ivy17 11.08.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 i jeszcze jeden problem , chyba nie do każdego stelarza pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.08.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 i TUTAJ/ różne cuda meblowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 i jeszcze jeden problem , chyba nie do każdego stelarza pasuje Pasuje do stelaża Duofix UP320, tylko trzeba specjalny adapter dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.08.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Tam, gdzie masz na ścianie stelaż do kibelka. Nad nim i po bokach jest masa miejsca na ukryte szafki. Bo Ty chyba tę ścianę chcesz płaską. To musisz zrobić zabudowe po całości. Tym sposobem nawet w prysznicu możesz wnękę na przydasie podręcze strzelić. Nie moge. Wbrew pozorom malo tam miejsca, bo ponad polowa sciany to pion a reszta nad kibelkiem i blatem ok tylko nad blatem chce lampy wiec sie tam otwierac nie da wiec zostaje skrawek naf kibelkiem co zaczyna nie miec sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Ja bym sobie darowała ten mały przycisk Po co Ci srebrna kropa na czarnych płytkach? Skoro płytki są czarne błyszczące to można kupić przycisk Sigma 20 czarny. Jest bardzo ładny i niemal nie będzie go widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.08.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 no to skoro: Totalnie otwarte więc wg mnie: ... B. http://ta2.com.pl/fm/bb.jpg ... wersja B powinna mieć pociągnięte do samej góry lustro i kafelki naprzeciwko lustra. Ściana na wprost wejścia nad kafelkami pomalowana... ... i nie zgadzam się z: Nie moge. Wbrew pozorom malo tam miejsca, bo ponad polowa sciany to pion a reszta nad kibelkiem i blatem ok tylko nad blatem chce lampy wiec sie tam otwierac nie da wiec zostaje skrawek naf kibelkiem co zaczyna nie miec sensu. nawet najmniejsza szafka ma sens w łazience wiszące lampy nie są przeszkodą - drzwiczki szafki możesz zrobić suwane zawsze no a nawet jak są otwierane to trzymasz tam rzeczy powiedzmy do czyszczenia to otwierasz sama ostrożnie i uważasz na lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.08.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 i TUTAJ/ różne cuda meblowe oooooooooooo coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) A. Wersja Pestki: http://ta2.com.pl/fm/lw1.jpg To ja podtrzymuję swoją opinię Przestrzeń, która na obrazku jest pomalowana może być szafkami czarnymi w połysku. Drzwiczki 30 cm szerokości, lampa zawieszona 35 cm od ściany, albo podział taki, żeby nad wc były drzwiczki, a tam gdzie lampy tylko front udający szafkę Aha, jeszcze jedno: skoro prysznic będzie otwarty, to spadek do odpływu liniowego musicie zrobić z całej powierzchni łazienki Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Aga, rusz głową i centymetrem. Musi być sposób na jakiś schowek. Widziałaś jak karolina zrobiła u siebie ścianę prysznicowo-geberitową? Jak nie che Ci się szukać wstawiam rysunki z propozycjami dla niej. Może coś Ci przyjdzie do głowy. I fotka jakiejś łazienki z pólkami nad stelażem Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.08.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Nie mogę - wizkach nawet narysowałaś odbicia w lustrze:yes: I Ty mówiłaś, że leniwa jesteś???Fajna faktura płytek i umywalka ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.08.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Aga a czy możesz wstawić zdjęcie tej łazienki "na prost" tak jak robisz wizki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 E, lepiej nieco pod kątem. Zdjęcia robione z narożników. Jeśli nie możesz złapać na jednej fotce wystarczająco dużo, zrób jak do panoramy. Photoshop ma automatyczny montaż 2 fotek na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.08.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jestem w pracy. Zrobilam schemat wymiarowany. Wys pomieszczenia 270 cm[ATTACH=CONFIG]274363[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Te żółte to kanaliza Proszę widoki z 4-ech narożników. Podstawa do rysowania. Nie wiem, czy dobrze drzwi umieściłam, ale jeśli są na ścianie 158 cm, to masz tam na nie mało miejsca. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.08.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Tak, odplyw. Przy gebeticie powinna byc jeszcze zimna woda ale mi sie nie narysowala ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 11.08.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jestem za szafkami w łazience w dużej ilości, ale mam wrażenie, że najlepiej będą wyglądały u Ciebie jak najmniej widoczne. Te odkryte półki to jakieś takie... nie takie Nie lubię chaosu, poza "centrum chaosu" oczywiście, a takie odkryte półeczki kuszą, żeby na nich coś stało. Najfajniejsza moim skromnym zdaniem zabudowa w łazience, to taka której nie widać na pierwszy rzut oka, bo wygląda jak ściana czy lustro. No i sprzątać tego ciągle nie trzeba, a sprzątać to chyba obydwie nie lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.08.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Te żółte to kanaliza Proszę widoki z 4-ech narożników. Podstawa do rysowania. Nie wiem, czy dobrze drzwi umieściłam, ale jeśli są na ścianie 158 cm, to masz tam na nie mało miejsca. [ATTACH=CONFIG]274393[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]274394[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]274392[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]274395[/ATTACH] oj nie tam gdzie wstawiłaś drzwi jest ściana pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Nie zaznaczyłaś na planie Zaznacz to zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 11.08.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 A. Wersja Pestki: http://ta2.com.pl/fm/lw1.jpg B. Wersja Mi: http://ta2.com.pl/fm/lw2.jpg C. Wersja Mi przerobiona http://ta2.com.pl/fm/lw3.jpg Masakra... a to dopiero pierwsza łazienka :/ Mi podoba się wersja Mi przerobiona ale że czyścić luster nie lubię to wolałabym mieć jednak bezpośrednio przy prysznicu płytki. Niby co za różnica szyba czy lustro ale na lustrze jednak dużo bardziej widać wszelkie zabrudzenia. P. S. Rysunki świetne i te odbicia w lustrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.08.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Mi podoba się wersja Mi przerobiona ale że czyścić luster nie lubię to wolałabym mieć jednak bezpośrednio przy prysznicu płytki. Niby co za różnica szyba czy lustro ale na lustrze jednak dużo bardziej widać wszelkie zabrudzenia. P. S. Rysunki świetne i te odbicia w lustrach Kurcze, też mam takie odczucie z lustrami, ale już miałam wrażenie, ze sobie wmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts