kamilaa 15.02.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 powiedz mi czy masz sztućce w szufladzie pod płytą??? tak pytam, bo zawsze bezpośrednio pod płytą miałam piekarnik... teraz mam szufladę i zastanawiam się czy będzie mi wygodnie mieć sztućce i łyżki do mieszania bezpośrednio pod... czy jednak wygodniej mieć gdzieś obok Moge podpowiedziec jak jest u cioci i mojej mamy. Ciocia zrobila bezposrednio pod plyta. od ciezaru sztuccy i zapewne nagrzewania sie szafki od plyty podczas gotowania, szuflada sie zwichrowala. Przestraszona mama zrobila sobie taka szuflade dokladnie obok plyty. pod plyta sa dwie glebokie szuflady na garnki. Takie rozwiazanie sprawdza sie swietnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.02.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 hmmmnie do mnie pytanie ale pod płyta mam sztucce i jest bardzo wygodnie:cool: Ja też tak mam i chwalę sobie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.02.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 hmmmnie do mnie pytanie ale pod płyta mam sztucce i jest bardzo wygodnie:cool: Ty to wiem jak co masz hihihi dzięki dzieweczki... no to zostawiam te sztućce i łyżki wielkie do mieszania tam i nie kombinuję... bo z tego pewnie nic dobrego by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Wysłałam Ci maila, Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.02.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 No iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.02.2015 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ale co? ;p U mnie niewiele. Byłam na Greyu dziś, laski tak się śmiały w kinie, że nawet dobrze się bawiłam Przyszły też te kontenerki na winyle, na które czekałam pół roku. Poskręcaliśmy i popakowałam w nie płyty, Teraz dopiero widzę jak mam maleńko winyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.02.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Pokaż Iść na tego Greya,czy nie iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.02.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Pokaż kontenerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 19.02.2015 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Jak wroce do domu cykne. W komorce mam tylko zdjecie przed zlozeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.02.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ... Iść na tego Greya,czy nie iść? byłam... no powiem tak: szału nie ma ogląda się nieźle w sumie, ale mnie osobiście nie wciągnęło jakoś bardzo... bardzo dużo pominięte z książki - jak to film... no i końcówka do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dwa świetne filmy polecam: Whiplash Wolny strzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dwa świetne filmy polecam: Whiplash Wolny strzelec a z ksiazek Pestka mozesz cos ciekawego polecic? chce sobie kupic w PL i zabrac ze soba do NO gazety mnie nie kreca, bo wiecej jest w nich reklam, czasami mam chec sie wyciszyc..ale z ksiazka w rece a nie w komputerze Andzia, ja tez czekam na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 19.02.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 i znów będą Targi )) LINK Ide zrobić fotki tych pojemników ale to w sumie nic ciekawego. Ale jak chcecie... to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 19.02.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Chyba chodzi o podłogówkę. Parkietu nie kładzie się na podłogówkę. och możliwe, o tym nie pomyślalam Chłopaki wnieśli mi skrzynię. Ona jest za duża. Nie wiem gdzie mam ją postawić :/ haha świetnie wygladają panele za ponad 100zł? to deskę można za tyle i mniej nawet kupić! wybrałabym deskę, choć by gorszej jakości no właśnie ja też za taką cenę wolę deski, bo za 100zl, to mam jesion, a położenie będzie kosztowalo 50zł Rozumiem jak ktoś kupuje tańsze panele, bo wtedy to faktycznie jest oszczędność Aga ja bylam w walentynki na Grey z koleżankami, laska obok mnie zakrywała non stop oczy i mowila: o jezu, znowu? Film się okazał dobry z porównaniem do książki nawet niezły, oczywiscie ta pierwsza część była najsłabsza, więc i film slaby, może w drugiej części bedzie ciekawiej:) Chciałam Ci napisać, że przez Twój blat mam straszny dylemat, bo początkowo mialam mieć kuchnię w "kolorze" drewna, a blat i podłogę szare, ale normalnie tak mi się podoba ten blat, że może zrobię szare szafki a blat drewniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 19.02.2015 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 szare szafki z drewnianym blatem wyglądają obłędnie. Dzazgunia tak ma i wygląda to ślicznie. O tu link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.02.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Aga, Ja wiem, że to forum budowlane ale zadając pytanie noooo iiiiiiiiiiiiiiiiii pytałam tak ogólnie..o zycie również... Malujesz, fugujesz, rzeźbisz, zakupy robisz... Pochwal się...śmiało. Pozwolę sobie (choć nikt nie pyta) na mała prywatę. Jestem PRZE PRZE szczęsliwa bo mój mąż wychodzi jutro ze szpitala i jest ok. Córka moja ( jedna z twixów) została kobietą. Szok, duma i poczucie upływającego czasu...wszystko to się jakos miesza. Boże, dopiero co to to przewijałam i smoka w dzioba wkładałam a już.... JESTEM STARA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 19.02.2015 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Gratulacje Opiekuj się nim i młodą. Dziwne, ze w miarę jednocześnie nie zaczęły... ale może niebawem Podaj łapkę. Tez tak mam, nie możemy się poddawać czarnym myślom. Muszę z tym walczyć, bo szkoda życia. Czas płynie i nie ma co się smucić, ciesz się tym mimo, iż wiadomo, że chciałybyśmy być wiecznie młode ale cóż zrobić Nic nie zrobiłam z tych kreatywnych rzeczy ale mam tu tę dziewczynkę i chciałam jej kruki dorysować. Zrobię to. pojemniczki (jeszcze nie wiem gdzie i jak je poustawiam) http://ta2.com.pl/fm/1/wwe.jpg http://ta2.com.pl/fm/1/wwe1.jpg http://ta2.com.pl/fm/1/wwe2.jpg Strasznie mało mam płyt na razie. Z czasem kupię jeszcze, nie ma co się przejmować Teraz będę polowała na jakieś nocturny Chopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.02.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Życie. Tylko i aż. Pozdrowienia Mari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.02.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dziwne ? Chyba raczej nie. One są dwujajeczne choc strasznie podobne do siebie. Ja tam wolę żeby mi dozowały te szoki bo nie wyrobie na zakrętach. Na szczęscie, zanim mi tu zięcie i synowa będa sie platac pod nogami, minie jeszcze trochę czasu. Może przywykne do mysli o posuwajacej mnie geriatrii Fajne winyle. Mam wujka, oszołoma, który ma ich ponad 1000. Odpalanie krążka to cały rytuał. Płyny, sciereczki, organ leptyczny również uruchomiony czy aby płyta sie nie drasła przy wyjmowaniu z etui. Jak wreszcie zapuści to jest taka radość, że głowa mała Migotko, dzięki kochana. Ty to już chyba całkiem o mnie zapomniałaś, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts