martaMarcia 01.02.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Hej, nie mam netu. Na szybko z komorki pisze. Tu masz link do watku Chloe gdy zapytywala o moja plyte. Tam jeszcze sie potem na nastepnej wypowadam. Dziękuję Aga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nie wiem czemu, cos sie popsulo. Tak to jest na wsi- z nikad pomocy Ale przynajmniej mielismy weekend cudow - okazalo sie, ze chlopaki potrafia ze soba przebywac i rozmawiac. Bylismy w szoku oboje. Nie spieszno nam do naprawy netu Michalbpomalowal i zalozyl mi kranik w szufladzie. Jestem stroche zawiedziona - powinien byc wiekszy. Ale nic to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.02.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 No to super:) Jak już wróci Ci net, zrób fotkę kraniku:) ---MarciuMarto - też mam tą płytę - Aga mnie przekonała - jest świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Mam taka zrobiona przez Michala. Przyzwyczaje sie. Zawsze to przelamanie nudy i monotonii [ATTACH=CONFIG]302305[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jak widac jeszcze nie ma zalozonych uchwytow ponizej - musze srubki dokupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.02.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 :) :) uwielbiam te nietuzinkowe rozwiązania u Ciebie! że ten mój nie poszedł w ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.02.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Aga masz też kosze na śmieci z Ikea? u mnie Ł mówi że to za małe i nie ma sensu, że lepiej kupić jakieś inne większeu nas opcja do szafki 60tki - i nie wiem czy dwa dawać czy trzy? jak Wy sortujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Podjelam decyzje o braku koszy, bo smieci czarne co dwa tygodnie wywoza a sortowane raz na miesiac wiec to jest kulka workow zawsze. Dlatego kilka stron temu, zaaz po swietach podjelam tu tematstojaka do worka na smieci. To praktyczniejsze rozwiazanie niz worek na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.02.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 kojarzę o tym stojaku... ale jak to masz? on stoi w kuchni pod oknem u Ciebie? ja duże zbiorcze pojemniki na sortowanie do spiżarki wywalam, ale w kuchni też coś musi być bo nie będę latać z każdą pierdołą przez pół domui nie wiem jak sensowanie to podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.02.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Aga masz też kosze na śmieci z Ikea? u mnie Ł mówi że to za małe i nie ma sensu, że lepiej kupić jakieś inne większe u nas opcja do szafki 60tki - i nie wiem czy dwa dawać czy trzy? jak Wy sortujecie?? Ja nie sortuje i mam dwa te największe w szafce 60;) Tez myślałam ze za male ale jest całkiem ok Zawsze możesz kupić jakieś wyższe gdzie indziej, coś zawsze dopasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nrazie na workach jade, bo zaden do mnie nie przemowil... Ale masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Aga, jak dla mnie bardzo ładnie wygląda ten kranik. Czy większy nie przeszkadzałby w otwieraniu – palce zaczepiałabyś pod blatem? Internet to dla dzieciaków okropna rzecz. W klasie licealnej mojej Kaśki był chłopak, który się uzałeżnił i skończyło się na terapii psychiatryczno-psychologicznej. Oni sami nie potrafią się kontrolować i bronić przed tym co internet i w ogóle komputer robi z psychiką człowieka. Dobrze, że Twoi jak widać nie dali się tej zarazie U nas jest od tego roku skomplikowany system wywozu śmieci: co 2 tygodnie zabierają śmiecie niesegregowane; co 2 tygodnie, ale z przesunięciem o tydzień segregowane suche; co 2 tygodnie popiół, zprzesunięciem o tydzień w stosuku do tamtych 2; 1 raz w miesiącu szkło w całkiem innym terminie; 2 razy w miesiącu – od maja do czerwca – zielone, czyli np. trawę. Nie ma sposobu, żeby umówić się na inne terminy, albo żeby nie przyjeżdżali po popiół i trawę, bo my tego nie oddajemy. Cholernie to upierdliwe i w sumie 9 razy w niektórych miesiącach rozjeżdżają nam drogę tą wielką ciężarówą Karolina, pojemniki mam IKEA i wystarcza. Najczęściej codziennie z wiadomych względów – opróżniam kompostowe i jest to najmniejszy pojemniczek. Reszta mi w kuchni wystarcza, a w garażu stoją duże kosze-worki segregacyjne, gdzie wynosimy te z kuchni jak się napełnią i spokojnie czekają. Do nas mogliby po śmiecie raz w miesiącu przyjeżdżać. Wszystkie puszki, butelki i inne opakowania myję przed wyrzuceniem. Tak chciał poprzedni odbiorca, a ja ze względu na koty przyzwyczaiłam się. Poza tym kiedyś wystawialiśmy śmiecie w pojemniku na zewnątrz i zdarzyło się, że zwierzęta przewróciły i rozwlekły. Odkąd myję, mogłabym rzucić worek i go nie ruszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.02.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Mam taka zrobiona przez Michala. Przyzwyczaje sie. Zawsze to przelamanie nudy i monotonii [ATTACH=CONFIG]302305[/ATTACH] Aga do czego jest ten kranik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.02.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Aga do czego jest ten kranik? Do wodopoju;) Juskro - Aga to kopalnia pomysłów:) Aga - fajny, nawet bardzo. -- Co do śmieci - my sortujemy i nasze wkurzenie rośnie wprost proporcjonalnie do ich produkcji:mad: Butelki już przewędrowały do spiżarki, bo przy sortowaniu potrzebne są 4 kosze, a nie 3 jak to "mądre" głowy uradziły przy produkcji szafek. Nie wiem, czy to tylko my tak dużo produkujemy ale mam wrażenie, że powinnam mieć w domu 4 wielkie śmietniki i tylko wtedy problem by się rozwiązał. Coś czuję, że skończy się na tym, że folie i ogólny będzie stał w szafce (i kupię porządne wiadro na to), a papier i szkło w spiżarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.02.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 kranik to uchwyt szuflady wyczytałam że moja gmina dzieli na 3: suche, szkło i reszta... więc nie ma sensu dzielić w domu też na więcej - już mi się sprawa sama rozwiązała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.02.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Co do śmieci - my sortujemy i nasze wkurzenie rośnie wprost proporcjonalnie do ich produkcji:mad: . i ja dlatego nie sortuje, przynajmniej oficjalnie Ilość śmieci jest jakaś zastraszająca ze tworzą mi sie jakieś ilości straszne Nieoficjalnie butelki i papier segreguje. Wiem ze to nie najlepsza postawa, ale jestem leniuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 My moglibyśmy raz w miesiącu oddawać śmiecie, ale jest jak jest. Było lepiej a zmienili na gorzej dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.02.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 No to super:) Jak już wróci Ci net, zrób fotkę kraniku:) --- MarciuMarto - też mam tą płytę - Aga mnie przekonała - jest świetna! Widziałam dziś tę płytę w sklepie, wygląda super:) zastanawiam się nad nią i nad trochę tańszą Amicą - taką bez oznaczonych pół, ale bez tych boskich wgłębień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 T juz jak tam sobie priorytety poukladasz zakochalam sie w niej i specjalnie inne sprzety tansze kupilam aby miec poczucie, ze nie szalalam kupujac drozsza plyte np piekny piekarnik za 800 zl czarny ale bez teleskopow tylko zwyczajnie recznie w korytkach wysuwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.02.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 kranik to uchwyt szuflady no i znowu wyszłam na jakąś przygłupawą kraniki jako uchwyty... zmyliła mnie ta jedna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts