diana_teresa 27.11.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Aga, znasz to http://www.pinterest.com/abigailahern/my-place/ Ale klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.11.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Aga, mam ogromną prośbę - rozważam zakup Twojej płyty - czy możesz mi napisać albo cyknąć fotkę gdzie są jakiej wielkości pola grzejne? Nigdzie w necie nie ma zdjęcia włączonej płyty, a to dla mnie istotne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.11.2014 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Pól grzejnych nie zobaczysz Zrobiłam fotkę wyłączoną, bo na jedno wychodzi te białe znaczki pokazują środek pola grzewczego. Jak widac na górze są bliżej siebie i są większe niż na dole, bo na środku na dole jest sterowanie. Na stronie Amica jest to wszystko pokazane. Mają nawet lepsze fotki niż moja. Tu wyłączona płyta z widocznie wskazanymi białymi punktami wyznaczającymi środki pół grzejnych: http://data.amica.com.pl/files/images/products/3323/PI7511SF_001.jpg Tak wygląda włączona płyta - nic się nie świeci prócz menu. http://data.amica.com.pl/files/images/profies/aranzacje_2010/tif/aranzacje_0133_pd.jpg http://data.amica.com.pl/files/images/profies/aranzacje_2010/tif/aranzacacja_006_pd.jpg Płyta się nie grzeje jeśli nic nie stoi w miejscu zdefiniowanym do podgrzania - czyli wybierasz pierwsze pole i ustawiasz temperaturę. Jeśli niczego tam nie postawisz, to płyta nie grzeje a jeśli jeszcze chwilę poczekasz zupełnie się wyłączy. Natomiast jesli coś robisz i pole już jest nagrzane i zdejmiesz ale nie wyłączysz tylko bedziesz używała czy odstawisz na chwilkę, to po powrocie na pole ono znów się włączy. Jeśli płyta była używana i zostanie wyłączona świecą się ocznaczenia gorących jeszcze pół - H. Ogólnie bardzo intuicyjna w obsłudze jest. Bardzo przyjemna i śliczna. Najfajniejsza rzecz jaką sobie kupiłam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.11.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Blondynka ze mnie:lol2: Chodziło mi właśnie o wielkość pól. Dzięki:hug:Zastanawiam się czy brać 4, czy 5 pól - może to piąte to fanaberia? Ostatnio używam tylko 1 palnika - na zupę, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.11.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ach i tu link do strony ale z pewnością widziałaś Co do tego klimatycznego domu - tak ogromnie mi się podoba. Kręcą mnie takie zdecydowane wnętrza - jakieś, nie mdłe. Ale też kręcą mnie sterylnie proste. Ale pewnie u mnie tak nie będzie. Zobaczymy. Na razie nie mam pomysłu co dalej z salonem tzn jakie oświetlenie boczne porobić, punktowce może... Jeśli chodzi o oświetlenie, to zawsze jestem zagubiona. Pestko jutro jest spotkanie, gdybyś czuła się na siłach daj znać Nie mam siły ogarniać niczego. Po tym morderczym tygodniu w pracy muszę dziś się wyspać. Rano wstanę ogarnę dół jakoś żeby dziewczyny nie padły trupem i jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.11.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ach, Chloe, Tu są cztery i jeszcze wszystkich na raz nie używałam. Może warto jeśli masz pięcioro dzieci... nie wiem Ta z 5 jest imo brzydsza, niewiele większa i o 1k droższa. Nie wiem jak będziesz zamawiać ale nie polecam EURO AGD, są oficjalnym przedstawicielem Amica a jednak czekałam u nich ponad miesiąc na dostawę i zrezygnowałam. Zamówiłam w NEO 24 ale wiele jest sklepów internetowych, które potrafią w 24 h dowieźć i dają gwarancję na przesyłkę. Niektóre mają darmową dostawę nawet. Warto ubezpieczyć samą przesyłkę - u mnie to było chyba 15 zł przy darmowej wysyłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.11.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Dzięki, chyba kupię tę mniejszą. Przeważnie wszystko zamawiam na Neo - od lat jestem z nich zadowolona - dostawa jest dobrze zapakowanai ceny też mają dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.11.2014 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 A u nas okazyjnie podrzucono tujki. Na budowie przeszkadzały więc się dogadaliśmy i gdy wróciłam do domu znalazłam je oparte o płot. Okazały się być OGROMNE. Na oko ze 4 metry. Jak Misiek wrócił ok 20 dopiero zaczelismy ogarniac co z nimi zrobić. Namęczylismy się i udało się je wkopać. Ale te cholery są wielkie i teraz jak już stoją wkopane wyglądają bardziej na 6 metrów. Masakrycznie się zmęczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2014 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Dopiero wróciliśmy. Zanim nakarmiłam kocią bandę, J już zdążył zasnąć, a ja jestem tak wykończona, że nie mogę. 2 dni, 2 imprezki, 1 przewiezienie mebli, książek i różnych pomniejszych dupereli + 1 nie przespana noc. W perspektywie ogarnięcie kosmicznego bałaganu w salonie. O której Dziewczyny przyjeżdżają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.11.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 o 16Wpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mam dobrego faceta Wczoraj narzekałam, że ledwie zipię, więc dziś wyniósł się z łóżka tak delikatnie, że nie usłyszałam. Pojechał na jakieś swoje spotkanie i zostałam bez samochodu. Wróci niestety dopiero po 18, a ja nie nadaję się dziś, żeby zasuwać 4 km do pociągu pieszo. A mówiłam paskudzie, że ma mnie budzić, bo chcę do miasta jechać Jak patrzę na to co mam w salonie, to w ogóle nie nadaję się do niczego. Mięśnie mnie bolą na zapas Ciekawe ściany http://www.designwebwinkel.nl/c-2578746/wall-deco-interieur/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.11.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Mnie mięśnie (i wszystko inne) bolą po wczorajszym kopaniu dołów. Ledwo dziś chodzę, z resztą nie tylko ja, wszyscy my. A dziś chciałam ogromnie podziękować dziewczynom, że chciało im się taki kawał do mnie jechac. Bardzo dziękuję, było mi dobrze i wcale się nie stresowałam a zazwyczaj bardzo się lękam gdy ktoś ma mnie odwiedzić. Było super. Oby i Wam też Chociaż ja nie musiałam wracać w tym zimnie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.12.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Przyleć do mego wątku to zobaczysz swoje poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 09.12.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Dlaczego tutaj tak pusto? Przygotowania do Świąt czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Aga, wszystko w porządku ????????? u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.12.2014 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 U mnie nic ciekawego się nie dzieje. Mam jakiegoś doła. Poza tym zasuw w fabryce - po 14h mi się zdarza nawet... Poniżej 10h rzadko... Mam dosyć wszystkiego i jestem przemęczona. Poza tym nic nowego wiec nie mam co pisać Nawet nie śledzę ulubionych wątków, bo nie mam kiedy, ech :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.12.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Aga, zima ot co więc i deprechy nas ścigają. Mało światła. Popatrz jak może być tajemniczo ładnie i weź się w garść Może jakieś grzane winko lub piwko przy kominku na dobranoc. Mnie zawsze pomaga Rozumiem Cię, bo i ja często zasuwam jak bym propelerek miała wstawiony i nadążyć nie mogę. Na dodatek to co robię bywa nudne do obrzydzenia. Ale lepiej jak jest robota, niż jak jej nie ma. Tak mnie dziś dzień przywitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.12.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Andzia To fakt że zima nie nastraja zbyt pozytywnie, szczególnie że ja tak czy siak depresyjna jestem. Ale zima też potrafi być piękna, tylko żeby słońca więcej było. Super widoczki to i ja się pochwalę moim szronem sprzed kilku dni, nie tak ładny jak twój ale za to mój własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.12.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Powiedziałabym, że szron miałaś grubsiajszy niż ten u mnie I ładne zdjęcie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 16.12.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Zle na mnie wplywa brak slonca i zbyt duzo pracy. Jestem ostatnio mocno przygnebiona. Ale byle do wiosny. W domu niewielkie zmiany. Mamy drzwi na dole - dziwnie wygladaja - jakbysmy byli w jakims cudzym domu... Ale przyzwyczaimy sie w koncu. Wlasciwie mamy wstawione wszystkie drzwi procz lazienki na gorze. Nie wszystko wyszlo jak planowalismy - np okazalo sie ze zamiast prawych i lewych w odpowiednich ilosciach pomylone sa i przeklada sie to mocno na funkcjonalnosc. Ale jakbjuz napisalam - przyzwyczaimy sie w koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts