Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To mnie uprzedziłaś z pomysłem na obrazki na ścianie. Chociaż ja myślałam raczej o powieszeniu ich w czarnych dość szerokich ramach i na czarnej ścianie. I koniecznie musiałabyś wstawić swoje oczy w maskę :D

Cool Black Panther.jpg Cool Black Masquerade.jpg Cool Black Swan_n.jpg

Andzia! (jeśli mogę tak do Ciebie mówić :-D ) przemaluj tą fioletowa ścianę na biało. Mówię Ci.

...i nie wieszaj czasem czarnej pumy :-D If you know what I mean... :-D

Jazzy, to nie puma tylko pantera. Nie ma czarnych pum.

W zestawieniu tych fotek jest pewien zamysł. Chyba nie wyczułaś :rotfl:

Wszystko bardzo pięknie :) Co do kolorów się nie wypowiem, bo się nie znam. Ty jesteś artystyczna dusza :) Zabiorę jednak głos co do napisu ;) Moim zdaniem, co by tam miało nie być, powinien on mieć WYŁĄCZNIE pozytywne konotacje. Niestety "chaos" takich nie ma, mimo humorystycznego podejścia. Wiem bardzo dużo, jaki wpływ takie rzeczy mają na nas, więc podpowiadam, by to jeszcze raz przemyśleć. Mimo Twojego dystansu do wielu spraw, ten napis nie jest dobry. Wręcz kłóci się z Twoim pozytywnym postrzeganiem świata.

Pestka gdzieś polecała, to sobie założyłam konto. Chciałabym najprosciej niewiele kolorów...

wiosennie:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=275494&d=1408311802

jesiennie:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=275495&d=1408311818