Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MISJA: Kupić czarną farbę

Gdzie kupić czarną farbę? Jakie farby polecacie? Ktoś kiedyś malował na czarno ścianę? Może kominkowe? POMOCY!

Dziś sobie założyłam na pintereście dwa albumu, jeden z całkiem czarnymi wnętrzami - ew ciemnymi, mrocznymi, szarymi i grafitowymi. Zainspirowała mnie Julianna :)

Aga, leć po wiedzę o czarnej farbie do Roberta Skitka. Czytałam u niego dyskusję z jakimś specem od farb. Chodziło o dobre krycie i nieścieralność. Ważny też był odcień tej czerni. Nie jestem pewna, ale chyba ma KABE.

Aga, leć po wiedzę o czarnej farbie do Roberta Skitka. Czytałam u niego dyskusję z jakimś specem od farb. Chodziło o dobre krycie i nieścieralność. Ważny też był odcień tej czerni. Nie jestem pewna, ale chyba ma KABE.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180363-architekta-dom-z-prześwitem/page6

post #110

Hej Słońce, albo raczej Ziemio ;)

Ja malowałam mój pokój na czarno. To było w poprzednim domu - Leśnym domku (Nie ma już tego wątku na forum). Tylko kurczę, nie pamiętam, co to była za farba, ale chyba jakiś Dekoral z mieszalnika. Po jakimś czasie przemalowałam na szaro, ale czarny był ładny, taki soczysty :)

dom%2520088.jpg?gl=PL

dom%2520091.jpg?gl=PL

rodzina%2520439.jpg?gl=PL

rodzina%2520431.jpg?gl=PL

rodzina%2520433.jpg?gl=PL

Jak coś to daj znać, usunę fotki :)

hahahahahah :D A ja nawet nie zauważyłam. No pięknie CI wyszło :D

Oj tam, nie przejmuj się, późno jest.

A w której części Warszawy mieszkasz?

Właściwie to w zawarszawskiej :rotfl: Na południe od.

Może te smuty są jakieś regionalne, bo ja też tak do d. raczej dzisiaj.

Edytowane przez **lw**

An-ja tu sobie siedzę od dawna:)Z podziwem dla Twojego podejścia do remontu:)Mam już pewność ,że wykończysz domek po Swojemu nie wykańczając nikogo przy tej okazji:)Obiecuję,że się już więcej nie odezwę tutaj,ale życzę Ci powodzenia i tak trzymaj!!!Musiałam się odezwać-przygotowuję mieszkanie swojim dzieciom-synowi i omc synowej- och,gdybyś to Ty była tą moją omc synową:):lol2:Czy można lepiej wyrazić mój podziw dla Ciebie?:bye:

witam się oficjalnie u Ciebie :)

przyznaję, że trafiłam tutaj parę dni temu ........ wiem, wiem .......... późno ...... ale postaram się nadrobić ;)

sympatycznie u Ciebie :)

fajne ujęcia męża i chłopaków :)

czekam na fotki kuchni :) też mam meble z I :) oprócz blatów ......... zapraszam w wolnej chwili do mnie :)

jestem zadowolona z funkcjonalności kuchni, na jakość też nie można narzekać - mam nadzieję, że Ty tez będziesz ze swojej zadowolona :)

sami skręcaliśmy wszystkie meble - wiec doskonale rozumiem ilość Waszej pracy:)

Jest nas tutaj rzesza - miłośniczki Ikei, haha. Mnie tam nie obchodzi, czy ktoś powie, że to z Ikei - lubię ją za ceny, za nowoczesność i lekkość.

No jest nas więcej :)

ale wiesz ile jest opinii ?? nawet tu na FM ....... ale masz racje ....... "co mnie to ..."

lubię i tyle :)

aczkolwiek niektóre meble straciły na jakości ......... domyślam się, ze zmieniono dostawców ...... i jak wszędzie tna koszty ......

ale i tak jest tam duuuuuuzo tego co lubię :)

[...]

A blatem z Ikei jestem załamana... serio, dałam się im nabrać :///

[...]

A nie możesz go oddać?

Koniecznie ma być dębowy? Bo można by wymienić na inny. Inne drewniane są drewniane :p tylko ten dębowy to ściema.

Można też kupić gdzie indziej ale ceny już nie takie niestety.