Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...chcę mieć częste wizyty jakiś znajomych...

:)

dajesz adres i zaraz jestem :D hehehe

...czekam spotkania forumowego lokalnie ale jakoś nie było ustaleń.

się rozochociła koleżanka :)

i dobrze!!

z Wawkowymi już się widziałyście i z opisu wynika że nie był to ostatni raz :) więc może Wy coś zorganizujecie na większą skalę? :yes:

ja nigdy nie miałam tych powiadomień ustawionych, po prostu loguję się na forum i sama sprawdzam interesujące wątki :)

a ucichło po rozpoczęcie roku - sama miałam urwanie cyców wczoraj! bo szał w przedszkolu, jeżdżenie potem za książkami od księgarni do księgarni i na koniec wiszenie kilka h na tel chcąc się dodzwonić do netowych księgarni! ehhhhh uroki 1września :lol2:

Tak West :)

Karola, tak dochodza. Jestem nieprzytomna ze zmeczenia a jutro zebranie w szkole...

dzis kupilam Pawlowi buty - dwie pary i sobie. I jego sa za male a moje sa na niego ok. Ten sam rozmiar 43. Musze wymieniac ;( no i stracilam moje

Aga, a po co Ty te krzaki w domu trzymasz?

Zapomną bidaki jak to jest na zewnątrz i szlag je trafi jak posadzisz. Weź je nawet w doniczkach wkop w ogródku w ziemię. Mogą tak zimę przetrwać bez kłopotu. Nawet zrób jeden dołek, poustawiaj doniczki razem i zasyp ziemią.

hej

witam się po dłuższej nieobecności, gdyż moje dziecko żegnało się ze swoim ukochanym żłobkiem, a witał sie z nowym przedszkolem, oczywiście matka to bardziej przeżywa niż dziecko:bash:

fajnie, ze imprezka z goścmi udana:) nie przeżywaj tej łazienki, będzie piękna, dojrzałam na tej stercie wizek jedną z łazienki, gdzie pod umywalką masz szafeczkę, podoba mi się

patrzę ciągle na ten Wasz kominek i chyba zdecyduję się na taki sam narożny, jakbyś mogła wrzuć namiary na niego, ale obawiam się czy na zwykłej prostej ścianie będzie to jakoś fajnie wyglądać, muszę to sobie zwizualizować :)

To Zuzia z kratek. Zamawialam jednak z montazem i materialami na obudowe, bo te plyty dosyc drogie sa i wlasciwie prEz to, ze wzielismy montaz roznica miedzy VATem 8% a 23% sprawila, ze wyszlo w podobnej ceniezdecydowalismy sie na posrednika. Dzieki temu mamy pewnosc, ze dobrze kominek mamy zamontowany :)

czyli nie wszystko jednak sami robimy. Czasem warto zatrudnic fachowcow ;)

Edytowane przez andariel