mi_mała 30.08.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Przynoszę czarną lustrzaną łazienkę : http://lazienkowy.pl/obrazki2/nova_pro_lazienka_goscinna_kolo_100414.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Miiiii, obłędna!!!Jestem dobita, dlaczego mam taką błyszczącą... Wszystko co piękne jest matowe :/// Buuu... Znajdź mi chociaż jedną piękną z błyszczącymi czarnymi płytkami oprócz tej tubądzinowej - zieniowej, bo ona mnie oszukała, płytki tam są kremowo-złote a u mnie szaro-bure Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Będę szukać, ale sądzę, że tutaj mat/błysk ma małe znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 matko żebym ja chociaż 1/1000 miała Twego talentu rysunkowego to bym skakała pod niebiosa wspaniale wszystko widać jak będzie wyglądało mój kibelek czarny i błyszczący blink-blink nie podobuje się widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 matko żebym ja chociaż 1/1000 miała Twego talentu rysunkowego to bym skakała pod niebiosa wspaniale wszystko widać jak będzie wyglądało mój kibelek czarny i błyszczący blink-blink nie podobuje się widzę No mi się podoba Karola, u Ciebie mat zrobiłby z tego kibelka norę A błysk jest super Aga, do wężowych mat wyszedłby moim zdaniem średnio, tak będą tworzyć całość. Ogólnie: laski, głowy do góry i bez zbędnych smętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.08.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Mi, gdzieś Ty wygrzebała to cudo? Tak teraz wyglądam:jawdrop: Aga, a jak duży jest ten Wasz wiatrołap? Wydajesię być całkiem spory - wszystko ładnie się do niego mieści:) Myślałaś o tym, gdzie będą wisieć ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 ...gdzie będą wisieć ubrania? pewnie w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Karola chyba pójdę obejrzeć, bo wydawało mi się, że na razie to na etapie układania kafelków było wiec niewiele było widać. Ale zaległości na Waszych wątkach mam kosmiczne, bo mam koszmar w pracy :/ Chlo, wiatrołap ma 338 x 149 więc nie aż tak maleńko - więcej niż łazienka dolna Ubrania wiszą na ścianie przy drzwiach wejściowych obok miejsca na lustro. Ale na większe chowanki narysowałam sobie pikowaną szafę vis a vis lustra Mi, wiem, kopię się normalnie w tyłek ale jak widzę takie matowe śliczności, to mnie skręca )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 No mi się podoba Karola, u Ciebie mat zrobiłby z tego kibelka norę A błysk jest super ... dzęx a swoją drogą, zastanawiam się właśnie jak to jest w tych wiatrołapach jesienią? jak ktoś ma tylko szafę zabudowaną i koniec - żadnego wieszaka na ścianie... to wchodzi w mokrej kurtce i co do szafy ją? no bo gdzie powiesi... a przecież mokrą do szafy to niebardzo coś... no i brudne ubłocone buty też stoją przecież luzem a nie do szafki jakiejś wszystko pięknie do zdjęcia inspiracyjnego, a na co dzień inne życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 no ciągle jesteśmy na etapie układania kafelków bo nie ma ostatniego rzędu przez 2 tyg nic się tam nie ruszy na bank - no ale płytki mam błyszczące czarne więc tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ok Karola... a u kogo wkleiłaś tę łazienkę? Gdybyś miała wątek wiedziałabym gdzie szukać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.08.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 pewnie w szafie E no - aż taka ślepa nie jestem:lol2: Chodziło mi o taki podręczny wieszaczek:) I już wiem, gdzie on:) Całkiem spory wiatrołap - jesteś szczęściarą! Ps. Karolina MA wątek proszę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216634-rady-i-porady-D-dla-naszego-marze%C5%84-spe%C5%82niania-)/page113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 OCH!!!!!!!!!! Zakamuflowany jest! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Aga, Ja na chwilkę nawiążę do tych "blach" z inspiracji Mi. Jakiś czas temu Asia (Nihiru) miała pomysł na podłogę z grosików - efekt bardzo podobny . TUTAJ filmik jak można ją zrobić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.08.2014 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 znam, znam ale to nie na moje nerwy... właśnie biegam do kibelka, bo oczekuje gości :/// jestem takim koszmarnym dzikusem własnie :/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.08.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Podłoga z miedziaków:jawdrop: Z gośćmi też tak mam, nawet jak ma przyjechać moje rodzeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 30.08.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 właśnie biegam do kibelka, bo oczekuje gości :/// jestem takim koszmarnym dzikusem własnie :/// Hahahahaha A swoją drogą dlaczego tak się dzieje z nami? Ja mam tak samo. Czy zdąże? Czy żarcie się uda? Czy wszystkim będzie smakowalo? Czy nie będzie wtopy? Itp,itd... Lubie mieć gości, naprawdę lubię, ale dlaczego nie potrafię się wyluzowac? Muszę do psychiatry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.08.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Za bardzo się przejmujecie dziewczyny Ja tak jak Wy mam po rybie maślanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.08.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Za bardzo się przejmujecie dziewczyny Ja tak jak Wy mam po rybie maślanej Witaj w klubie - po ostatnim razie spędziłam 3 dni w szpitalu. Z maślaną nie ma żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts