eedytaa 20.08.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 dzięki tak zrobiłam i już działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 20.08.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 To mam blisko do Piaseczyńskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.08.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Dzięki, dzięki, dzięki!!! Z dolną nie wiem. Stanęło na tym, że bardzo chcę mieć lustro z tyłu za miska ale obawiam się, że może to być porażka ale pewnie zaryzykuję Dodatkowo Mózg mi rozwaliła Mi i teraz nie umiem sobie wyobrazić już tej łazienki bez blach... To taki niepraktyczny pomysł ale totalnie mnie zauroczył. I dziś Pestka wkleiła te lampy = okna.... cudownie było by mieć takie oświetlenie... nawet w dolnej łazience - i tak pewnie widać będzie, że to fake ale może nie aż tak strasznie żeby to tandetnie wyglądało. Chciałabym spróbować... Hmm... przeżywasz naturalny etap bytności na FM . ZA DUŻO pomysłów , z drugiej strony "kilka ale", z trzeciej strony "czy to będzie praktyczne", z czwartej "dlaczego mam tylko dwie łazienki" + czynnik quasi kontrolny (czyli to co masz już kupione). Spokojnie, to tylko efekt uboczny funkcjonowania na FM Wystarczy trochę odpocząć i zacząć temat od nowa . Jesteście tak fajni, że tak naprawdę Wy sami jesteście ozdobą, pazurem, charakterem tego domu. Nic tego nie zmieni! Każdy kto Was odwiedza nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości Idę poczytać o tych blachach, bo nie wiem o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.08.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Aga, wracam z cytatem od Mi mnie się różne podobają. Wszystko co mnie zachwyca - rzeźby instalacje... http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/81/f6/b9/81f6b9c0189ef259d201a87e2c0abbbd.jpg http://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/a1/90/c4/a190c47d08da5d5459b06a7cfceadf83.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/a9/49/89/a94989458c6c4206b9df565708dd873a.jpg Chwyta, ciągnie i targa zmysłami to, co pokazałaś!!! Zaraz, zaraz... Zaraz jade do plastyka po oleje i podobrazia Czy to oznacza, że ZACZYNASZ MALOWAĆ??? :wiggle: Doczekać się nie mogę A może będzie można coś u Ciebie zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.08.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 chodzi o to: http://kokopelia.pl/wp-content/uploads/2013/08/czarna_%C5%9Bciana_w_%C5%82azience_kokopelia_-7.jpg Byłam dziś w centrum - pojechałam po farby olejne i zrobiłam śmieszne zdjęcie - idealnie oddaje klimat gorącego przedwieczoru w mieście: http://ta2.com.pl/fm/miasto.jpg i hihihi jaka palete barw kupilam na obraz ))) dwie czernie, dwa brązy i biel )) http://ta2.com.pl/fm/farby.jpg na razie onieśmieliło mnie to wszystko ale czuję się zachęcona. Najfajniejsze jest to, że nie wiem co mi z tej cały przygody wyjdzie. Nie wiem jak inni ale ja póki czegoś nie zrobię nie mam pojęcia co to będzie Zobaczymy czy podołam własnym oczekiwaniom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 21.08.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Witam z rana z pracy mi_mała to super Andariel kurcze jaka fajna ta łazienka, co prawda u mnie stojące lustro nie przejdzie, ze względu na urwisa, ale płytki są ekstra i ten zwis pasuje Fajnie zdjęcie wyszło, a kolory farb, no cóż - a jakie miałyby niby być to są Twoje kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.08.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ... Jestem taka wyczilowana )))) no to zdrówko!! http://site-images.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/Just-Chill-300x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 21.08.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Mam podobnie - w pracy nie chce mi się gadać o domu, bo tu się wystarczająco "wygadam". Na dodatek tutaj rozmowa zupełnie inna, merytoryczna W pracy osoby, z którymi gadam o domu zazwyczaj nie wiedzą o co mi chodzi... Jakieś "mugaty", "schody dywanowe", "zienie", "ral" to tajemne określenia, przez które wychodzę na kosmitę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.08.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Chillout nade wszystko Bardzo się cieszymy, że znajdujesz zen Farby genialne, zdjęcie świetne Mam pomysł - zamiast szperać w poszukiwaniu zdjęcia zapraszam Cię na kawę gdzieś w entrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.08.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 nie tu wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 21.08.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 O nie!!! Ja też lubię chillout i też lubię kawę i nawet w centrum pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.08.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dobra Będzie znów magiczna przeprawa przez Wisłę! Kawy nie piję ale to sobie kupię coś nieprzyzwoicie kofeinowego, co potępiasz, a co mi tam Ha! Majolie! Jak my trzy się zejdziemy, to chyba rozsadzimy to Śródmieście! To kiedy, kiedy? Ja chcę już ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.08.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 No to wiesz co robić Majolie Idziemy na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.08.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Proponuję poniedziałek/wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 21.08.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ale super Ja się dostosuję, ale poniedziałek/wtorek wydaje mi się ok. Życie bywa zaskakujące Ale się cieszę na to nasz spotkanie Tak się trochę Wam wtryniłam, ale skoro chcecie mnie zobaczyć , bo ja Was - ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.08.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 O i bardzo dobrze. Oczywiście byłabym gotowa nawet jutro ale tez chciałabym jutro odebrać obraz z poczty!!! Więc po weekendzie jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.08.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 No to umówione, wymienimy się jeszcze numerami z Majolie i się ustawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.08.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 to i fejsa od Majolie musimy wyciągnąć ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 21.08.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Już spieszę z podaniem numeru i fejsa (oczywiście na priva) i liczę na wzajemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.08.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 No jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts