martaMarcia 02.02.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 no i znowu wyszłam na jakąś przygłupawą kraniki jako uchwyty... zmyliła mnie ta jedna sztuka Juskra, nie przejmuj się, ja też nie wiedziałam, tylko czaiłam się aż ktoś pierwszy zada pytanie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Hahahahaha )))) chcialam napisac wariatki ale przemyslalam, ze to moje zachowanie nie jeat normalne )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.02.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 no i znowu wyszłam na jakąś przygłupawą kraniki jako uchwyty... zmyliła mnie ta jedna sztuka No co Ty:) Zresztą kto wie - może niedługo Aga podłączy do tego jakąś procentową butlę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.02.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 No co Ty:) Zresztą kto wie - może niedługo Aga podłączy do tego jakąś procentową butlę? śmiej się śmiej ale ja właśnie z tym kranik skojarzyłam baniak na winko w szafce i kranik szybko i pomysłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.02.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Hahahahaha )))) chcialam napisac wariatki ale przemyslalam, ze to moje zachowanie nie jeat normalne )) a ja myślałam że Ty mnie już wyrzucisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ten kranik to może raczej Małż Agi tam podłączy Słuchajcie, słuchajcie! Bażanta oskubałam, J wypatroszył (!!!) i rosół bulgocze powolutku w garze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 My "na stare lata" przestalismy jakos sie alkoholizowac. A jak Michal chce sobie winko nastawic, to do piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Eh, a ja robię nalewki też na stare lata. Cydr w tym roku zrobiliśmy na próbę Taka w sumie zabawa i fajnie jak znajomych można taką własną produkcją poczęstować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Lubie cydr! Podziel sie sprawdzonym przepisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Najpierw Cię poczęstuję, bo może będzie niesmaczny. jest mało alkoholowy, ale uważam, że jako letni napitek idealny. Robię też podpiwek J miesza go z mocnym piwem latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Zapraszam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 03.02.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) hej, hej Aga melduję się, bo cały czas czytam Was, ale nie mam na nic czasu ostatnio, jak Wy to robicie, że dajecie radę na kilku wątkach pisać? Chciałam Ci powiedzieć, że dzięki Waszemu kominkowi u mnie też będzie czarna ściana z kominkiem mężowi się spodobała Kranik fajnie wyszedł, a te grafiki są ekstra na tą ścianę, myslę, że w tych czarnych ramkach będą fajnie wyglądać P.S. jak cydr będzie już sprawdzony, to ja też po proszę przepis :* Edytowane 3 Lutego 2015 przez eedytaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.02.2015 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Edytko, nie dajemy przynajmniej ja Czasem w weekend zobacze co nowego na moich ulubionych watkach ale zazwyczaj nie odpowiadam, nie mowiac o pomaganiu czy, jak w moim przypadku, rysowaniu - uwielbiam w ten sposob pomagac tak juz mam fajnie, ze sie zainspirowaliscie moim kominkiem bialy wydawal sie u mnie zbyt elegancki - nie pasowal do mnie Dzieki za opinie w sprawie ram - troche sie obawiam, ze bedzie szemranie wygladalo jednak. Zrobilam tez wizualki z moimi linorytami ale predzej pieklo zamarznie niz ja powiesze cos swojego. Draznia mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.02.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ja też chce przepis na cydr.Andariel pokaż wizki z Twoimi pracami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 04.02.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Biały kominek też by u nas nie przeszedł. Mąż myślał już o cegle, kamieniach itp, ale nic by nie pasowało do reszty, a czarna ściana wydaję się być strzałem w 10. Dlaczego ramy miałyby wyglądać szemranie, właśnie będą pasować do Waszych czarnych wnętrz, moim zdaniem będzie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.02.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dzieki za opinie w sprawie ram - troche sie obawiam, ze bedzie szemranie wygladalo jednak. Zrobilam tez wizualki z moimi linorytami ale predzej pieklo zamarznie niz ja powiesze cos swojego. Draznia mnie Ja chętnie "przygarnę" Twoje linoryty, skoro Cię irytują Mam dużo ścian, które muszę ładnie zagospodarować a nigdy nie miałam takiej pracy u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.02.2015 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 On sie nie nadaja na sciane raczej. Sa czarne i smutne. Jak powstawaly moja Mama umierala. Mam z 10 roznych odbitek i niewiele powtorek z tych samych matryc wiec prawie to unikaty a dostepu do prasy nie mam chociaz Michal juz sie pytal czy mi zrobic prase... On jest stukniety, nawet nie chce go do tych jego pomyslow zachecac, bo juz mi chcial piec ceramiczny zrobic, zgrzewarke indukcyjna a teraz to... Niech mi zrobi kibelki a odbitki kwiatowe m in takie: [ATTACH=CONFIG]302740[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]302741[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]302742[/ATTACH] Srki, ze w pionie ale nie mam jak przekrecic w tej chwili na komorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.02.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Są czarne i piękne A takiego męża mieć to skarb! kibelki ważne ale trzeba dbać o duszę, szczególnie o Twoją bo jest pewnie taka jak Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.02.2015 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Zaczynamy ruchy w łazience na dole. Michał zapytał się jak ostatecznie chciałabym aby wyglądała. Jako, że mam tego strasznego doła od dłuższego juz czasu i chcę walczyć z przygnębieniem postanowiłam, że pozwolę mojej zwariowanej duszy na to co lubi najbardziej i niech ma jakąś radość w życiu i nie wszystko czarne w domu. http://ta2.com.pl/fm/roz.jpg W górnej jeszcze nie wymyśliłam szafki pod trawertynową umywalkę. Pewnie będzie musiała być szara albo czarna, bo co innego pasuje do karmelu... Michał skończył układać kafelki na parterze w salonie, kuchni i wiatrołapie. Jeszcze tylko fuga i oficjalnie koniec http://ta2.com.pl/fm/wiatrolapus.jpg Jak widać kafelki są nierówne w kolorze. Ale nie myślę o tym, ot, takie życie Poza tym przecież marzył mi się łupek a on nie dość, że nierówny w kolorze, to w fakturze i powierzchni. Nie martwię się tym zatem wcale, bo przecież cena łupka na moją cudowną przestrzeń parterową opiewać miałaby na 9 tysi a z rozsądku wydałam 800 zł razem z koszmarnie drogim transportem. Nie ma co marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 A mnie się podoba, że ten kolor nie równy. Aga, do karmelowego trawertynu możesz chyba trochę więcej kolorów. Jak odlatywać to z fasonem i odwagą. Ja bym poszła w niebieskie, choć nie jasne, a bardziej zdecydowane, nasycone w stronę granatowych z odchyłką na kobalt.Karmel kojarzy mi się od razu ze starym złotem, a tu pasuje też gama bordo i burgundy. Pokaż tę umywalkę, poszalejemy. To nawet na nastrój Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts