andariel 20.02.2015 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Weściki przyszły )) Jeszcze tylko brakuje ściany w mansali i strasznie trendy by się zrobiło, aż strach! To całkiem przypadek, ot spodobały mi się a wyglądają bardzo fajnie, szczególnie na tym moim brzydkim ogromnym ciągle pustym stole A biała miseczka do ogórasów czy innej sałatki http://ta2.com.pl/fm/wescik1.jpg http://ta2.com.pl/fm/wescik2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 20.02.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dziwne ? Chyba raczej nie. One są dwujajeczne choc strasznie podobne do siebie. Ja tam wolę żeby mi dozowały te szoki bo nie wyrobie na zakrętach. Na szczęscie, zanim mi tu zięcie i synowa będa sie platac pod nogami, minie jeszcze trochę czasu. Może przywykne do mysli o posuwajacej mnie geriatrii Fajne winyle. Mam wujka, oszołoma, który ma ich ponad 1000. Odpalanie krążka to cały rytuał. Płyny, sciereczki, organ leptyczny również uruchomiony czy aby płyta sie nie drasła przy wyjmowaniu z etui. Jak wreszcie zapuści to jest taka radość, że głowa mała Migotko, dzięki kochana. Ty to już chyba całkiem o mnie zapomniałaś, co ? Ej, a kto nie odpisał na maile!? No dobra bo się ckliwie zrobi... Zadzwonię w tygodniu Andzia - west, jeśli tylko nie okazuje się totalnym badziewiem, zawsze cieszy, bo człowiek już zdąży zapomnieć. Fajne zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.02.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ale to fajne - szkoda że nie widziałam. Do mnie z Westa dzisiaj przyjechał łabądek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.02.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 A do mnie z Westa przyjechał taboret... szkoda tylko,że nie zwróciłam uwagę, że jest strasznie niski... i to raczej taborecik;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.02.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 To i ja się pochwalę, że... zewsiałam dziś do cna, całkowicie i nieodwołalnie zostałam w mojej wsi wybrana do rady sołeckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.02.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 To i ja się pochwalę, że... zewsiałam dziś do cna, całkowicie i nieodwołalnie zostałam w mojej wsi wybrana do rady sołeckiej. nigdy nie przestaniesz mnie zaskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.02.2015 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 A, co tam zabawnie bo same baby u nas nastały. Mamy sołtyskę i 3 "przyboczne" oby coś dobrego nam się udało zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.02.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 A do mnie z Westa przyjechał taboret... szkoda tylko,że nie zwróciłam uwagę, że jest strasznie niski... i to raczej taborecik;P a do mnie lampy....znaczy lampecki bo tez małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dziewczyny, bardzo ciekawe te Wasze zakupy, a raczej zakupki, skoro wszystko wyszlo "mniejsze" niz sie spodziewalyscie ja kiedys zamowilam mlynki menu..i bedac w PL juz 2 razy-zapomnialam je sobie na zywca zobaczyc.. to trzeba miec glowe obym tylko nie byla zaskoczona jak kiedys karton otworze i powiem: a to co to? Andzia, podoba mi sie! Boshh pamietam jak rodzice kiedys wlaczali muze z takich plyt...to byly czasy... Pestka, gratuluje nie ma to jak baby rzadza we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 http://ta2.com.pl/fm/wescik1.jpg tego nie zauwazylam, bo sie strona nie cofnelam piekne... wszystko z west? lacznie z wazonem? to jest kolor mansala a nie miedziany? kurde extra! podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.02.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 To jest miedziany. Żartowałam, że tylko mansali mi brakuje i beda top trendy ;p Wazon tez z westa ale wcześniej kupiony Rany, dziewczynki, nie mam kasy. Żyłam sobie w miarę spokojnie dochodząc po kryzysie finansowych sprzed świąt a tu mi pgnig dowalilo wyrownanie za ogrzewanie 3k Można się załamać. Ale cóż pierwsza zima - nikt nie obiecywał, że będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.02.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ile ???????????? !!!!przebiliście nas z czasów gdy grzaliśmy tylko prądem.Pisz, dzwoń do nich niech rozłożą na raty.wystąp też o rozliczanie miesięczne z odczytu licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.02.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Byłam u nich wczoraj, od razu jak zobaczyłam. Napisałam podanie o rozłożenie. Okazało się, że powinni co miesiac chodzić, bo taką umowę z nimi podpisałam a nie chodzili i to co płaciłam co miesiąc to tylko abonament był czyli całkiem bez zużycia... 114 zł - strasznie drogo jak za sam dostęp. Ale cóż takie są realia. A to co mi naliczyli, to chyba od lipca jest. W każdym razie muszę to w ciągu 3 miesięcy spłacić. Mielismy robić łazienki a będziemy zaciskać pasa znowu Życie Muszę chyba pomyśleć o jakiejś dorywczej pracy, bo strasznie się stresuję tym wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.02.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 o kurcze sporo do zapłacenia jak za pół roku ja bym sie jednak odwołała zeby Ci to rozłożyli na więcej "rat" Znajoma tak miała i rozłożyli jej to na taka ilośc jak powinno byc opłacane czyli w twoim przypadku w ciagu kolejnego poł roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.02.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 http://ta2.com.pl/fm/1/wwe.jpg Pojemniczki fantastyczne, ale Twój zbiór :jawdrop: http://ta2.com.pl/fm/fug2.jpg http://ta2.com.pl/fm/fug2a.jpg Od samego początku zachwycały mnie Twoje szkice wnętrz, ale Twoje akwarele, czystość plam, o jejuśku!!!! One świadczą o tym, że ty jesteś dobroć nieskończona, tak nie może kłaść plam nerwus i wredota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 One świadczą o tym, że ty jesteś dobroć nieskończona, tak nie może kłaść plam nerwus i wredota. Eeeeeeeeeeeeee ? A czy ktoś uważa/ł inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.02.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Eeeeeeeeeeeeee ? A czy ktoś uważa/ł inaczej ? Mari, nie szukaj problemów tam, gdzie ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Nie szukam.No co Ty ! Zdziwiłam się tylko tą analizą...plam kładzionych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.02.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 nerwus i wredota raczej szczera i naiwna Ale niecierpliwa bywam, to fakt, bo jak coś mogę mieć, to po co czekać, chcę już! Jak już piszę, to Wam pokażę. Może to i staroć i dawno niemodne ale znalazłam taką reklamę kratek.pl w zeszłorocznym Dobrym Wnętrzu i fotkę aż strzeliłam. http://ta2.com.pl/fm/kratki.jpg Kocham takie lustra, chciałabym takie w łazience którejs. Nie, oczywiście, ze nie w salonie... Piękne są, nawet jesli glamour czy całkiem niemodne., czy w złym guście. Mnie się podobają. A i Michał się mnie pytał co do lampy w wiatrołapie i jak wiecie od dawna chciałam tę z mint grey artdeco... a on powiedział, ze... BRZYDKA...!!! Dziś znowu przyszedł i pytał się "Serio, chcesz taką brzydką lampę w wiatrołapie" Bez jaj, co się z nim dzieje, moim zdaniem ona jest piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No to pokaż tę brzydką lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts