Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja bym miała inny pomysł, bo to co Aga chce sobie zaserwować na ścianie, we mnie wywołuje wrażenie, że wchodzę do baru.

Napisałabym żelazne menu, czyli ulubione potrawy domowników. Coś podobnego jak w tej kuchni projektu Modeliny.

modelina-ma117_4.jpg

modelina-ma117_7_1.jpg

House-at-Neil-Road-by-ONGONG-05.jpg

Gdybym chciała pisać po ścianie wybrałabym farbę tablicową jednak a ja z niej w końcu zrezygnowałam, chociaż w pierwszym rysunku miałam ją na ściance od pionów.

to mi się podoba bardzo ale tak mi żal mojego pomysłu

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=308696&d=1426376455

Ogólnie jestem zawiedziona sobą. Powinnam się oryginalnego pomysłu trzymać a nie kombinować. Ale tak trudno mi znaleźć polskie słowo lub określenie, które nie wydawałoby mi się banalne / pretensjonalne. Jak mi z tą lampą nie wyjdzie, to nie wiem co tam zrobię, może obraz/-y... A niech czeka :)

Pestko, a czy Twoja propozycja nie czyni z tej kuchni jeszcze większego baru ?

Brakuje jedynie cennika :lol2:

A co, cennik też może być :) Niech chłopaki wiedzą, że jak gospodyni domu mówi „szlaban na wydatki”, to zakupy robią i jedzą z dolnej cenowej :lol2:

Tak. Nie mam parcia. Jest tyle rzeczy do zrobienia, ze nie napieram. Mysle jedynie.

Namowilam wczoraj Michala na zlozenie mi regalu z ikei. Mamy tych regalow kilka i teoreczynie nie chce go w sypialni ale tymczasowo niech bedzie. Potrm sie go wywali do Hubcia. wiem, ze okropnie wyglada ale przynajmniej moge czesc albumow postawic zeby sie nie zdefasonowaly w kartonach i siatkach w piwnicy, bo rok juz tak leza i czekaja. Trzeba zyc a nie czekac ;)

10838427_444717282352884_689669495_n.jpg

no to zyczcie mi powodzenia i sily ;)))

Edytowane przez andariel

Aga, a mnie się pomysł z napisem z żarówek podoba ;)

ale pomyślałam sobie, że tych liter nie może być za dużo...

a gdyby tak wykorzystać twoje imię??

i dać coś w stylu:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=308816&d=1426437758

(przepraszam cię za brak potrzebnych tu umiejętności)

może być też:

AGA...gotuje

kuchnia AGI i spółki

AGA ....wymiata

w AGA ry :rotfl:

AGA w garach

itd., itp. ;) ;)

a jeśli chodzi o rokokoko ;)

to dowcip mi przypomniałaś

Dwóch policjantów rozwiązuje krzyżówkę...

- Kurde, zostało jedno hasło: Nie wiesz przypadkiem co to jest kurtyzana?

- Nie, ale patrz! tam na rogu stoi facet wyglądający na profesora, spytaj go.

Policjant, podchodzi i pyta:

- Przepraszam, czy nie wie pan co to jest kurtyzana?

- Tak. To taka rokokowa kokota.

- Dziękuję panu.

- I co ci powiedział ? pyta ten drugi po powrocie pierwszego.

- Eee tam, kuźwa....to jakiś jąkała.. :rolleyes::rolleyes:

a za regał trzymam kciuki :)

powodzenia!!!

kuu4.jpg

Edytowane przez Catti

Akurat cytat z imieniem właśnie wydaje mi się ciutke tandetny. Jak koszulki 'najlepszy mąż' a obok 'najlepsza żona'

Seksmisja ma masę ciekawych cytatów

Na wikicytaty jest kilka naprawdę dobrych :)

A może taki:

Jeśli nie zamienisz swojego życia w opowieść, staniesz się tylko fragmentem cudzej historii.

Edytowane przez AnikoPL

a to akurat świetny pomysł

taki Captain Obvious :D

fajny, fajny :) Pomyślę nad jakąś typografią do tego. Różnorodną może... :)

Dzięki!

EDIT

Przypomniało mi się coś. Muszę się pochwalić. Dziś coś rysowałam nawet :)) Co prawda nie z własnej woli ale to nie istotne. Cieszą mnie wszystkie działania w tej dziedzinie, bo nie chcę tego zmarnować :)

A swoją droga to bardzo fajny pomysł to co mnir zmusiło. Koleżanki córka końcy 18 lat i ta moja koleżanka wymyśliła, że napisze do znajomych aby młodej życzenia powysyłali. No to namazałam kartkę. Ale oczywiście w pracy więc długop[isem i nie miałam kredek... jak zwykle na kolanie. Ale ładnie w miarę wyszło, bo chciałam jej portret machnąć szybki. Wyszło trochę mangowo i bez światłocienia porzadnego trochę niepodobna ale co tam CIECZĘ się i tak :)

Za to dzieci mi wyprostowały radość - jeden się zgubił a drugi poszedł z kumplami więc zaliczyłam płacz i zgrzytanie zębami ale już jest dobrze, są w domu i mogę spokojnie wracać do równowagi... otulona cudownym zapachem wosku. Dzięki Kanka za wkręcenie mnie :)

Edytowane przez andariel