eedytaa 05.10.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 hej ale piękny ten czarny kolor, ładnie wygląda na kominku link z szalem jest łał, może tez się skuszę na taki na zimę inspirujesz Kobieto zdrówka życzę, ja jestem na antybiotyku - angina, za pierwszym razem niedoleczona, a i syn mój kaszle jak gruźlik i muszę z nim jutro do lekarza iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 05.10.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Nadal jestem potwornie chora, nie mija mi :/ Nie wiem co to będzie, we wtorek muszę iść do pracy a kaszlę nadal koszmarnie... Nic nie zrobiłam z rzeczy, które planowałam, bo co wstaję, to zaraz się męczę :/ Aga, daj się jutro osłuchać lekarzowi, bo to może być zapalenie płuc a z tym nie ma żartów.... mnie bardziej podobał się kominek w bieli ale wiem, że jesteś zakochana w czarnym.... trzymam kciuki za szybki powrót do sił zasyp cebulę cukrem.... na pewno taki syrop nie zaszkodzi pozdrawiam cię gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 05.10.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 mnie też się bardziej w bieli podobał ale koncepcyjnie czern wygląda tu lepiej i tak wybrałam i tak będzie. Biel nie pasowałaby do reszty. Słyszałyście, że zmarła Ania Przybylska? Strasznie mi żal, bo to taka piękna kobieta i fajna aktorka. Szkoda dzieciaków najbardziej i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Aga, czy nie powinniście odświeżyć oprawy drzwiczek kominka? Z tą mocną czernią ściany kontrastują jakby wcale czarne nie były. Czy to tylko odbicie światła na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 05.10.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Kominek nie jest czarny i teraz to widać. Umyć trzeba. Myślę, że nie będę maskowała jego urody. Nasze wnętrza nie będą idealne, wypracowane czy harmonizujące ze sobą. Widzę, że wyjdzie raczej przypadkowo, niedoskonale i mnóstwem niedociągnięć. Ale ważne abyśmy się w nich dobrze czuli. I już jestem pewna, że nasze życie się nie zmieni, nie będziemy nagle prowadzili ożywionego życia towarzyskiego. Robimy więc tak jak było ustalone - jedynie dla siebie - bez przejmowania się. Metalowy wkład nie jest czarny i mimo, iż bardzo się to rzuca w oczy postanowiłam nic z tym nie robić. Ogólnie przez forum skupiłam się na wyglądzie za bardzo. A teraz wracam do myśli przewodniej, że nie będę się jakoś bardzo wysilać aby było jakoś. Bo to zbędny trud. Wracam do intuicji i ustalania na bieżąco - więcej radości z pracy mi to daje Na forum łatwo zatracić się w wymyślaniu, jest takie trochę parcie na robienie jakoś a w rezultacie i tak wszyscy robią podobnie - te same lampy, te same krzesła... Mam lekkiego doła, wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 05.10.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Hej, wstąpiłaś do mnie więc ja wstąpiłam do Ciebie Ale się tu dzieje! Od kwietnia 77 stron, nie wiem kiedy się przez nie przebiję Ale zauważyłam, że sporo robicie sami, to tak jak my. Cóż marzenie o pięknym domu jest, gorzej z pieniędzmi W tej chwili właśnie mąż robi sam podbitkę dachu, ale za to jak będzie perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Aga, to jedyne słuszne podejście. Dom ma być Wasz. Kiedyś potwornie ścięłam się z kimś na fm, bo napisałam, że wszystkie domy są wykańczane i urządzane pod jednakowy sznurek. Patrzę na wizualizacje i zdjęcia i właściwie nie wiem w czyim domu jestem U Ciebie i jeszcze u kilku forumek, do których chętnie zaglądam, jest na szczęście inaczej. Jak na Ciebie w tej kwestii dół tak działa, to dobrze, że go złapałaś :hug:Tzn, doła won, ale myślenie zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.10.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 mnie też coś dopadło i nie chce puścić... katar mega głowa boli... ehhhh zdrowiej! nie ma nikt wśród znajomych baniek? kiedyś to w każdym domu chyba były a teraz jak na lekarstwo, a te stare metody leczenia najlepsze!! ja bardzo lubiłam jak mi bańki stawiali piękne masz te czernie... tak strasznie ja też chcę dokładnie takie samo gniazdko blatowe chcę tylko ciągle zwlekam z zakupem, bo nie wiem jaki blat będzie: ciemny, jasny... tu przy płycie będziesz gniazdko miała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 06.10.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 o kurcze, pogotowie aż było? współczuję i mam nadzieję, że antybiotyk zadziała szybko przypomniałaś mi o tym gniazdku chowanym w blacie, muszę intensywnie pomyśleć, gdzie go będę mogła u siebie podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.10.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Aga, dużo, dużo zdrowia pogotowie.... no pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.10.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Komineczek..... pięknie wyszedł ..... mam troszeczkę podobny ale nie tak gładki jak Twój..... Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 06.10.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 http://ta2.com.pl/fm/a2kom.jpg dla mnie czad. klawo wyszlo:) I duzo zdrowia zycze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.10.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 No to się Kochana załatwiłaś Wskakuj do łóżka i nie próbuj nawet się z niego ruszać Zdrówka. Dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.10.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 A tak BTW miejsce na gniazdko bardzo fajne - blisko zlewu i płyty, z kawałem blatu roboczego Genialna miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.10.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Aga: http://o.homedsgn.com/wp-content/uploads/2014/06/Maida-Vale-Residence-01-850x566.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.10.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Oblednie boskie sa te porzeczkowe lampy, prawda? Piekne a nie rzucajace sie az tak w oczy. To jest srednia lampa, ma 4 galazki. Najmniejsza ma trzy po 3 plus 1 grono na srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 07.10.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Aga mam nadzieję, że zdrowiejesz. Ja wzięłam urlop wreszcie i biegam po sklepach - dzisiaj zaliczyłam wyprawę do Janek. Byłam m.in. w Ikei i oglądałam blaty i teraz pytanie - czy Twój blat był jakoś wykończony, czy surowy? Te na ekspozycji są chyba zaolejowane i przez to mają taki intensywny kolor. Gdybym chciała olejować białym olejem, to raczej czarno, a raczej żółto to widzę . Lampy nie w moich klimatach, to się na ten temat nie wypowiadam. A propos lamp - u mnie jeszcze daleko do tego, ale wykorzystuję urlop i chcę maksymalnie dużo w tym czasie obejrzeć-wybrać. Podobają mi się lampy Philips Ecomoods - ostatnio w pismach często pokazywane. Może wiecie, gdzie w Warszawie można byłoby obejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.10.2014 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Jeśli chodzi o blat, to teraz w Ikei są blaty z litego dębu i inne. Mój niestety tylko oklejony dębiną. Ale tak, olejowaliśmy, bo one chyba nie wykończone. I kupiłam polecany tu olej osmo, tu link Bardzo polecam - blat generalnie nie zmienił koloru. Mają trzy rodzaje olejów - kolory Bezbarwny, Naturalny i Akacja. Tu opis producenta: Dostępne do tej pory oleje Osmo do mebli kuchennych i blatów, jak np. Top-Olej Osmo 3058 Bezbarwny, wzmacniały wyrazistość słojów i kolor drewna (tzw. efekt mokrego drewna). Nowy Top-Olej Osmo 3068 Naturalny daje zupełnie inny efekt - skutecznie chroni drewno, ale pozostaje przy tym niewidoczny. Dzięki temu drewno zachowuje swoją naturalną, stonowana i matową barwę. Oczywiście kupiłam kolor Naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.10.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Oszlifuj go trochę, będzie cieńszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.10.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Jak ja zazdroszczę tak utalentowanym ludziom jak Ty, że pracą swoich rąk potrafią stworzyć coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts