Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będzie lampa - napisy

coś w tym stylu:

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/8d/55/54/8d5554ca13257fa4d49f9c31fa5e21be.jpg

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/02/ef/7e/02ef7e21d3d8f9e084b8958c498b2e3b.jpg

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/cb/80/01/cb80018a76978d57dafe22e19f0bea6b.jpg

tylko w międzyczasie zmienił mi się pomysł na napis i będzie zwykłe Carpe diem bez tych wszystkich szaleństw :) Zależało mi żeby był polski napis ale w sumie żaden mnie nie porwał :)

Z bliska tez. I jest bardzo ciezki jak na czysty mdf. Moze jest z litego mdfu a nie z jakiegos komorkowego. Nie wiem. Wyglada slicznie i uwielbiam ja dotykac. Dodatkowo wymyslilam, ze w razie gdyby sie zniszczyl pokryje go mikrobetonem i dam drugie zycie. Wiec sie juz wcale nie przejmuje blatem :) Edytowane przez andariel

Będzie lampa - napisy

(.....)

tylko w międzyczasie zmienił mi się pomysł na napis i będzie zwykłe Carpe diem bez tych wszystkich szaleństw :) Zależało mi żeby był polski napis ale w sumie żaden mnie nie porwał :)

mhmmm... z pełną odpowiedzialnością napiszę że moim skromnym zdaniem napis na ścianie powinien brzmieć "Jestem szalona ....." :)

mhmmm... z pełną odpowiedzialnością napiszę że moim skromnym zdaniem napis na ścianie powinien brzmieć "Jestem szalona ....." :)

:rotfl:

A moim skromnym zdaniem, napis powinien być jednak po polsku ;)

wszyscy jesteście pozytywnie zakręceni, napis ma być na czarnej ścianie.... to niechby miał możliwość... hmm.... ewaluacji :cool:

niech będzie

KOCHAM...

jednego dnia będzie zwykły dopisek.... moich chłopaków, innego ....penisy czy ....książki,czy...wakacje!! a jeszcze innego.... pomidorową! :lol2:

w ten sposób na pewno nie będzie nigdy nudny, z dużą dawką pozytywnej energii, humoru i oryginalności :D

tylko czy farba nadaje się do pisania po niej kredą??:cool::confused:

kibicuję i pozdrawiam :hug:

Pomysł Catti suuuuuuuuuper.

to nie mój pomysł :rolleyes:

ten pomysł już siedzi od jakiegoś czasu w tym wątku.... :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=270029&d=1405290218

ale bardzo mi się spodobał :wiggle:

nawet się zastanawiam, czy go u siebie nie zrealizować ;)

oczywiście nie mam czarnej ściany, ani nawet tablicy :rolleyes:

ale u mnie dziś by było coś w stylu.... Kocham... cię i .....posprzątaną łazienkę :lol2: (to do małża)

A może machnąć Ci napis w starożytnej grece :) Takie „Wiem, że nic nie wiem” literkami z dialektu koine. Byłoby tajemniczo :)

Blat na pierwszy rzut, a to się liczy, wygląda okej. Nikt nie musi, poza Tobą, znać szczegółów.

WOW! Ale u Was postępy. Jak nie przekonują mnie czarne meble, tak Wasze z tym przepięknym blatem (jakkolwiek byłby oszukany) zapowiadają się naprawdę super :).

Strasznie fajnie podchodzicie do problemów - nawet nie masz pojęcia jak wiele osób skorzysta :). Chodzi mi o to by nauczyć się dystansować do spraw, nie zawracać sobie głowy drobiazgami, śmiać się z potknięć, cieszyć sobą i ... chwytać dzień :).

WOW! Ale u Was postępy. Jak nie przekonują mnie czarne meble, tak Wasze z tym przepięknym blatem (jakkolwiek byłby oszukany) zapowiadają się naprawdę super :).

Strasznie fajnie podchodzicie do problemów - nawet nie masz pojęcia jak wiele osób skorzysta :). Chodzi mi o to by nauczyć się dystansować do spraw, nie zawracać sobie głowy drobiazgami, śmiać się z potknięć, cieszyć sobą i ... chwytać dzień :).

Podpisuję się obiema łapami.

Od dłuższego czasu oduczam się spięcia doopy :) Jesteś moim guru :)

Andariel, pogadajmy wreszcie u Ciebie :D Witam się słowami podziwu dla: talentu organizacyjnego, talentu pisarskiego, talentu designeskiego i talentu plastycznego :D Pozostałych talentów także :)

Czarna kuchnia rewelacja :yes: Ja na ścianie, zamiast łaciny, widzę napis "Życie jest smaczne" :) Bardzo do Twojej rodzinki pasuje :)