eedytaa 22.02.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 hej:) Weściki przyszły )) http://ta2.com.pl/fm/wescik1.jpg http://ta2.com.pl/fm/wescik2.jpg bardzo fajne talerze To i ja się pochwalę, że... zewsiałam dziś do cna, całkowicie i nieodwołalnie zostałam w mojej wsi wybrana do rady sołeckiej. oooo GRATULACJE!!!! http://static.wixstatic.com/media/2d0c0e_2d6c9298750012ee69296beca0a2777b.jpg_srz_p_400_400_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz kurcze gdzie Wy wyszukujecie takie fajne perelki świetna jest ta lampa Też mi sie podoba ten alien na fioletowej ścianie bardziej, mimo, że mają podobne kolory, to świetnie sie komponuje. Oglądałam sobie trochę tych szarych szafek kuchennych z drewnianym blatem i sama nie wiem co mi sie bardziej podoba:) coś czuję, że będę mieć mega problem z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.02.2015 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Jaki problem? Od tego jest forum, by wypracowywać problemy. Mówisz jakie masz wątpliwości i każdy radzi jak sam by zrobił w Twoich okolicznościach środowiskowo-wnętrzarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.02.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Jak wczoraj tego aliena zobaczylam tutaj, to zasnac nie moglam wzbudzaja we mnie strach takie obrazy, wiec podziwiam Ciebie Andzia, za to, ze patrzac na niego zasypiasz i budzac sie tez na niego patrzysz zanim rozpoczniesz dzien... cholera... nawet sie nie cofam wstecz, bo sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.02.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 adariel podoba mi się Twoje podejście do urządzania wnętrz, ja często się boję wyboru wyłącznie biorąc pod uwagę "podoba mi się", boję się kierować intuicją, no i na to wyszło że sobie nie ufam Myślę że większość forumowiczek lubi Twoje posty na swoich wątkach i to, że się z Tobą nie we wszystkim zgadzają tego nie zmienia Szanuję Twoją wrażliwość, dodajesz odwagi. Dlatego nie wycofuj się A aliena zostaw na fioletowej ścianie, a lampkę powieś tam gdzie Tobie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.02.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Jak wczoraj tego aliena zobaczylam tutaj, to zasnac nie moglam wzbudzaja we mnie strach takie obrazy, wiec podziwiam Ciebie Andzia, za to, ze patrzac na niego zasypiasz i budzac sie tez na niego patrzysz zanim rozpoczniesz dzien... cholera... nawet sie nie cofam wstecz, bo sie boje Ja mam to samo. Przestraszyłam się tego obrazu Dla mnie zagadką jest jak Andzia, mimo takiego pozytywnego i jasnego podejścia do życia i wszelkich problemów, umie funkcjonować w takich ciemnych pomieszczeniach Nie rozumiem, ale podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.02.2015 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Alien zostaje w sypialni, póki tam kruk nie zagości. Miałam dziś kreatywny poranek. Dużo porysowałam, wymyśliłam co będzie i gdzie... ściana nad kanapą przy kominku, ściana w sypialni, ściana w kuchni - chyba wymyśliłam wyraz - wszystkie wydają mi się takie pretensjonalne ale nie chcę zrezygnować z polskiego, mimo iż głupio wygląda. Wyrysowałam też antresolę i dużo szkiców lampy do salonu zrobiłam oraz lampy, o którą prosił Michał - na klatkę schodową. Projekt lampy porzeczkowej z salonu - tej słoikowej... ciągłe podejmowanie decyzji - jeśli mam ją sama zrobić łączniki będą z sześcianów chyba, że kupię kulki miedziane.... Ale poszłam na allegro szukać i kupiłam przedwojenne gałki do drzwi - będą jako uchwyty do szafek - Misiek powiedział, że da radę przymontować gałki: http://ta2.com.pl/fm/galki.jpg http://ta2.com.pl/fm/galki2.jpg http://ta2.com.pl/fm/galki3.jpg projekty salonowe + lampy: http://ta2.com.pl/fm/proj.jpg antresola: http://ta2.com.pl/fm/antr.jpg Rysunki rysowane dla mnie żeby wymyśleć a nie dla Was żebyście zobaczyły Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Rysunki rysowane dla mnie żeby wymyśleć a nie dla Was żebyście zobaczyły :rotfl::rotfl::rotfl: Rozumiem/mam nadzieję, że w tej sytuacji nie będziesz od nas wymagała oceny pomysłów, co ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.02.2015 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nigdy nie wymagam od nikogo niczego a oceny, to już całkiem nie, jedynie pozwalam sobie na oczekiwanie na przemyślenia jeśli ktoś ma i chciałby się podzielić Ot, zamieściłam, bo lepiej się czuję gdy coś tu dodaję i mam poczucie, że zmierzam w jakimś kierunku i często po konsultacjach tu zmierzam bardziej lub odbijam w innym. Mogę nie zamieszczać ale w sumie mogę też nie prowadzić tu wątku ani nie wchodzić na forum Tylko, że chcę! I będę Forum, to świetny motywator i inspirator. Aga, otoczona słoikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 22.02.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Aga problem będzie taki, że ja sama nie wiem co ja chcę, za dużo mam czasu na przemyślenia, jakbyśmy sprzedali mieszkanie, to musiałabym szybko podejmować decyzje, żeby jak najszybciej wykończyć dom do stanu zamieszkania:) Podziwiam Cie za taki kreatywny poranek, ja wczoraj wypiłam dwa wina z koleżanką, a dziś młody zrobił mi pobudkę o 7 rano, ledwo funkcjonuję, nawet świeże powietrze nic nie pomogło:) hmmmm rysunki bardzo fajne najbardziej podobają mi się napisy nie mam zmysłu przestrzennego, ale dostrzegam lekkie "przedłużenie" antresoli z boku, super pomysł. A jaka lampę zażyczyl sobie mąż na schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ...Projekt lampy porzeczkowej z salonu - tej słoikowej... ciągłe podejmowanie decyzji - jeśli mam ją sama zrobić łączniki będą z sześcianów chyba, że kupię kulki miedziane.... Ale poszłam na allegro szukać i kupiłam przedwojenne gałki do drzwi - będą jako uchwyty do szafek - Misiek powiedział, że da radę przymontować. /QUOTE] Aga, widziałaś choćby w LM miedziane rurki i łączniki do nich w dziale woda-ciepło ? Może tym się posłuż. Nie wiem jak ze średnicą Ja mam takie bardzo przyszłościowe marzenie, żeby kiedyś zastąpić kaloryfer w łazience takim rurkowym miedzianym, „zgrzebnym”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.02.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Aga problem będzie taki, że ja sama nie wiem co ja chcę, za dużo mam czasu na przemyślenia, jakbyśmy sprzedali mieszkanie, to musiałabym szybko podejmować decyzje, żeby jak najszybciej wykończyć dom do stanu zamieszkania:) Czyli masz jeszcze chwilę na rozeznanie co Ci się podoba. Masz otwartą czy osobną, musisz się zgrac z innymi pomieszczeniami czy może miec własny styl... Powinnaś sobie odpowiedziec na kilka prostych pytań a decyzję o kolorach i ogólnym stylu zostawić na koniec skoro nie jestes przekonana. SKup się na potrzebach - tym co niezbędne. A jaka lampę zażyczyl sobie mąż na schody? Zażyczył sobie bym coś wymyśliła A że nad schodami ma zwisać deszcze edisonek, to wymyśliłam zwyklaka na podobieństwo takich żarówek. Aga, widziałaś choćby w LM miedziane rurki i łączniki do nich w dziale woda-ciepło ? Tam właśnie kupiłam rurki. Wysłałam zapytanie o kule miedziane do jakiegos znalezionego w necie kowala. Zobaczymy. W razie czego będę lutować sześciany z miedzi. To tylko 6 więc dam radę. Gdybym miała ankę z takimi dużymi puncynami sama bym sobie klepnęła ale nie mam warsztatu jeszcze... Moze kiedyś Ja mam takie bardzo przyszłościowe marzenie, żeby kiedyś zastąpić kaloryfer w łazience takim rurkowym miedzianym, „zgrzebnym”. Ciekawa jestem jak Ci to wyjdzie Ja nasze zlecę Miśkowi do pomalowania na czarno. Ciekawe czy ładnie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Na razie wisi zwykły kaloryfer. Sukces, bo przekonałam J do tego pomysłu. Najpierw jednak pilniejsze rzeczy.Lampy w salonie też będziemy sami robić. Jest pomysł, żeby właśnie rurki miedziane z dziurkami w ściankach spuścić na linkach w oplocie z sufitu na różnych wysokościach. Co najmniej 20 rozrzuconych po całym suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.02.2015 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Rurki tanie a bardzo efektowne. Pięknie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Mam nadzieję. To jest to co forum daje – kiedyś chciałam mieć wielkie kowalskie koło centralnie pod syfitem w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.02.2015 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 takie zbójnickie klimaty Można podejść do tematu tak aby wyglądało uniwersalnie niezależnie jakie dodatki wymieniasz. Z resztą sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Można, tylko jeszcze trzeba to zrobić bezbłędnie i pomyśleć o całości Muszę nadać klimatu mojemu ciemnemu sufitowi, żeby nie wyglądał jak jaskinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.02.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 mi wpadlo w oko z tych szkicow, namalowane oko... i zas poczulam ciary na plecach... Andzia, normalnie tak, jakby to bylo napisane : uwazaj co robisz-mam cie na oku..albo , widze cie-badz czujna Podziwiam Ciebie wiesz? co do lampek sloiczkowych... przypomnialo mi sie gdzie takie zwisy widzialam na fm .. martaMarcia takie ma nad klatka schodowa mam nadzieje ze sie nie pogniewa za wklejenie tego zdjecia..jak cos to usuwam, prosze dac znac http://imageshack.com/a/img913/5936/FiTcfW.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.02.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Wrzucam, skoro o żyrandolach mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.02.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Wrzucam, skoro o żyrandolach mowa :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Aga zaglądam do Ciebie i podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 :lol2: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts