Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Andariel, nigdy nie pisz, że Twoje wnętrza są nijakie bo to nieprawda.

W dzisiejszych czasach, jeśli kuchnia nie jest w białym lakierze...to już jest ciekawie :)

Widać, że wiesz, jaki klimat chcesz osiągnąć i zrobisz to.

I nie ma znaczenia to, jak tam inni mają u siebie, żadnego znaczenia.

Bo Ty spełniasz w tych wnętrzach swoje marzenia :)

A...i jeszcze, ładne imię dla syna wybraliście, my takie samo ;) :)

Dzieki dziewczyny, az mi poprawilyscie nastroj w pracy :)))

diana, myslalam o cienkich czarnych rameczkach ale niestety zgina te obrazki na scianie :( z kolei z passepartout (czy jak to sie tam pisze bedzie zle wygladali, chyba zeby nie bylo biale. Ale jesli kolor, to jedynie czern - zeby z ramka sie zlewalo. Biel odpada, bo kompozycja jest otwarta a biel wokol ja zamknie.

To co proponujesz - galerie taka jak Kasie Tobie narysowala czy Chloe i siebie powiesila... Fajna ale jakos chyba do mnie nie pasuje ale przede wszystki nie wyobrazam sobie tego tryptyku powieszonego nie w jednej linii. Zrobie moze wizke jakas ale to zdjecie porzadne potrzebne. Jestem troche zawiedziona ;)

Dzień dobry :)

Ja tak podczytuje od dłuuużeszgo czasu i podglądam cichaczem :p ale mi miło tutaj u Pani na włościach.

Wiem że mnie możecie zliczować, ale może dwie czarne ramki a jedna czerwona takie wąskie. I nie "Koniecznie" (od ślubu mnie to prześladuje :) ) czerwona w środku. A szanowny małż zmieni kabelek w lampie stołowej na czerwony (wydaje mi się jednej wystarczy) i będzie gites. O właśnie. Tak będzie ekstra

Az sie zmartwilam i ja, ze te obrazki nie zawisna! na pewno bym je powiesila. na jednej wysokosci w poziomie. teraz trzeba sie pobawic proporcjami. moze wieksza odleglosc miedzy nimi zrobic. i na pewno zrobilabym to passepartout. z tym ze np podwojne. obrazek nastepnie np czarne potem biale a potem rama czarna.

Wierze aga, ze cos wybierzesz. tyle juz pomyslow:) :yes:

Dzieki Za pomysly! :)

Kolorowe kable bardzo lubie. Teraz mamy taki megadlugi pomaranczowy. Jednak wkladam ogromny wysilek w to, by sie powstrzymywac z kolorami w domu. Gdyby nie to mialabym juz patrokacizne ;))) moze pozwole sobie popuscic wodze fantazji na antresoli. Reszta ma byc spokojna i przytulna ale bez zadecia. Zadnego rozmachu w kolorach ;)

Zaraz wychodze z pracy i jak dojade do domu moze zrobie fotke jakas i pokombinuje...

Konieczki nie mow do mnie per Pani ;)))

Dzieki Za pomysly! :)

Reszta ma byc spokojna i przytulna ale bez zadecia. Zadnego rozmachu w kolorach ;)

To jest właśnie fajne w Twoich wnętrzach, że są niebanalne i nie dla każdego ale na pewno są też bez zadęcia. Lubię podglądać jak łączysz te kolory. Popieram dziewczyny że przydałoby się jeszcze troszkę tej czerwieni spod szafek, może ten pomysł z czerwoną ramką nie jest taki zły :)

Bardzo lubię nasze ciemne ściany, wieczorem a jedynie wieczorem w domu siedzimy, i tak niewiele widać :)

Porobiłam zdjęcia i wgrałam jako smart obiekty do photoshopa. Porobiłam też ramki. Będę to pewnie z kilka dni ogarniac wszystko, bo nie mam siły. Patrzyłam jakie mam grafiki swoje... no mam jakieś odbitki z linorytów, które robiłam na zaliczenie na uczelni zanim z niej nie zrezygnowałam. Ale to wszystko chyba nie pasuje. Mam też fotografie, które robiłam, nawet gdzieś miałam odbitki barytowe ale chyba nie zabraliśmy z poprzedniego mieszkania, obawiam się. Głupio czułabym się we wnętrzach gdzie wiszą moje prace, irytowałoby mnie chyba ciągle, że muszę na nie patrzeć...

Już dawno nic nie przychodziło z Westa a dziś przyszedł wazonik, który kupiłam w zeszłym tygodniu. Obłębnie piękny słoik 30x30 cm więc nie taki mały śliczny i w kolorze takim brudnoszaro-zielonym. Na tym stole wszystko brzydko wygląda... ;)

http://ta2.com.pl/fm/sloik.jpg

Hej Aga :hug:

Mam nadzieję, że lepiej ze zdrowiem :). Wiesz, że Tobie zawdzięczam swoje czarne ściany w kuchni, a w konsekwencji kawałek czarnych mebli? Dodałaś mi odwagi i jestem zadowolona z efektu :yes:

Lubię Twoją autentyczność. Niepotrzebnie przejmujesz się drobiazgami. Widać, że lubicie swoje wnętrza, a dzięki temu goście (czyt. my) dobrze się w nich czujemy. Ciemne wnętrza długo kojarzyły mi się jedynie z chłodem. Dzięki Tobie zmieniłam zdanie. U Was jest przytulnie, ciepło i sympatycznie, przede wszystkim dlatego, że Wy tacy jesteście :). To się czuje :yes:

Wazonik bardzo ładny :yes: Grafiki wyglądają na pracochłonne. To miłe, że u siebie eksponujesz prace przyjaciół. Czekam aż pokażesz coś swojego :). Myślę, że zbyt krytycznie podchodzisz do swoich prac.