owcaania 14.03.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Ja jestem za 1lub 2-jeszcze się chwilę pozastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 14.03.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Aga ja jestem za wersją 2Nie wydają mi się te żarówki pretensjonalne, wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.03.2015 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Ja bym miała inny pomysł, bo to co Aga chce sobie zaserwować na ścianie, we mnie wywołuje wrażenie, że wchodzę do baru. Napisałabym żelazne menu, czyli ulubione potrawy domowników. Coś podobnego jak w tej kuchni projektu Modeliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Pestko, a czy Twoja propozycja nie czyni z tej kuchni jeszcze większego baru ? Brakuje jedynie cennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.03.2015 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Gdybym chciała pisać po ścianie wybrałabym farbę tablicową jednak a ja z niej w końcu zrezygnowałam, chociaż w pierwszym rysunku miałam ją na ściance od pionów. to mi się podoba bardzo ale tak mi żal mojego pomysłu http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=308696&d=1426376455 Ogólnie jestem zawiedziona sobą. Powinnam się oryginalnego pomysłu trzymać a nie kombinować. Ale tak trudno mi znaleźć polskie słowo lub określenie, które nie wydawałoby mi się banalne / pretensjonalne. Jak mi z tą lampą nie wyjdzie, to nie wiem co tam zrobię, może obraz/-y... A niech czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Pestko, a czy Twoja propozycja nie czyni z tej kuchni jeszcze większego baru ? Brakuje jedynie cennika A co, cennik też może być Niech chłopaki wiedzą, że jak gospodyni domu mówi „szlaban na wydatki”, to zakupy robią i jedzą z dolnej cenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Aga, Ty sobie tę ścianę odłóż. Niech leżakuje. Wpadnie coś świetnego do głowy to zrealizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.03.2015 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Tak. Nie mam parcia. Jest tyle rzeczy do zrobienia, ze nie napieram. Mysle jedynie. Namowilam wczoraj Michala na zlozenie mi regalu z ikei. Mamy tych regalow kilka i teoreczynie nie chce go w sypialni ale tymczasowo niech bedzie. Potrm sie go wywali do Hubcia. wiem, ze okropnie wyglada ale przynajmniej moge czesc albumow postawic zeby sie nie zdefasonowaly w kartonach i siatkach w piwnicy, bo rok juz tak leza i czekaja. Trzeba zyc a nie czekac no to zyczcie mi powodzenia i sily )) Edytowane 15 Marca 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.03.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Aga, a mnie się pomysł z napisem z żarówek podoba ale pomyślałam sobie, że tych liter nie może być za dużo... a gdyby tak wykorzystać twoje imię?? i dać coś w stylu: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=308816&d=1426437758 (przepraszam cię za brak potrzebnych tu umiejętności) może być też: AGA...gotuje kuchnia AGI i spółki AGA ....wymiata w AGA ry AGA w garach itd., itp. ;) a jeśli chodzi o rokokoko to dowcip mi przypomniałaś Dwóch policjantów rozwiązuje krzyżówkę... - Kurde, zostało jedno hasło: Nie wiesz przypadkiem co to jest kurtyzana? - Nie, ale patrz! tam na rogu stoi facet wyglądający na profesora, spytaj go. Policjant, podchodzi i pyta: - Przepraszam, czy nie wie pan co to jest kurtyzana? - Tak. To taka rokokowa kokota. - Dziękuję panu. - I co ci powiedział ? pyta ten drugi po powrocie pierwszego. - Eee tam, kuźwa....to jakiś jąkała.. :rolleyes: a za regał trzymam kciuki powodzenia!!! Edytowane 15 Marca 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Fajny dowcip Ostatnio słyszałam podobną całą serię wojskową i oczwiście wywialo drugim uchem. Podoba mi się kuchnia AGI i spółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Aga, a może taki embos na ścianie Albo musiałabyś się przyłożyć malarsko, albo.... podłubać w tynku i pomalować ponownie Znalazłam białe i przerobiłam na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 15.03.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Aga albo takie hasło: AGA Sp. Z.OO;) Edytowane 15 Marca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 A Ja ? A Ja ? A moje propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.03.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 AGA...gotuje kuchnia AGI i spółki AGA ....wymiata w AGA ry AGA w garach Ale zabawa! AGA w gARAch Może też być gASTRONOMIA Catti, kawał cudowny :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.03.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Akurat cytat z imieniem właśnie wydaje mi się ciutke tandetny. Jak koszulki 'najlepszy mąż' a obok 'najlepsza żona' Seksmisja ma masę ciekawych cytatów Na wikicytaty jest kilka naprawdę dobrych A może taki: Jeśli nie zamienisz swojego życia w opowieść, staniesz się tylko fragmentem cudzej historii. Edytowane 19 Marca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.03.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 allo :) jestem i będę bronić wersji żarowkowej!! dupa a nie barowa! BOMBOWA! nietuzinkowa jak cali Wy :) też planuję takie literki - ale jedna literka jako kinkiet ścienny - realizacja nieprędko jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.03.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 a może po prostu "kuchnia"? tak post-ironicznie czy post-cośtam a tak w ogóle to się witam, bo chyba wcześniej tego nie zrobiłam, choć już szmat czasu podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.03.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) a to akurat świetny pomysł taki Captain Obvious fajny, fajny Pomyślę nad jakąś typografią do tego. Różnorodną może... Dzięki! EDIT Przypomniało mi się coś. Muszę się pochwalić. Dziś coś rysowałam nawet ) Co prawda nie z własnej woli ale to nie istotne. Cieszą mnie wszystkie działania w tej dziedzinie, bo nie chcę tego zmarnować A swoją droga to bardzo fajny pomysł to co mnir zmusiło. Koleżanki córka końcy 18 lat i ta moja koleżanka wymyśliła, że napisze do znajomych aby młodej życzenia powysyłali. No to namazałam kartkę. Ale oczywiście w pracy więc długop[isem i nie miałam kredek... jak zwykle na kolanie. Ale ładnie w miarę wyszło, bo chciałam jej portret machnąć szybki. Wyszło trochę mangowo i bez światłocienia porzadnego trochę niepodobna ale co tam CIECZĘ się i tak Za to dzieci mi wyprostowały radość - jeden się zgubił a drugi poszedł z kumplami więc zaliczyłam płacz i zgrzytanie zębami ale już jest dobrze, są w domu i mogę spokojnie wracać do równowagi... otulona cudownym zapachem wosku. Dzięki Kanka za wkręcenie mnie Edytowane 20 Marca 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.03.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Aga, cyknęłaś fotkę swojego malunku? A czemu nie chcesz dać tego napisu, który wybraliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.03.2015 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 tak, wyślę Ci na fejsie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts