kamilaa 31.08.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Andariel, wpadam po paru miesiacach i widze, ze juz prawie na finiszu jestescie:)Swietnie wam idzie. Ta czarna sciana bedzie obledna. Dopinguje was serdecznie:)ps. odwiedzilam tez siostre, ladne mieszkanko sie kroi. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.08.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 ...chcę mieć częste wizyty jakiś znajomych... dajesz adres i zaraz jestem hehehe ...czekam spotkania forumowego lokalnie ale jakoś nie było ustaleń. się rozochociła koleżanka i dobrze!! z Wawkowymi już się widziałyście i z opisu wynika że nie był to ostatni raz więc może Wy coś zorganizujecie na większą skalę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 31.08.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 no u mnie ma być next. Moje kumpele przeżyły więc i Wy dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.09.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 mail poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.09.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Co tu tak ucichło? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.09.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 (edytowane) Całe forum jakby zamarło, mało co się dzieje. Edit:Nie dostaję powiadomień na maila i pewnie inni też. Tak sobie myślę że to pewnie przyczyna tego marazmu. Edytowane 1 Września 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.09.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Znowu powiadomienia nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.09.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Już działają, czyli teraz przez najbliższe parę godzin będziemy dostawać przestarzałe powiadomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.09.2014 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ja nigdy nie miałam tych powiadomień ustawionych, po prostu loguję się na forum i sama sprawdzam interesujące wątki a ucichło po rozpoczęcie roku - sama miałam urwanie cyców wczoraj! bo szał w przedszkolu, jeżdżenie potem za książkami od księgarni do księgarni i na koniec wiszenie kilka h na tel chcąc się dodzwonić do netowych księgarni! ehhhhh uroki 1września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 02.09.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Fajna ta kula West? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.09.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 mail poszedł daj znać czy masz, bym wiedziała że nie zaginął w światłowodach bo nie wiem czy dochodzą do Cię, bo nie odpisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.09.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Tak West Karola, tak dochodza. Jestem nieprzytomna ze zmeczenia a jutro zebranie w szkole... dzis kupilam Pawlowi buty - dwie pary i sobie. I jego sa za male a moje sa na niego ok. Ten sam rozmiar 43. Musze wymieniac ;( no i stracilam moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.09.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 jak dochodzą to baja odpiszesz w wolnej chwili czyś usatysfakcjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Aga, a po co Ty te krzaki w domu trzymasz? Zapomną bidaki jak to jest na zewnątrz i szlag je trafi jak posadzisz. Weź je nawet w doniczkach wkop w ogródku w ziemię. Mogą tak zimę przetrwać bez kłopotu. Nawet zrób jeden dołek, poustawiaj doniczki razem i zasyp ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.09.2014 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Tak, Karola, bardzo. Lazienka jest boska!!! Kasiu, dzieki. Postaram sie ogarnac to w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 03.09.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 hej witam się po dłuższej nieobecności, gdyż moje dziecko żegnało się ze swoim ukochanym żłobkiem, a witał sie z nowym przedszkolem, oczywiście matka to bardziej przeżywa niż dziecko:bash: fajnie, ze imprezka z goścmi udana:) nie przeżywaj tej łazienki, będzie piękna, dojrzałam na tej stercie wizek jedną z łazienki, gdzie pod umywalką masz szafeczkę, podoba mi się patrzę ciągle na ten Wasz kominek i chyba zdecyduję się na taki sam narożny, jakbyś mogła wrzuć namiary na niego, ale obawiam się czy na zwykłej prostej ścianie będzie to jakoś fajnie wyglądać, muszę to sobie zwizualizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.09.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) To Zuzia z kratek. Zamawialam jednak z montazem i materialami na obudowe, bo te plyty dosyc drogie sa i wlasciwie prEz to, ze wzielismy montaz roznica miedzy VATem 8% a 23% sprawila, ze wyszlo w podobnej ceniezdecydowalismy sie na posrednika. Dzieki temu mamy pewnosc, ze dobrze kominek mamy zamontowany czyli nie wszystko jednak sami robimy. Czasem warto zatrudnic fachowcow Edytowane 3 Września 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 03.09.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 dzięki już szukam myśle, że mój mąż nie zdecydowałby się na samodzielny montaż kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.09.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Tak, Karola, bardzo. Lazienka jest boska!!! ... a reszta już nie idzie pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 07.09.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 W kuchni dałabym żaluzje drewniane z szerokimi lamelami, mocowane do sufitu - w kolorach dobra nie jestem, więc jaki kolor, nie wiem. Tylko tak patrzę na zdjęcie i nie wiem jak ta żaluzja miałaby się do szafek, bo mało tam miejsca jest chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts