mi_mała 16.06.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Chloe ma rację Mari pióro ma cięte i lekkie Ale że charakter (nie mylić z charakterkiem ) swój ma, to ciężko będzie ją przekonać Edytowane 16 Czerwca 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 16.06.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 T9 wykonało krecią robotę Wrócę do domu to poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 16.06.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Oby, bo to ciekawe będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.06.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 A blisko masz teraz do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 16.06.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Google maps mówi, ze godzinę na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 To jak ode mnie do pociągu na piechotę Dasz radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.06.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Oszzz, to kawałek jest - ambitnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 16.06.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Jutro zaczynasz? Obchucham se łapy, żebyś dała radę jak najdalej Dla zdrowotności Nastaw się, że cztery litery będą Cię zaj***biście bolały po takiej wyprawie Ostatnio wsiadłam - i marzyłam o takiej dmuchanej poduszeczce z dziurką na krzesełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.06.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 No, mnie rozjechało kolana i łydki 10 km w dwie strony z 4-godzinną przerwą w połowie. Tyle, że ja na przełaj leśnymi ścieżkami pomykałam rowerkiem za moim J Opisz wrażenia koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 16.06.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 mam tu trasę rowerową prawie spod domu do samej pracy więc przynajmniej spokojnie. Gorzej z kondycją. Jak ostatnio zrobiłam rundkę próbną wokół naszego "kwartału", to najbardziej bolały mnie dłonie od nerwowego ściskania kierownicy. Bardzo boję się, że w kogoś wjadę i mu krzywdę zrobię, bo chucherkiem nie jestem. No i nie umiem prosto jeździć i nie mieszczę się na chodniku z innymi rowerzystami tylko na pobocze tchórzliwie zjeżdżam przeczekując Ale powoli opanuję technikę i strach mi będzie mijał. Wierzę w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ja też sie bojam roweru. Kuźwa, traktorem pomykałam i spoko a tego ustrojstwa jakos nie ogarniam. Za młodu, pomykałam na Wigry 3 i byłam w tym całkiem niezła. Po wypadku, gdzie zaryłam szczena w chodnik, starłam łokcie, kolana i nos do zywego mięsa, wątrobę i inne przydasie przerobiłam na mielone...jakos mam opory Sama jazda mnie tak nie przeraża jak skręcanie. Za Chiny nie mieszczę się po łuku a boje sie bardziej ścinac zakręty co by nie wywinąc orła. I tak źle i tak niedobrze. Chyba pozostanę przy furze. Mam jeszcze do odchowania 4 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Przepraszam, że zadam byc może głupie pytanie, ale... ...ale JAK MOZNA NIE MIEC PRAWKA ??? Jaja sobie robisz ? Oboje ?????????????????????????????????????????????????? Lampy fajne Bardzo mi sie podoba ich kształt. Szkoda tylko, ze nie mozna powiększyć zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 16.06.2014 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) można - jak wszystkie wstawiane zdjęcia na forum klikasz prawym klawiszem i wybieraz"otwórz obrazek w nowej karcie" i masz duzy to są lampy na zbyciu Edytowane 21 Czerwca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.06.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Podobają mi się te lampy - zastanawiam się, gdzie mogłabym je upchnąć Wy to chyba jesteście pozytywnie zakręceni - życie bez auta nie jest takie proste, szczególnie gdy są dzieci - jak Wy się uchowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.06.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 czy ja tu już byłam?? ale skoro są tu moje kumpele to przydreptałam widzę że kochasz kolory tak jak i ja też lubię trochę kiczu idę czytać co tam dokładniej u Ciebie aaaaaa extra lampki! dużo ich masz?? czy tylko dwie sztuki: biała i czarna? po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.06.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A ja rozumiem braka prawka i brak samochodu To żaden obowiązek, raczej przymus w pewnych sytuacjach życiowych. Wawer ma świetną komunikację z centrum W-wy – kolej podmiejska i miejskie autobusy. W-wa jest zmorą jeśli chodzi o możliwość parkowania. Wszystko płatne, a miejsce znaleźć to upiorna karuzela z przeszkodami. Nawet Ci (jak ja) z meldunkiem śródmiejskim i wykupionym karnetem rocznym na parkowanie w okolicy, gdzie mieszkają, mają mizerne szanse. Jak się rozejrzeć po ulicach, to w każdym samochodzie siedzi sam kierowca i za przeproszeniem wozi d... Najchętniej każdy by siebie w samochodzie windą pod same drzwi dowiózł Nikt się nie zastanawia, że w środku lata np. na Puławskiej nie ma czym oddychać, a smród z niedopalonej benzyny aż zatyka. My zrezygnowaliśmy z jednego samochodu już. Ja też kierowca, ale samochodem od dawna podjeżdżam (i J. też) do najbliższej stacji kolei, albo autobusu miejskiego. W mieście jest metro oprócz pozostałej komunikacji. Po jaką jasną ... nie mając problemów typu dowieźć dzieci, czy chorego miałabym się skazywać na mękę poruszania się w korkach i stratę czasu na szukanie parkingu. Andariel nie ma potrzeby mieć samochodu. Podejrzewam, że w razie potrzeby nie ma problemu z dogadaniem się w sprawie pomocy z rodziną. Poza tym na obszarze miasta (a Wawer to jak willowa dzielnica) nie ma problemu z taxi, które przyjeżdża w pół godziny max. Bagażówkę też się tak da szybciutko, albo z dnia na dzień. Gdzie tu problem, że się nie ma samochodu A z garażu możecie zrobić coś fajnego. Na Houzz jest pełno przerobionych garaży. Lampki super. Większe można zobaczyć naciągając kursor na fotkę + klik prawym klawiszem i przytrzymać – pojawi się okienko, wtedy trzeba przeciągnąć kursor i wybrać „pokaż obrazek” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Taaaaaaaaaaaaaaaaaa. Są z małego miasta Takiego kuźwa całkiem niedużego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.06.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ...zastanawiałam się czy skoro ja tak wszystko po taniości i własnoręcznie robię, to ma to rację bytu na tym forum. Ale chęć spotkania ludzi z podobną fiksacjà na urządzanie i możliwość pobycia w tym gronie choć chwilę były silniejsze od obaw. ... oooooooooooooooo to jakby o nas my też sami staramy się własnoręcznie wszystko od pobudowania do wykonczenia w środku... idzie jak krew z nosa przez to, ale jest ta satysfakcja potem jak się mówi: "tą konstrukcję to w 80% ja sama zrobiła, mierzyłam, docinałam i skręcałam... resztę tata" będzie mi tu u Ciebie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.06.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A ja nie mówię, że to źle, tylko że to trudne (chyba że się mieszka w Wa-wie - tam jest trudno inaczej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A dlaczego boli Cię język i usta ? Ananasa sie obiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts