mi_mała 03.06.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 http://pufadesign.pl/4224-thickbox_default/lampa-wiszaca-cumulus-l-artes-design.jpg Takie kombinowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.06.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.06.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Catti! Zdjecia schodow obiecalas )) jakich schodów? moich?? i jestem załamana, bo nie doczytałam. Tak bardzo chciałam mieć drewniane blaty a kupiłam to gówno w ikei. Załamałam się. Drewniane blaty nie są drewniane, nie spojrzałam a one mają tylko panel maskujący z drewna, całe są z płyty. #*%(^@@&) Zła jestem. Założyłam, że skoro są dwa razy droższe, to tak jak w Castoramie będą z litego drewna... Dobiło mnie to. Ani wymienić ani alternatywy, bo blaty z castoramy za wąskie na niewymiarowe szafki z Ikei. Zamiast wspaniałych drewnianych blatów mam w tej samej cenie tandetne blaty z płyty. Jestem na siebie zła. Bardzo. Andariel... nie możesz oddać tych blatów skoro nie jesteś z nich zadowolona i w dodatku na nie wkurzona?? przecież Ikea przyjmuje wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 04.06.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Dokładnie - oddaj w cholerę i kup drewniane Verticale genialne... Lepkie spojrzenia sąsiadów powiadasz... Zawiało grozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.06.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Najładniejsze te:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/fagleboda-uchwyt__0147176_PE305996_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 08.06.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Andariel dziękuję ci za super niespodziankę nawet mi do głowy nie przyszło kogokolwiek prosić.... zaskoczyłaś mnie.... dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.06.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Super, że idzie do przodu Niedługo wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.06.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Zastanawia mnie jedno... czy jeśli kupuję płytę indukcyjną muszę także wykupić usługę podłączenia jej do prądu? http://www.euro.com.pl/service-front-view.ltr?serviceId=874133712&productId=133916806 tu stoi, że w przypadku płyty gazowej gwarancja nie będzie działała bez podpisu fachowca. Nurtuje mnie czy dobrze zrobiłam nie decydując się na taką usługę... Ja swoją podbijałam Ale co z tego, skoro uszkodzenie było z mojej winy - i gwarancja tego nie obejmowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.06.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ale to cholerstwo jest ciężkie... Ja odbębniłam dziś godzinę siłowni i szybki spacer (szybki bo komary żarły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.06.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 połowa ciężaru to silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witaj, Andariel. Jakoś tak mnie zafrapował Twój wpis u Catti i przyszłam poczytać. Fajnie działasz , a efekty są i dobre, i bez nadymania się. Mało spotkałam na fm osób z takim podejściem jak Wasze. Mało spotkałam w ogóle w życiu takich. Doszło do tego, że nie rozmawiałam ze znajomi i rodziną o naszym domu. Dlaczego? Bo my też z tych co masę sami robią. Wybraliśmy oszczędzanie na fachowcach. Nie wszystko można samemu zrobić, ale bardzo dużo. Tyle, że idzie to znacznie wolniej i bywają wpadki. Trzymam kciuki za powodzenie. Jeśli pozwolisz będę zaglądać, chociaż niewiele podpowiem , bo chyba już za późno. Nasunął mi się pewien pomysł do kuchni, ale widzę, że już zdecydowane. A szersze blaty z klejonego drewna ma LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wczoraj mój zaordynował oglądanie serialu, który właśnie wyszperał. Jak to my zawsze od razu kilka odcinków hurtem. Tym razem było 4. Dziś najpierw ogród, bo parno i pewnie będzie burza. Podobają mi się fronty z IKEA Przeczytałam, że też lubisz żarówki Wieczorkiem (późnym bardzo raczej) wkleję trochę linków do naszych polskich za mniejsze pieniądze. Opiszę Ci też i może narysuję co bym zrobiła ze ścianą okienną. Pomysł jest na bazie tych dwóch fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Na poparcie kuchni wolnej od wiszących szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.06.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Zastanawia mnie jedno... czy jeśli kupuję płytę indukcyjną muszę także wykupić usługę podłączenia jej do prądu? http://www.euro.com.pl/service-front-view.ltr?serviceId=874133712&productId=133916806 tu stoi, że w przypadku płyty gazowej gwarancja nie będzie działała bez podpisu fachowca. Nurtuje mnie czy dobrze zrobiłam nie decydując się na taką usługę... wczoraj to dopiero u ciebie doczytałam... dziś zadzwoniłam do mojego fachowca.... powiedział, że dzisiejsze indukcje montowane są na wtyczkę, więc nie ma żadnego problemu.... to tak samo jak podłączenie np. lodówki, co do której nie potrzebujesz fachowca z nie wiadomo jakimi papierami.... tak, że spoko czasami problem może być z płytą elektryczną... wystaje 5 kabli i wtedy trzeba kogoś, kto się zna.... ale chyba nie masz powodów do zmartwień.... a co do planów.... no fajnie!! powoli i do przodu.... uda się ale, że na chmury cię wzięło?? http://deko-racja.pl/gfxlib/aad9cf1ddadf59e6e71d949/dcdd0275fa437722c1d4efbec8722eec986.jpg http://deko-racja.pl/gfxlib/aad9cf1ddadf59e6e71d949/51795ae61af9c06842e7cd2da563755f605.jpg http://bi.gazeta.pl/im/d3/94/b8/z12096723Q,Niebo-z-chmurami--chmurkami--obloczkami--blekitne.jpg maluj, pewnie! albo tapetę wyszukaj... marzenia trzeba spełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Nie chcę tapet, bo sama chciałabym namalować, chociaż nigdy chmur nie malowałam. Chodzę i trzaskam foty chmur ciągle... obsesja a może wydrukować jakieś ładne z tych twoich zdjęć w dużym formacie? coś a'la fototapeta ze zdjęcia? nie myśl jednak, że wątpię w twoje umiejętności... o nie!! tylko myślę, że to jednak nie tak hopsiup ale tak czy siak.... będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 10.06.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 co do indukcji to nie słyszałam wcześniej by była na wyczkę?? moja na pewno była łączona na takie specjalne kabelki i wymaga podbicia przez osobę uprawnioną (zrobił to Pan z mojej ekipy remontowej bo ma uprawnienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.06.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ja będę miała na normalną wtyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.06.2014 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 A indukcja nie wymaga jakiejs dodatkowej fazy? Nie smiejcie sie, zupelnie sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.06.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Zależy od modelu i firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.06.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 wybrałam uchwyty: http://fermag.pl/media/products/974af0b17994ef005ab9d0197675ef3a/images/thumbnail/big_uchwyt-50310A-07.jpg?lm=1374170135 oglądałam na żywo - są czarne. Oczywiście wybrałam sprowadzane,bo nie mogłam zapałać miłością do czegoś co akurat mieliby na stanie. Ale przynajmniej blisko ta hurtownia a nie jak ikea na drugim końcu Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts