pestka56 30.12.2014 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Barbe-cue, u mnie te płytki nie działają. Szczególnie, że przestrzeń pokaźna, a okna latem otwarte. Muchy nas w tym roku zaatakowały latem, bo za płotem pasło się stado 12 koni. Ładnie, tylko psia kość za potrzebą nie odchodziły na stronę. Za to kupiłam takie fajne sześcianiki otwarte z dwóch stron. Z zewnątrz tekturka we wzorki, a w środku feromony i przylepiec. Ściąga to muszyska do putełka, a one głupie się przylepiają. Działa miesiąc. Niestety opakowanie wyrzuciłam Przy okazji na mole spożywcze są paski do przyklejenia w szafkach. Działają na tej samej zasadzie. Super. Eedytaa, u pani na Kalwaryjskiej nie byłam. Wpadłam do sklepiku na Pijarskiej. On się przeniósł z Pijarskiej koło cukierni narożnej (Kalwaryjska/Pijarska) na przeciwną stronę ulicy. Tkaniny mi się podobały więc wlazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 30.12.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Barbe-cue, u mnie te płytki nie działają. Szczególnie, że przestrzeń pokaźna, a okna latem otwarte. Pestko, pewnie masz rację. Gdzie tam moim miastowo-kamienicznym klimatom do Waszych hektarów . Być może płytka działa tylko na wielkomiejskie i wydelikacone muchy. Jak znajdziesz namiary na sześcianiki z feromonami, to daj cynk. Chętnie wykorzystam, bo to chyba lepsze (dla mnie, nie dla much) niż płytka ziejąca jakimś-nie-do-końca-wiadomo-czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.12.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 U mnie różne aero... się słabo sprawdzają. Za szybko się wietrzą, a takimi co to się sprzyskuje powierzchnie, nie chcę psikać, bo bym kociskom zaszkodziła. Jak znajdę producenta sześcianika, ogłoszę, na pewno Szukałam w necie i nic. Tamtej nie ma. Jakby wymiotło. Znalazłam coś podobnego http://www.sklepy24.pl/sklep/zwalczaj_pl/produkt/praktyczna-okienna-pulapka-na-muchy-2szt-swissino-gre-1312/468 , ale tego nie znam. Też ma lep w środku i zero śmierdzącej chemii. Wygląda estetycznie. Może być skuteczne, bo przecież te paskudy zawsze lecą do okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.12.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 An,ja mam te szyny plastikowe z osłoną od 20 lat-nic im sie nie dzieje,mnie trochę trafia,bo ciasno jest przy zawieszaniu:)(nie mam podejścia do skrajnych otworów,więc upinam za każdym razem)Ale wyglądają nieźle:) Szczęscia,zdrowia,pomyślności w nowym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.01.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Aga, wybierzcie się na nocny spacer, jeśli jeszcze nie byliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.01.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.01.2015 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dzięki Dziewczyny, wzajemnie. Kasiu, chętnie bym się wybrała ale czuję się coraz gorzej i staram się wykurować do poniedziałku... Nie wyobrażam sobie w moim stanie wychodzenia na dwór ... :/ Trochę mnie dobija ta choroba. Ile można kasłać i się źle czuć - co raz gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Może ma kto postawić Ci bańki? Takie normalne, ogniowe. Niektóre przychodnie prywatne przyjmują zlecenia na taką usługę. To naprawdę pomaga A miasto oświetlone będzie jeszcze trochę zdążysz. Łazienki podobno też piękne dekoracje mają. Kuruj się, uściski. U nas od wczoraj piździ niemożliwie. Koty nosa nie wytykają i my też. A mieliśmy nadzieję na piękne spacery, jak rok temu w śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 04.01.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 cześć dziewczyny życzę wszystkim pięknego 2015 Roku, realizacji wszystkich planów i spełnienia marzeń, a dla Ciebie Andariel dużo, dużo zdrówka Pestko u tej na Pijarskiej jeszcze nie byłam:) my jesteśmy własnie na etapie wybierania płytek do łazienek, kibelków, wanny itp oczywiście nie mamy zielonego pojęcia co chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.01.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Skorzystałam z porady i zamówiłam firanki na allegro. Po co mam się męczyć i sama szyć skoro może to ktoś inny zrobić Uszyję zasłony, bo materiał od dawna leży i czeka. Ale to wszystko gdzieś za miesiąc, bo teraz kaski na szyny nie mam. Wszystko po troszeczku eedyta polecam Pinteresta. Żałuję, że nie oglądałam inspiracji zanim nakupowałam tyle gratów do łazienek. Teraz muszę rzeźbić z tego co nakupowałam a przecież mogłam sobie narysować zanim kupiłam. Ale człowiek uczy się na błędach. Zatem Ty ucz się na moich i marsz oglądać inspiracje moje dwie tablice na pincie: http://www.pinterest.com/agitheone/_lazienkowa/ i starsza, w której planowałam czarną wannę stojącą i złotą ścianę: http://www.pinterest.com/agitheone/golden-black-bath/ - głównie poszukiwałam tam rozwiązań dla ciekawej faktury złotej ściany Edytowane 4 Stycznia 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 05.01.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Aga dzięki :* co prawda słabo się poruszam po pinterescie, ale jak znajdę chwilę czasu, to pooglądam Twoje tablice:)dziś mam 2 dzieci zamiast jednego i wizyty u dwóch lekarzy jeszcze muszę zaliczyć, a jak Ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.01.2015 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Moje niekoniecznie, a szczególnie ta druga może nie być dla Ciebie interesująca. Dałam link żeby ogólnie Cię zachęcić do oglądania inspiracji. Tam jest tak wiele rozwiązań w każdym stylu, że z łatwością coś dla siebie znajdziesz. A ja wczoraj byłam w pracy Kaszlę jeszcze potwornie ale do pracy trzeba niestety chodzić. Z reszta wolę mieć pracę niż szukać nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.01.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) allo... szukam po wątku ale konkretnej nazwy nie widzę... wiem tylko że BwnjaminMore i z mieszalnika - ale to taka specjalna do kuchni?? edit dobierałaś w markecie jakimś czy w typowym sklepie farbowym???? podobno w marketach maja gorsze partie chodzi mi o czarną farbę w kuchni - też chcę!! dobrze się sprawuje???? u mnie będzie tylko przy zlewie Edytowane 21 Stycznia 2015 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Aga, żyjesz mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Brakuje tu Ciebie - obudź się ze snu zimowego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.01.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Żyję ale niewiele remontowo się u mnie dzieje, to nie piszę, zwłaszcza, że i finansowo bez rewelacji a nawet powiedziałabym, że bez większych zmian Co do Benjamin Moore: 1. o Farbie ceramicznej BM tu możesz poczytać ale niewiele wniesie to zapewne 2. tu znajdujesz salon 3. a teraz jedynie wystarczy wybrać odcień czerni tu cała paleta tu tylko czernie a tu CHYBA kolor, który wybrałam - wybrałam go bez patrzenia, bo jak mi pan pokazał próbki, to ześwirowałam i poprosiłam o najbardziej czarną. Zaczął czytać nazwy i po nazwie wybrałam black. Na stronie wygląda tak: http://ta2.com.pl/fm/chyba.jpg Nie należy się zrażać Byłam bardzo sceptyczna co do nasycenia. W głowie mi się nie mieściło, że może być ładna czerń z białej bazy. Bałam się, że będzie wyglądała jak na stronie. Ale nie, moje ściany wyglądają na czarne. Są czarne. Są bosko czarne I w salonie będą Ci oferowali próbki - karteczki, które możesz sobie wziąć do domu i poprzykładać do innych ścian/mebli i dobrać najbardziej pasującą. Nie miałam newrów na takie patyczkowanie sie. Chciałam kupić od razu i już mieć CZARNĄ ŚCIANĘ Jakąkolwiek Mają zbyt duży wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.01.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Andziu, jak Twoje zdrowie:rolleyes: Mam nadzieję, że wszystko wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.01.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Chwilowo zdrowo Leczę uszy jeszcze, bo mi przez gardło się ogłuchło prawostronnie. Ale pracuję już dzielnie. Dziś nawet dostałam prezenty w pracy z okazji imienin - kto obchodzi imieniny?! Ale miło jak ludzie przychodzą i są mili i sympatyczni tak sami z siebie Jeśli ktoś ma dziś imieniny lub obchodzi dzień babci, to serdeczności ślę. A jeśli nie, to tylko ciepłe uśmiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.01.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Dzisiaj Agnieszki Dużo zdrowia Andziu Ci życzę, żebyś wyleczyła ucho, dużo kasy na wykończeniówkę i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.01.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Zdrowia i Tobie i wszystkim życzę, szczęścia również. Ostatnio byłam na targu w Falenicy i rozmawiałam z bardzo miłym bezdomnym panem i on mi powiedział, że szczęście jest w życiu najważniejsze. Ale nie takie szczęście, że coś się uda tylko cieszenie się zyciem i bycie szczęśliwym. Powiedział, że można być chorym i być szczęśliwym i że bycie szczęśliwym potrafi uzdrawiać Kasy na wykończeniówkę jakoś mocno nie pragnę - w końcu i tak uzbieramy kiedyś na wszystko co niezbędne - podstawowe szczęście już jest Z marzeń mam jedno i jest już zaklepane do spełnienia. Wymyśliłam sobie, że bardzo bym chciała mieć tak ustawione łóżko byleżąc można było patrzeć na mój ukochany księżyc. I wymyśliłam, że przy okazji antresoli i ocieplania dachu wstawimy okno połaciowe i spełnie swoje pragnienie. Z innych marzeń - chciałabym kiedyś być w takim miejscu na ziemi by oglądać drogę mleczną... i tak sobie myślę, że może kiedyś pogasną na chwile wszystkie światła i zobaczę http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f0/aa/d9/f0aad98eccb91d3490936819606653c7.jpg zorzę też chciałabym ale mniej a najbardziej Brazylię ale nie marzę o niej już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts