Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miiiii, obłędna!!!

Jestem dobita, dlaczego mam taką błyszczącą... Wszystko co piękne jest matowe :///

Buuu... Znajdź mi chociaż jedną piękną z błyszczącymi czarnymi płytkami oprócz tej tubądzinowej - zieniowej, bo ona mnie oszukała, płytki tam są kremowo-złote a u mnie szaro-bure

Edytowane przez andariel

matko żebym ja chociaż 1/1000 miała Twego talentu rysunkowego to bym skakała pod niebiosa :)

wspaniale wszystko widać jak będzie wyglądało :)

mój kibelek czarny i błyszczący blink-blink :-P nie podobuje się widzę ;)

No mi się podoba :) Karola, u Ciebie mat zrobiłby z tego kibelka norę :) A błysk jest super :)

Aga, do wężowych mat wyszedłby moim zdaniem średnio, tak będą tworzyć całość.

Ogólnie: laski, głowy do góry i bez zbędnych smętów :p

Karola chyba pójdę obejrzeć, bo wydawało mi się, że na razie to na etapie układania kafelków było wiec niewiele było widać. Ale zaległości na Waszych wątkach mam kosmiczne, bo mam koszmar w pracy :/

Chlo, wiatrołap ma 338 x 149 więc nie aż tak maleńko - więcej niż łazienka dolna :)

Ubrania wiszą na ścianie przy drzwiach wejściowych obok miejsca na lustro. Ale na większe chowanki narysowałam sobie pikowaną szafę :) vis a vis lustra :)

Mi, wiem, kopię się normalnie w tyłek ale jak widzę takie matowe śliczności, to mnie skręca :)))

No mi się podoba :) Karola, u Ciebie mat zrobiłby z tego kibelka norę :) A błysk jest super :)

...

dzęx :)

a swoją drogą, zastanawiam się właśnie jak to jest w tych wiatrołapach jesienią?

jak ktoś ma tylko szafę zabudowaną i koniec - żadnego wieszaka na ścianie... to wchodzi w mokrej kurtce i co do szafy ją? no bo gdzie powiesi...

a przecież mokrą do szafy to niebardzo coś... no i brudne ubłocone buty też stoją przecież luzem a nie do szafki jakiejś

wszystko pięknie do zdjęcia inspiracyjnego, a na co dzień inne życie :-P

pewnie w szafie :rotfl:

E no - aż taka ślepa nie jestem:lol2: Chodziło mi o taki podręczny wieszaczek:)

I już wiem, gdzie on:)

Całkiem spory wiatrołap - jesteś szczęściarą!

Ps. Karolina MA wątek

proszę:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216634-rady-i-porady-D-dla-naszego-marze%C5%84-spe%C5%82niania-)/page113

Aga,

Ja na chwilkę nawiążę do tych "blach" z inspiracji Mi. Jakiś czas temu Asia (Nihiru) miała pomysł na podłogę z grosików - efekt bardzo podobny :D.

TUTAJ filmik jak można ją zrobić samemu.

właśnie biegam do kibelka, bo oczekuje gości :/// jestem takim koszmarnym dzikusem własnie :///

Hahahahaha :lol2:

A swoją drogą dlaczego tak się dzieje z nami? Ja mam tak samo. Czy zdąże? Czy żarcie się uda? Czy wszystkim będzie smakowalo? Czy nie będzie wtopy? Itp,itd... Lubie mieć gości, naprawdę lubię, ale dlaczego nie potrafię się wyluzowac? Muszę do psychiatry... :D