andariel 09.10.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Iw mnie zainspirowała i kupiłam klamki, 16,49/szt http://www.klamki-drzwiowe.pl/m/media/0000/544_v.jpg Muszę kupić drewno na taras... I drewno do kominka. Możecie mi podpowiedzieć ile mniej więcej zużywa się drewna przez zimę jeśli palę sobie w kominku by się dogrzać ale nie tak by ogrzać cały dom tylko przyjemnie podgrzać atmosferę i salon? Nie wiem ile zamówić... Co do moich puff, to właśnie w googlu oglądałam inspiracje i to był błąd, bo już sama nie wiem jakie chcę. Jednak jeden plus z tego jest, przekonałam się że nie musi być taki standardowy wzór druciany czyli taki: http://static.pokazywarka.pl/i/2841290/904787/nowe-pufy-kwadratowe-wszystkie-kolora.jpg równie zachwycające są takie: http://images54.fotosik.pl/237/b3498134ac82e7bc.jpg ta właściwie bardzo podobna do mojej - bo sznurek identyczny, tylko chcę dać spód i siedzisko skórzane: http://images52.fotosik.pl/179/a58d9d488b7d3aa6gen.jpg i fajowe są kwadratowe: http://images51.fotosik.pl/211/b6fd64365e5074a1gen.jpg I przyszły moje zamówione wczoraj słoiki na lampę. Polecam sklep, bo przysłali mniej niż w dobę od zamówienia. Edytowane 9 Października 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.10.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Moje ulubione słoiczki na dżemik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.10.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Czyli rozumiem, że zakrętki są wytrzymałe, to bardzo dobrze i ku pamięci wstawiam obrazek - chcę sobie taką zrobić: http://img1.stylowi.pl//images/items/o/201303/stylowi_pl_inne_4999310.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Narozrabiałaś Aga Słoiczki są the best i jak nic nabędę na moje powidełka i konfiturki. Będą w sam raz do winogron A jakie tam mają piękne wecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Och Aga, żebym miała choć 10% Twoich zdolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.10.2014 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ach jak Ty nie wierzysz w siebie! Wiara i zaangazowanie to 3/4 sukcesu!! Serio mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.10.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Piękna ta torba!Pufy kwadratowe i jakkolwiek inne od tych powszechnych są o niebo lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 No to chyba zacznę ćwiczyć - ja pierniczę - druty, pufy, lampy- mam nad czym pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 A ile z tego frajdy Nie widziałam tego z kranikiem A jaką chcesz mu tę maszynkę nabyć. Ja mam 2 takie na korbkę, chętnie 1 oddam w prezencie jeśli to o taką historyczną chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.10.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Te naleśniki z mięsem to paszteciki? Mięso zmielone zawija się w placek naleśnikowy, obtacza w jajku, bułce tartej i smaży. No, pyszne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Może jeszcze będą te słoiczki. Przydałby mi się taki na cydr Zaszaleliśmy w tym roku z nadmiaru jabłek (od sąsiadki) i J zrobił cydr w dwóch odmianach, a całe mnóstwo jeszcze się suszy. Maszynka jest taka zupełnie tradycyjna do ręcznego kręcenia. Moja babcia robiła nią pyszne ciasteczka chrupiące. Są do niej różne dodatki z otworkami przez które można wyciskać ciasto. A w stanie wojennym nawet kiełbasy powstawały w kuchni u rodziców. Naprawdę nie jadłaś naleśników z mięskiem ? U mnie w rodzinie to tradycja od pokoleń, że mięsa (3 rodzaje) rosołowe się miele, doprawia, podsmaża na patelni i powstaje farsz do naleśników, albo pierogów. Mój były (pierwszy i jedyny) teść robił ciasto naleśnikowe z dodatkiem piwa. Pycha Takiego kartoflaka jak Twojego dziadka jadałam dawno temu w Małym Płocku (pod Łomżą). Jeździłam tam w wakacje na wykopaliska i moja gospodyni co najmniej raz w sezonie produkowała to cudo. Do tego były różne sosy. Zależy co akurat było pod ręką. Najlepszy był grzybowy. Mniam......m. Zupki z kalmarów nie znam, ale w Aleksandrii mieliśmy taką arabską gosposię, która robiła pysznościową z ośmiornic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 09.10.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Słoik z kranikiem cudny. Jak zobaczyłam to zaraz polazłam poszukać czy gdzieś można kupić i między innymi na allegro znalazłam podobny. Edytowane 9 Października 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Zajrzałam do Ciebie i lecę od końca głównie zdjęciami, ale przy drewnianym przedmiocie się zatrzymałam, bo mnie zainteresował :D Potem wyczytałam, że to jednak szydełko, a raczej szydło Witam się serdecznie, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 11.10.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Też spróbowałam tego roomstylera i na początku się zachwyciłam, ale jak przyszło co do czego, to... No tak jak u Ciebie - wszystko było nie takie. Zaniechałam więc prób. A tak na marginesie - nieźle Ci roomstyler płytki "dociął" - dokładnie tak, jak nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.10.2014 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 chciałam Was przeprosić... te Bobiny nie nadają się na miękki komin blisko twarzy Właśnie zrobiłam i niestety... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=283871&d=1413039921 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 11.10.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Wpadłam z rewizytą i wsiąkłam Podoba mi się u Ciebie bardzo idę dalej oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 To zrób z nich „szmatę” do powieszenia na ścianie. Czerwony-malinowy + szary. Kwadraty, albo nawet zwykłe pasy, choć pokusiłabym się o Chevron z dodatkiem czarnego jako trzeciego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.10.2014 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Nieeeeee, nie znoszę szmat na ścianach. Obrazy secesyjne z pawimi piórami i dywanami na ścianach przyprawiają mnie nieomal o duszności - czuję ten kurz aż ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 To co z tym zrobisz ? Poduchy-siedzenia, pufy ? Charlotte Lancelot Knotties Patricia Urquiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.10.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 chciałam Was przeprosić... te Bobiny nie nadają się na miękki komin blisko twarzy Właśnie zrobiłam i niestety... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=283871&d=1413039921 Za to kolory miód-malina! Uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts