andariel 16.12.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Wersji mobilnej nic dodac sie nie da. Wrzucam osobno. [ATTACH=CONFIG]294296[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]294297[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Tym lustrem mnie zaskoczyłaś. Ciekawa jestem jaki masz pomysł na „wszczepienie” go dom. Mam u siebie podobnie wypełnione drzwiami miejsce. Mały korytarzyk – „śluza” pomiędzy hallem, a sypialnią, garderobą i łazienką = 4 ściany i 4 drzwi. Zdecydowaliśmy, że większość będzie przesuwna, bo inaczej można by się zaklinować Edytowane 16 Grudnia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.12.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 o jak ładnie drzwiami Dziwne jest wrażenie jak sie długo mieszka bez a potem nagle sie cos nowego pojawia Lustro bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 16.12.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Fajnie z tymi drzwiami - moje klimaty tzn. jasno, prosto, delikatnie Lustro to już nie moje klimaty, ale u Ciebie może, może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.12.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Fantastyczny klimat w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.12.2014 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Tym lustrem mnie zaskoczyłaś. Ciekawa jestem jaki masz pomysł na „wszczepienie” go dom. Lustro było jednym z pierwszych zakupów do domu. Bardzo chciałam właśnie takie i wiele przebrałam az w końcu je znalazłam. Połamało się w transporcie ale to nic. Ponad rok od kupienia w końcu zawisło na ścianie A pomysł ostatnio rysowałam i wklejałam Wam: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=277406&d=1409395403 Dziś zamówiłam krzesła w Jysku - najtańsze na rynku ale w miarę ładne i proste. To zakup must have, bo Święta już niebawem a do mnie sporo ludzi ma wpaść. Krzesła takie: http://cdn1.jysk.com/getimage/web.large/18407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.12.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 oczywiście bez tego obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Lustro będzie świetne jak kropka nad „i”. Krzesła oglądałam w Jysku ostatnio. Te moją potencjał. Możesz im uszyć sukienki, zrobić poduchy, albo pomalować. Proste i sporo możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.12.2014 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 wiem i niedrogie a jednak drewniane Może kiedyś jak już remonty się skończą poszyję poduszki popdupki z tasiemkami do przywiązywania do oparcia. Zawsze mi się takie z kokardkami podusie podobały. Ale jak znam życie pewnie kupię jakieś czarne U mnie mega kryzys finansowy, bo mój mąż nie dostał pensji... czekamy a długi się robią :/ Ale krzesła musiałam kupić, bo ostatni termin dostawy by mi przepadł. Kurna, nawet na pieczywo nie mam. Swoją drogą pracodawca rozkłada ręce a ja mam jutro płatność drugiego kredytu. No i niestety muszę pożyczyć. Strasznie mnie to przygnębia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.12.2014 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 A dziewczyny, mam pytanie, ostatnio na Weście widziałam urządzenie "mop parowy" Macie takie cuda? Jak to się sprawdza. CHodzi mi jedynie o mycie podłogi na parterze. W tej chwili najpierw odkurzamy a potem zwykłym mopek "rozmazujemy" Bo niestety smugi zostają - nie mamy jeszcze fug. I zastanawiam się, czy to jest fajne rozwiązanie dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.12.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 A dziewczyny, mam pytanie, ostatnio na Weście widziałam urządzenie "mop parowy" Macie takie cuda? Jak to się sprawdza. CHodzi mi jedynie o mycie podłogi na parterze. W tej chwili najpierw odkurzamy a potem zwykłym mopek "rozmazujemy" Bo niestety smugi zostają - nie mamy jeszcze fug. I zastanawiam się, czy to jest fajne rozwiązanie dla nas... znam dwie osoby, które nabyły.... używały przez jakiś czas i wróciły do tradycji w sumie to nawet nie wiem czemu te mopy parowe poszły u nich do odstawki :confused: pozdrawiam P.S. mam balustradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Różne rzeczy czytałam o tych mopach na fm. Właściwie żadnej złej. Jedna z forumek pisała, że podłoga jej zostaje zbyt mokra. Być może miała jakiegoś mopa, który tak właśnie działał. Też mam zamiar kupić takiego, bo mój kawał podłogi to niezłe wyzwanie, a koty łapek nie wycierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.12.2014 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Bosko pachnie moja skromna choinka Wesołych, rodzinnych i spokojnych Świąt Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.12.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Idealnie do Was pasuje - nawet choinka ma pazur:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.12.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Zastanawiam się nad tym jak zamocować zasłony/firany. Widziałam różne systemy i są dwie drogi albo zamontuję zwykły reling nad oknami albo zrobimy tak jak chce Michał i zamontujemy w suficie za ścianką. Gdybyśmy poszli drogą odpowiadającą Michałowi byłabym skazana na jego łaskę i to on musiałby zakładać i zdejmować. Widziałam jakieś systemy z rzepami ale zastanawiam się czy to praktyczne i czy mnie na to stać ;p. Co wiecie na temat upinania zasłon, może jakieś linki, porady, gotowe rozwiązania - tanie systemy bądź sklepy/hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.12.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Andziu, wszystkiego świątecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.12.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Dziękuję, wzajemnie Madziu :** Ja się rozchorowałam i zdycham a szykowania jedzenia multum przede mną. Życie. Oby już było po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.12.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 No to niedobrze w takim momencie chorować Życzę Aguś dużooo zdrowia, żebyś się jak najszybciej pozbyła choróbska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.12.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295498&d=1419363223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 24.12.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Andariel składam Tobie, Twojej rodzinie i wszystkim gościom Twojego wątku ciepłych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!! A Tobie dodatkowo dużo zdrówka, żeby te wszystkie choróbska już sobie poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts