marimag 15.02.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 To prawda Odmiana to podstawa. A jak z dołami ? Lepiej ? Widzę tulipany w wazonie, czyzbys zaklinała rzeczywistość ? Ja np. nie moge patrzeć na kolory. Jesli Bóg da i partia pozwoli, to będe uciekała od nich jak tylko się da. W planach monokolor i dosłownie 3 kolory (naturalne, ziemia) w meblach i dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 tak, zaklinam. Była u mnie wczoraj siostra Miśka z córką. Strasznie mnie podbudowały i kazały rysować. Pozamawiały portrety i mam skończyć obraz, który nabazgrałam ostatnio, chciałam go dać małej ale kazały skończyć a ja nie wiem jak żeby go nie popsuć. Ech Ale grunt to się ruszyć i otrząsnąć z tej całej warstewki beznadziei, która uwielbia się do nas przylepiać gdy pozwalamy sobie na marazm Poza tym czuję, że wiosna idzie i chcę się wybudzić z tego koszmaru. Ile można być przygnębioną zimowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Wiem o czym piszesz. Mam tak samo, ale w moim przypadku to nie przygnebienie zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 15.02.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ja tak mam, co prawda nie w domu, ale w mieszkaniu dwupoziomym. Z prostej przyczyny... po prostu taniej wychodziło. Koniecznie chciałam drewnianą podłogę w salonie, a jak zrezygnowaliśmy z drewna na górze, to była oszczędność dość spora. I slusznie..tu zawsze trzeba brac poprawke na metraz pomieszczen i mozliwosci finansowe. Dla jednychnto moze byc bezsensowna oszczednosc a dla drugich taka kwota idealnie sie przyda na wyposazenie czegos innego. Jak to zawsze moj maz powtaza. Trzeba wziac olowek i kartke i Trzezwo pokalkulowac. Aga...w lazience byl poszla w pol mat. Grzejnik czarny ale to chyba juz zdecydowane. Fajnie u ciebie.. nie wiem czy mi sie nie zdaje ale mam wrazenie ze wszystkie zdjecia jakie nam pokazujesz sa zrobione wieczorkiem. Masz moze cos ze swiatlem dziennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mogę mieć ale musiałabym zejść na dół... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 15.02.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mogę mieć ale musiałabym zejść na dół... ;p A fajnie ci i wygodnie w tym momencie na gorze? jesli tak to nie schodz:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Aga, priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Byłam na dole. Już na schodach okazało się że Misiek pali w kominku, uwielbiam ten zapach. A zdjęć nie za bardzo się uda, bo odkryłam, że mój mąż w końcu po roku od rozpoczęcia prac FUGUJE parter!!!! Jestem pod wrażeniem )) http://ta2.com.pl/fm/fug1.jpg A tu ten obrazek... Jedyne wyjście to chyba nic z nim nie robić, bo jak go bazgrałam, to byłam tak niepewna tego, że w ogóle chce coś narysować i rysowałam/malowałam kredką akwarelową więc część jest rozpuszczona w wodzie. To jest takie zwykłe płótno więc dosyć plastikowe na powierzchni i nie wiem czy to będzie się trzymało nawet po zaimpregnowaniu, ale i tak jest 1. niewidoczne - żółty na biały a po 2. kompozycja bo tylko twarz na środku. Jak zacznę poprawiać tuszem, to wyjdzie całkiem inny rysunek. Nie wiem co zrobić A tak to niestety wygląda. Żałuję, że jej pokazałam, bo nie chcę jej zawieść, to cudowna dziewczynka http://ta2.com.pl/fm/fug2.jpg http://ta2.com.pl/fm/fug2a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Aga, masz niesamowity talent. Twoje prace są żywe..te oczy ! Nie jakies tam płaskie malowidło, jakis maziaj tylko prawdziwe dzieło. A gdybys tak poprawiła nie poprawiając ? Cos jakby suchym pastelem podkreslić.... Działaj z tym dalej. Czym się przejmujesz ? Jak nie wyjdzie tak jakbys chciała to zrobisz nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 15.02.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Wiedzialam!!!! bylam pewna wrecz!!! Twoj czarny salon i kuchnia tak bardzo nastrojowe wieczorem w ciagu dnia ze swiatlem naturalnym pokazuja pazurek. Zaluje, ze nie moge podpowiedzic cos w sprawie twojego dziela. moge gratulowac tylko bo wyglada super. Dolaczam sie do Mari-masz ogromny talent! na pewno nikogo nie zawiedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Andzia! Piekne dzielo, masz talent kochana:yes: zdjecia cudowne... i nawet widze czarny chlebaczek ps. nie ma to jak dokanczanie pewnych etapow..krok po kroczku byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Aga, odpisałam Ci.Doszło ? Cos mi skrzynka nie działa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Spróbuję raz jeszcze, ale pisza mi o jakims błędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 pisz na fejsie, tam się nie wiesza. Chłopaki wnieśli mi skrzynię. Ona jest za duża. Nie wiem gdzie mam ją postawić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.02.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Byłam na dole. Już na schodach okazało się że Misiek pali w kominku, uwielbiam ten zapach. A zdjęć nie za bardzo się uda, bo odkryłam, że mój mąż w końcu po roku od rozpoczęcia prac FUGUJE parter!!!! Jestem pod wrażeniem )) http://ta2.com.pl/fm/fug1.jpg A tu ten obrazek... Jedyne wyjście to chyba nic z nim nie robić, bo jak go bazgrałam, to byłam tak niepewna tego, że w ogóle chce coś narysować i rysowałam/malowałam kredką akwarelową więc część jest rozpuszczona w wodzie. To jest takie zwykłe płótno więc dosyć plastikowe na powierzchni i nie wiem czy to będzie się trzymało nawet po zaimpregnowaniu, ale i tak jest 1. niewidoczne - żółty na biały a po 2. kompozycja bo tylko twarz na środku. Jak zacznę poprawiać tuszem, to wyjdzie całkiem inny rysunek. Nie wiem co zrobić A tak to niestety wygląda. Żałuję, że jej pokazałam, bo nie chcę jej zawieść, to cudowna dziewczynka http://ta2.com.pl/fm/fug2.jpg http://ta2.com.pl/fm/fug2a.jpg :jawdrop: Tyle w temacie. Jesteś piekielnie zdolna!!! --- Zobacz, jak różne mamy wnętrza, a jestem przekonana, że czułabym się u Ciebie bardzo dobrze. Edytowane 15 Lutego 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.02.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ... Dziewczyny a powiedzcie mi (bo mnie ostatnio nurtuje) na czym polega fenomen kupowania paneli np na piętro? Chodzi mi o takie droższe panele ok 100-150zł? Bo ja się ciągle zastanawiam, a na fm jest dużo domów z panelami, a ja mam wrażenie, że to wychodzi drożej niż parkiet np z 3 klasy. ? panele za ponad 100zł? to deskę można za tyle i mniej nawet kupić! wybrałabym deskę, choć by gorszej jakości Aga jet pięknie... strasznie lubię ten Twój "mroczny" klimat mój Ł jednak aż tak nie chce ciemno i bardzo mnie stopuje... znów malujesz? super bo o mnie już chyba zapomniałaś powiedz mi czy masz sztućce w szufladzie pod płytą??? tak pytam, bo zawsze bezpośrednio pod płytą miałam piekarnik... teraz mam szufladę i zastanawiam się czy będzie mi wygodnie mieć sztućce i łyżki do mieszania bezpośrednio pod... czy jednak wygodniej mieć gdzieś obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.02.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 powiedz mi czy masz sztućce w szufladzie pod płytą??? tak pytam, bo zawsze bezpośrednio pod płytą miałam piekarnik... teraz mam szufladę i zastanawiam się czy będzie mi wygodnie mieć sztućce i łyżki do mieszania bezpośrednio pod... czy jednak wygodniej mieć gdzieś obok hmmmnie do mnie pytanie ale pod płyta mam sztucce i jest bardzo wygodnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Karolino, Ja mam taki układ w mieszkaniu.Pod płytą szuflada na mieszadła garnkowe i te duże przyrządy typu: łżki cedzakowe, łyżki wazowe, łopatki do smażenia i mase innych.Jest to mega wygodne bo nie musisz latać po kuchni i szukac w szufladach gdy sie cos pali czy kipi.Szuflade ze sztućcami mam za to obok zmywarki, bo wyjmuje i bez noszenia gdzies dalej, wrzucam do przegródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mam jak Mari trochę W pierwszej szufladzie pod płytą mam mieszadła cedzaki i przyprawy w tych super fajnych boxach - wygodnie się ich używa. W drugiej planowałam sztućce a w trzeciej pokrywki. Taki bardzo wygodnu układ. Ale wyszło trochę inaczej, przynajmniej na razie W drugiej i trzeciej mam zapasy - makarony, puszki, torebki przeróżnei słodycze - wszystkie półprodukty. Mam tez segregatopry z przepisami. A w czwartej na samym dole wg planu foremki do pieczenia metalowe i silikonowe., tortownice etc garnki mam zupełnie gdzieindziej niż planowałam. Pokrywki też Kiedyś już wstawiałam te fotki: http://ta2.com.pl/fm/szafeczki.jpg http://ta2.com.pl/fm/wew.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts