Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mnie się podoba, że ten kolor nie równy.

Aga, do karmelowego trawertynu możesz chyba trochę więcej kolorów. Jak odlatywać to z fasonem i odwagą. Ja bym poszła w niebieskie, choć nie jasne, a bardziej zdecydowane, nasycone w stronę granatowych z odchyłką na kobalt.

Karmel kojarzy mi się od razu ze starym złotem, a tu pasuje też gama bordo i burgundy.

Pokaż tę umywalkę, poszalejemy. To nawet na nastrój Ci pomoże.

Mnie też się to podoba - nie jest nudno. Płytki nie muszą być takie same - w każdym razie coś się dzieje:)

Tak. Te materialy mam. Drzwi, plytki, umywalki - czarna do dolnej kremowa do gornej lazienki. Potrzebuje wymyslic jaka szafke lub blat zrobic do gornej lazienki. W sensie np kolor. Z uzytych kolorow biel czern, piaskowy bez i krem. Do tego zlote kule - lampy - 3 sztuki

Mari, nie pisz zatem. Tez tak mam, ze chodze do ulubionych ale sie nie odzywam

Sosna, przyklejone do wylewki. Słyszałam juz, ze powinny byc na podkładzie ale może nie będzie jakiejś dramy...?

o kurcze że też wcześniej tu nie zajrzałam,też kładliśmy deski sosnowe i mieliśmy dylemat jak je przytwierdzić do podłoża, zrobiliśmy na malutkich legarach żeby nie podnosić zbytnio bo pomieszczenia bardzo niskie są

teraz sezon grzewczy i robią się nam maleńkie szparki,drewno pracuje

a jak jest u ciebie, trzyma się na tej wylewce? dopiero zaczynam twój wątek :D