pestka56 01.10.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 A co Ci, Babo jedna, przeszkadza w tych brązach? Mnie się podobasz. Na dodatek co poniektóre wyglądają jak szylkretowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Ja od 10 roku życia noszę okulary, więc jak mówię, że wyglądasz OK, to muszę mieć rację. Szylkret, kość słoniowa, turkusy i trochę żelaza (a jak nie to srebra lub złota) – chciałabym mieć z takiej kompozycji biju. Lata świetlne temu dostałam od przyjaciela pierścień-obrączkę z kawałka autentycznego miecza ze stali dasceńskiej ze srebrem wklepanym w wytrawiony skrót inskrypcji. Umie robić takie cuda i obiecał mi ciąg dalszy do tego drobiazgu. Na obiecaniu się skończyło Twój Misiek to skarb prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia67 01.10.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Kurcze, jak ja Ci zazdroszczę talentów! A leniwa też bywam. I często jest tak, że wyznaje zasadę "nie rób tego dziś,co możesz zrobić jutro". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 To chyba każda z nas ma lub miewa ten problem Zmęczenie materiału ??? Mam od córki zlecenie na dywan sznurkowy robiony na drutach i... pomysł mam, a wykonanie czeka Fajne masz te szmaty i skóry. Ja bym z nich poszyła poduchy, pufy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.10.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 myślałam o tym ale to nie teraz, w dalekiej przyszłości zapewne. a to nie talenty w sumie, trzeba wierzyć, ze się uda samemu zrobić i z takim przeświadczeniem łatwiej się zabrać. Najgorszy jest pesymizm, jak nie wierzysz, że dasz radę, to nie dasz a przynajmniej trudniej będzie, bo nie dość, że musisz walczyć z zadaniem to jeszcze ze sobą ta, łatwo powiedzieć, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.10.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 w tych panterkowych okrągłych wyglądasz super A ja chcę miedź na okapie w kuchni sesese ... Twój Misiek to skarb prawdziwy no fakt! takiego to ze świecą szukać!! i na rękach nosić tylko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.10.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Kasia! Paczaj co Ci niosę! ))) ja już sobie bobiny na chodnik zamówiłam ---LINK--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.10.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 OOOO.... fajny Też kupuję bobiny i robię... Aga, ile tego na taki szalik trzeba kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.10.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ze cztery motki takiej grubej bardzo, bo im cieńsza tym więcej chyba zejdzie Zawsze możesz dokupić jak zabraknie a jak za dużo to swojemu mężu machnąć też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 no nieźle , ale ja muszę na drutach 1 cm grubosci i ze sznurka. Musi być tanie, wytrzymałe i duże, bo będzie leżeć przed kominkiem. A na nim 3 psy i 2 koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.10.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Strasznie mi się podoba A do szalika nowy płaszcz by się przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 blue meduzki są the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.10.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ja na dawandzie kupuję dla Mi bobiny tu: ---LINK--- dla Kasi moje sznurki tu: ----LINK---- są tam też różne inne ale nie w takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Aga dzięki za sznurki tu więcej kolorów niż u hurtownika PL, które znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.10.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Ja też dziękuję wybrać basic, dresowe czy sznurki? Sorry, że tak dopytuję, ale nie mam doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.10.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ja właśnie kupiłam, ale zauważ, ze nie w każdym kolorze jest wystarczająca ilość motków... na allegro tez są. Można tez bezpośrednio do tej pani napisać i wystawi więcej basic albo dresowe, sznurki chyba zbyt twarde by o twarz się miziały. Ewentualnie jakąś grubą włóczkę... idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.10.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 10 stron zaległości a ja sobie tylko malutkie wakacje zrobiłam ...... I pytanko mam odnośnie kominka.... planujesz wykończenia metalowymi narożnikami, takimi jak się daje do kg? Jeśli tak to zrezygnuj szczególnie przy wylocie ciepłego powietrza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.10.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) poradnik jak postępować przy budowie/remoncie - ---LINK--- Edytowane 22 Listopada 2020 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia67 02.10.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Rzuciłam okiem na poradnik. Wieczorem poczytam. Mnie przyda się na pewno - dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.10.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Aga, jest OK. Czarny fajny, faktycznie podkreśla też malinową ścianę Ja też zeszły tydzień przechorowałam, niestety chodzac do pracy. Wracając spałam w autobusie, tak byłam zmęczona Ale powoli jest lepiej, jakiś wirus panuje, i Ty chyba też go masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts