andariel 06.08.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 jadłam 9 -17a teraz od 17 do 9 muszę zdychać ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 06.08.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 jadłam 9 -17 a teraz od 17 do 9 muszę zdychać ;p Uważaj na diety cud! Ja się cztery lata temu tak załatwiłam Ducanem że po dziś dzień hormony mam rozpieprzone a nadwaga ze dwadzieścia parę kilogramów... Ta dieta mi nie wygląda na zdrową niestety. Pod koniec 2011 roku poszłam do dietetyczki, to że rozpisała mi co wolno a czego nie to pikuś, w sumie zrezygnowałam tylko z cholernych przegryzek typu chipsy, orzeszki, paluszki, natomiast najwięcej dawało mi regularne jedzenie co 2,5-3 godziny. W życiu bym nie pomyślała że taka metoda czyni cuda! Pewnie do dziś bym się pilnowała gdyby nie mój nieregularny czas pracy. Trudno mi było wygospodarować chwilę na posiłek co 3h niestety bo zawsze coś, zawsze ktoś. No i tak zostało po dziś dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 06.08.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witaj Andzia Przeczytałam na razie początek i koniec, a środek po łebkach - no i muszę się zameldować u Ciebie. Sama zabieram się do założenia wątku o mojej wykańczającej wykończeniówce, ale to za kilka dni, jak już się dobrze namyślę. Jeśli pozwolisz, pobędę tu trochę, bo jakoś mi tak podobnie nasze początki wyglądają. Trzymam kciuki i będę komentować, ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.08.2014 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Hej Majolie, Jesli powaznie myslisz o tym by sie wykanczac i bedzesz podejmowala szereg decyzji sama a nie jedynie przytakujac projektantowi, to zachecam do zalozenia wlasnego watku - zawsze latwiej zgromadzic idee w jednym miejscu, by je porownac i dobierac nowe rozwiazania. Aczkolwiek nie jest to konieczne by tu funkcjonowac komentuj ile wlezie a z ktorej czesci Warszawy jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.08.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 .....GŁOOOODNAAAAAAAA!!!!! jadłam 9 -17 a teraz od 17 do 9 muszę zdychać ;p Ja jeszcze nie jadłam śniadania, chcę zacząć dziś dlatego opóźniam ile wlezie .... ale już powoli czuję ssanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 07.08.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Oczy mam dzisiaj jak królik, bo w nocy przeczytałam cały Twój wątek - no nie mogłam się oderwać Dzięki temu trochę bardziej różowo widzę naszą "budowę". U nas od jakiegoś czasu mąż przejął roboty, a że jest techniczny mocno i dokładny, to się zgodziłam, chociaż tak naprawdę to nie za wiele miałam do powiedzenia Uparł się, że będzie kończył sam to, co ekipy zepsuły. Z tygodnia na tydzień odkładamy plany przeprowadzkowe, ale jak się na dobre wnerwię któregoś dnia na sąsiadów z góry, to chyba spakuję nas w dwie walizki i niech się dzieje wola nieba. Kupiliśmy połówkę bliźniaka na Białołęce, a Wawer też rozpatrywaliśmy i to całkiem poważnie. W ogóle czego my nie rozpatrywaliśmy... Ile ja się nachodziłam po google maps Do projektantów mam awersję, choć niektórym się przydają... Nie wyobrażam sobie, żebym miała się jeszcze spierać z kimś czy wygodniej mi będzie przed kominkiem na sofie czy na narożniku, albo wysłuchiwać tekstów, że jeśli zastosowałam gdzieś jakiś motyw, to muszę go jeszcze zastosować w dwóch innych miejscach "bo tak się robi". Uważam że mam na tyle poukładane pod sufitem (gorzej nad sufitem w obecnym mieszkaniu) żeby jakoś ogarnąć to całe wykańczanie. Na dodatek genialne czasy mamy - jest internet, jest forum Już jestem o krok od założenia wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.08.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 jadłam 9 -17 a teraz od 17 do 9 muszę zdychać ;p 17 to dość wcześnie Zostaje Ci dużo głodnych godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.08.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 "Życie na gorąco" "Centrum chaosu" też byłoby fajnym zawiązaniem do fm nie jachałaś czasem wczoraj około 19 autobusem 101 z Tarchomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 07.08.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Ja też się zbieram do tej diety tylko dziś za wcześnie śniadanie zjadłam i chyba od 18tej nie dam rady już nic nie jeść, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2014 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Oko miała podobne do Twojego kobieta w czerni, która siedziała naprzeciw mnie Wszystko jest możliwe Miałam kiedyś podobną niesamowitą sytuację. Siedziałam w kafejce i czekałam na mojego przyjaciela. Przy stoliku obok usiadły dwie kobiety. Zwróciłam uwagę na jedną, bo miała piękne szylkretowe ze srebrem olbrzymie koła w uszach. Identyczne zrobił dla swojej żony ten mój przyjaciel, na ktorego czekałam. Chwalił mi się zdjęciem. Żonę widziałam tylko 3 razy i to ponad 15 lat wcześniej, a ja słabo zapamiętuję twarze. No, wręcz musiałam zacząć słuchać o czym rozmawiają. Boh, jakich ja się rzeczy dowiedziałam także o sobie i jaka komedia wyszła gdy zjawił się przyjaciel/mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 http://www.homeadore.com/2013/11/19/livein-kitchen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.08.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Aga, sama ściana jest super. Zostaw A literki widziałam i pomyślałam o Tobie, ale pomyślałam też, że sama zrobisz sobie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 A zaglądałaś do linka? Ta kuchnia jest tam z kilku stron pokazana Poza tym na tej stornie jest masę czarnych, albo ciemnych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.08.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Kasiu! Dzięki! Tak się zapatrzyłam na fotkę, że linka nawet nie zauważyłam!!! Idę oglądać. Dopiero co mnie Julianna zaskoczyła, że na Pintereście jest chat i wysłała mi taką boską czarną łazienkę... obłędną... a teraz to. To idę oglądać Twój link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja dotarłam tam do 40 strony oglądając tylko niektóre. Wiele znam skądinąd, ale jest też dużo takich, których nie widziałam. Mam konto na Pitereście, ale jakoś mnie nie ciągnęło do tej pory, żeby zbierać tam inspiracje. Jak znaleźć Ciebie? Juliannę obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.08.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Wlasnie zaczelam Cie obserwowac zatem nie musisz mnie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Nio, mam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Aga, pamiętasz tę fotkę ze schodami i magentową scianą z domu Luisa Barragana? To wnętrze genialnie się zmienia zależnie od światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Prawda, świetne to jest i do tego ten złoty prostokąt obrazu. Na wcześniejszych zupełnie na niego nie zwróciłam uwagi. BLAT – a jak wykónczycie krawędzie cięcia, które będą widoczne? Będą w ogóle takie? Jak będą to może listwą pod kolor frontów? Teraz kolej na adwokata diabła Nie pamiętam, jak Ty tam masz, czy ściana kominkowa, to ściana schodowa? Tak mi się ta czerwień skojarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.08.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 siedzialam naprzemian to na lampach chinskich to w tych domach, ktore dalas. Nieźle Ci chińczycy podrabiają Wszystko dosłownie Znalazłam też trochę "inspirowanych" kinkietów do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts