Doriko 23.07.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Oj widzę tu syndrom odstawienia. Czyżbyś była pracoholikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.07.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Jakbym Grochole czytała daruję Ci tą torbę kup sobie CYDR LUBELSKI a życie stanie się lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 KOCHAM... miłością pierwszą i odwzajemnioną wyłącznie jeśli chodzi o komputery ...ŻYCIE W KABELKACH Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.07.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Swego czasu też byłam uzależniona od Coli nie pij tego świństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.07.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 MISJA: Kupić czarną farbę Gdzie kupić czarną farbę? Jakie farby polecacie? Ktoś kiedyś malował na czarno ścianę? Może kominkowe? POMOCY! Dziś sobie założyłam na pintereście dwa albumu, jeden z całkiem czarnymi wnętrzami - ew ciemnymi, mrocznymi, szarymi i grafitowymi. Zainspirowała mnie Julianna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 MISJA: Kupić czarną farbę Gdzie kupić czarną farbę? Jakie farby polecacie? Ktoś kiedyś malował na czarno ścianę? Może kominkowe? POMOCY! ja jeszcze nie malowalam, ale zrobiłam kiedys casting #507 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?217458-Domeczek/page26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Aga, leć po wiedzę o czarnej farbie do Roberta Skitka. Czytałam u niego dyskusję z jakimś specem od farb. Chodziło o dobre krycie i nieścieralność. Ważny też był odcień tej czerni. Nie jestem pewna, ale chyba ma KABE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Aga, leć po wiedzę o czarnej farbie do Roberta Skitka. Czytałam u niego dyskusję z jakimś specem od farb. Chodziło o dobre krycie i nieścieralność. Ważny też był odcień tej czerni. Nie jestem pewna, ale chyba ma KABE. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180363-architekta-dom-z-prześwitem/page6 post #110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.07.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Hej Słońce, albo raczej Ziemio Ja malowałam mój pokój na czarno. To było w poprzednim domu - Leśnym domku (Nie ma już tego wątku na forum). Tylko kurczę, nie pamiętam, co to była za farba, ale chyba jakiś Dekoral z mieszalnika. Po jakimś czasie przemalowałam na szaro, ale czarny był ładny, taki soczysty Jak coś to daj znać, usunę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 (edytowane) hahahahahah A ja nawet nie zauważyłam. No pięknie CI wyszło Oj tam, nie przejmuj się, późno jest. A w której części Warszawy mieszkasz? Właściwie to w zawarszawskiej Na południe od. Może te smuty są jakieś regionalne, bo ja też tak do d. raczej dzisiaj. Edytowane 23 Lipca 2014 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.07.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Przylazłam z wątku Nelli.... zaczęłam czytać i wsiąkłam.... obiecuję, że jak dotrę do końca to się odezwę a tymczasem powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.07.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Aga, podaję coś od siebie. Para Ceramic 2143-41 http://foto3.m.onet.pl/_m/0b4a39269dfef8a4768e88e2a5ece1e7,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.07.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 An-ja tu sobie siedzę od dawna:)Z podziwem dla Twojego podejścia do remontu:)Mam już pewność ,że wykończysz domek po Swojemu nie wykańczając nikogo przy tej okazji:)Obiecuję,że się już więcej nie odezwę tutaj,ale życzę Ci powodzenia i tak trzymaj!!!Musiałam się odezwać-przygotowuję mieszkanie swojim dzieciom-synowi i omc synowej- och,gdybyś to Ty była tą moją omc synową:lol2:Czy można lepiej wyrazić mój podziw dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.07.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 witam się oficjalnie u Ciebie przyznaję, że trafiłam tutaj parę dni temu ........ wiem, wiem .......... późno ...... ale postaram się nadrobić sympatycznie u Ciebie fajne ujęcia męża i chłopaków czekam na fotki kuchni też mam meble z I oprócz blatów ......... zapraszam w wolnej chwili do mnie jestem zadowolona z funkcjonalności kuchni, na jakość też nie można narzekać - mam nadzieję, że Ty tez będziesz ze swojej zadowolona sami skręcaliśmy wszystkie meble - wiec doskonale rozumiem ilość Waszej pracy:) Jest nas tutaj rzesza - miłośniczki Ikei, haha. Mnie tam nie obchodzi, czy ktoś powie, że to z Ikei - lubię ją za ceny, za nowoczesność i lekkość. No jest nas więcej ale wiesz ile jest opinii ?? nawet tu na FM ....... ale masz racje ....... "co mnie to ..." lubię i tyle aczkolwiek niektóre meble straciły na jakości ......... domyślam się, ze zmieniono dostawców ...... i jak wszędzie tna koszty ...... ale i tak jest tam duuuuuuzo tego co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 jestem zadowolona z funkcjonalności kuchni, na jakość też nie można narzekać - mam nadzieję, że Ty tez będziesz ze swojej zadowolona sami skręcaliśmy wszystkie meble - wiec doskonale rozumiem ilość Waszej pracy:) słonko podpytuje u Ciebie o szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.07.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 słonko podpytuje u Ciebie o szafki Ivy gdzie Ty mnie tu znalazłaś ? już odpisałam fotki później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Ivy gdzie Ty mnie tu znalazłaś ? już odpisałam fotki później chodzimy tymi samymi ścieżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Och,An:)Sama sobie odpowiem-można lepiej,choćby bez błędów ort. Powodzenia,radości z urządzania mieszkania i wygodnego mieszkania w urządzonym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.07.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 [...] A blatem z Ikei jestem załamana... serio, dałam się im nabrać :/// [...] A nie możesz go oddać? Koniecznie ma być dębowy? Bo można by wymienić na inny. Inne drewniane są drewniane tylko ten dębowy to ściema. Można też kupić gdzie indziej ale ceny już nie takie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.07.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Pierwsza opcja jak dla mnie najlepiej. Może do tego zestawu dać jeszcze czarną ławkę zamiast białej ale z poduchami w różu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts