Doriko 03.08.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Przy świetle dziennym widać jak będzie wam bardzo przeszkadzało to zawsze można poprawić. Pomimo małego mankamentu prezentuje się świetnie. Coś będzie na tej ścinie? Muszę wrócić się i poszukać projektu bo już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.08.2014 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Będzie lampa - napisy coś w tym stylu: http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/8d/55/54/8d5554ca13257fa4d49f9c31fa5e21be.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/02/ef/7e/02ef7e21d3d8f9e084b8958c498b2e3b.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/cb/80/01/cb80018a76978d57dafe22e19f0bea6b.jpg tylko w międzyczasie zmienił mi się pomysł na napis i będzie zwykłe Carpe diem bez tych wszystkich szaleństw Zależało mi żeby był polski napis ale w sumie żaden mnie nie porwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.08.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 A to już pamiętam ciekawy pomysł. Ten z pierwszej inspiracji mi się podoba, lżejszy od pozostałych ale jeśli dobrze pamiętam to wykonywać będziecie sami więc łatwiej będzie wykonać kanciaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.08.2014 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Do obłożenia blachą łatwiejsze byłyby obłe litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.08.2014 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wiesz co Aga - nie wiem, jak z bliska ale z daleka ten blat wygląda baaardzo przyzwoicie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.08.2014 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Z bliska tez. I jest bardzo ciezki jak na czysty mdf. Moze jest z litego mdfu a nie z jakiegos komorkowego. Nie wiem. Wyglada slicznie i uwielbiam ja dotykac. Dodatkowo wymyslilam, ze w razie gdyby sie zniszczyl pokryje go mikrobetonem i dam drugie zycie. Wiec sie juz wcale nie przejmuje blatem Edytowane 22 Listopada 2020 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.08.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Będzie lampa - napisy (.....) tylko w międzyczasie zmienił mi się pomysł na napis i będzie zwykłe Carpe diem bez tych wszystkich szaleństw Zależało mi żeby był polski napis ale w sumie żaden mnie nie porwał mhmmm... z pełną odpowiedzialnością napiszę że moim skromnym zdaniem napis na ścianie powinien brzmieć "Jestem szalona ....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.08.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 mhmmm... z pełną odpowiedzialnością napiszę że moim skromnym zdaniem napis na ścianie powinien brzmieć "Jestem szalona ....." A moim skromnym zdaniem, napis powinien być jednak po polsku wszyscy jesteście pozytywnie zakręceni, napis ma być na czarnej ścianie.... to niechby miał możliwość... hmm.... ewaluacji niech będzie KOCHAM... jednego dnia będzie zwykły dopisek.... moich chłopaków, innego ....penisy czy ....książki,czy...wakacje!! a jeszcze innego.... pomidorową! w ten sposób na pewno nie będzie nigdy nudny, z dużą dawką pozytywnej energii, humoru i oryginalności tylko czy farba nadaje się do pisania po niej kredą?? kibicuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.08.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Pomysł Catti suuuuuuuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Pomysł Catti suuuuuuuuuper. rewelacja ...tylko chyba to nie tablicówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.08.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Pomysł Catti suuuuuuuuuper. to nie mój pomysł ten pomysł już siedzi od jakiegoś czasu w tym wątku.... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=270029&d=1405290218 ale bardzo mi się spodobał nawet się zastanawiam, czy go u siebie nie zrealizować oczywiście nie mam czarnej ściany, ani nawet tablicy ale u mnie dziś by było coś w stylu.... Kocham... cię i .....posprzątaną łazienkę (to do małża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A może machnąć Ci napis w starożytnej grece Takie „Wiem, że nic nie wiem” literkami z dialektu koine. Byłoby tajemniczo Blat na pierwszy rzut, a to się liczy, wygląda okej. Nikt nie musi, poza Tobą, znać szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 To KOCHAM, uwieczniłabym tam gdzie jest. Genialne miejsce, będzie pewnie kawałek widać z dołu, ale nie cały i tu pies pogrzebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.08.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 to nie mój pomysł ten pomysł już siedzi od jakiegoś czasu w tym wątku.... [...] Jak przeczytałam twój post to od razu pomyślałam o tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2014 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ładnie, proszę pani, bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.08.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Bardzo pięknie ładnie to za mało Aga, schowaj "Kocham" w chmurkach. Patrzy się na niebo i konie tam galopują to czemu nie napis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.08.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 WOW! Ale u Was postępy. Jak nie przekonują mnie czarne meble, tak Wasze z tym przepięknym blatem (jakkolwiek byłby oszukany) zapowiadają się naprawdę super . Strasznie fajnie podchodzicie do problemów - nawet nie masz pojęcia jak wiele osób skorzysta . Chodzi mi o to by nauczyć się dystansować do spraw, nie zawracać sobie głowy drobiazgami, śmiać się z potknięć, cieszyć sobą i ... chwytać dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.08.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 WOW! Ale u Was postępy. Jak nie przekonują mnie czarne meble, tak Wasze z tym przepięknym blatem (jakkolwiek byłby oszukany) zapowiadają się naprawdę super . Strasznie fajnie podchodzicie do problemów - nawet nie masz pojęcia jak wiele osób skorzysta . Chodzi mi o to by nauczyć się dystansować do spraw, nie zawracać sobie głowy drobiazgami, śmiać się z potknięć, cieszyć sobą i ... chwytać dzień . Podpisuję się obiema łapami. Od dłuższego czasu oduczam się spięcia doopy Jesteś moim guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.08.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Andariel, pogadajmy wreszcie u Ciebie Witam się słowami podziwu dla: talentu organizacyjnego, talentu pisarskiego, talentu designeskiego i talentu plastycznego Pozostałych talentów także Czarna kuchnia rewelacja Ja na ścianie, zamiast łaciny, widzę napis "Życie jest smaczne" Bardzo do Twojej rodzinki pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 05.08.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Meble w zestawieniu ze ścianą wyszły rewelacyjnie! Jak znudzi mi się moja wszędobylska biel to przerzucę się na czerń. Blat jest cudowny, wygląda bardzo naturalnie. Andariel powiedz z jakiego programu do rysowania korzystasz na tablecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts