniu siebie aby siebie nie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Zima - pokaż się choć w połowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.07.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Zapraszałam Cię na fejsa, to nie To linknij mi jeszcze raz, bo już chyba nie masz powiązania pinterestu z fejsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.07.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 cudne zdjęcia z sesji zalewowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 21.07.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Andariel witam się i ja i też odradzam pomysł z lodówką. Gdybym musiała latać naokoło to bym się wściekła. Naprawdę. Ja swoją kuchnię projektowałam sama bazując na tym słynnym trójkącie . I naprawdę nic bym nie zmieniła - czasem się czuję jakbym w takcie tańczyła, bo wszystko szybko mam. Przemyśl naprawdę- dobrzy ludzie ci radzą A podejście do domu mam takie jak Ty, chociaż długo się zastanawiam - ostatnio znajomy męża przyszedł i powiedział, że w tym domu widać nas, a przyprowadzi żonę i pokaże jej, że nie wszystko musi być od kompletu A ja w ogóle nie mam lodówki w kuchni tylko w spiżarce i w ogóle nie mam żadnego kuchennego trójkąta - na jednej ścianie zlew, w drugim końcu (2,5m) zmywarka, na ukos w półwyspie płyta ceramiczna, a na samym końcu kuchni, za przesuwanymi drzwiami, w spiżarce mieszka sobie lodówka i dobrze jej tam, a mi z jej ukryciem. nie mam zadnych problemów z wyciaganiem czy wkładaniem czegokowliek. wygodnie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 21.07.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Dzazgunia ja juz od jakiegos czasu u Ciebie siedze ! I ja nic o ty nie wiem Świetna rodzinka z Was. Pozytywne wibracje płyną z każdego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.07.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Sami artyści - miło Was poznać Aga i jak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts