Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zachecilas mnie...chyba jutro popedałuję:)

Ja osobiscie coli nie lubie-wydaje mi sie zbyt slodka. Ale czasem nam na nia ochote. Czasem czyli raz na dwa miesiace. ale zawsze pije ja rozcienczona przynajmniej pol na pol z woda. Moze to bylby dla ciebie dobry sposob na odzwyczajenie sie? rozcieczac ja z woda stopniowo?

Aha pije tez cole zawsze jak jem pizze bo nic innego mi jakos do pizzy nie smakuje;) na szczescie pizze jem raz na trzy miesiace;)

Wiem, rzuce ja w diably.

Burza nam popsula internet. Tyle co w komorce moge sobie popatrzec na Was. To weekend z glowy. Moze cos porobie ;D

Michal fuguje zienie do piaskowych idealnie dobralam jasminowa fuge. Az jestem z siebie dumna ;D

powinnaś być z siebie dumna :) ja znalazłabym dużo powodów u Ciebie :D

Zachecilas mnie...chyba jutro popedałuję:)

Ja osobiscie coli nie lubie-wydaje mi sie zbyt slodka. Ale czasem nam na nia ochote. Czasem czyli raz na dwa miesiace. ale zawsze pije ja rozcienczona przynajmniej pol na pol z woda. Moze to bylby dla ciebie dobry sposob na odzwyczajenie sie? rozcieczac ja z woda stopniowo?

Aha pije tez cole zawsze jak jem pizze bo nic innego mi jakos do pizzy nie smakuje;) na szczescie pizze jem raz na trzy miesiace;)

:lol2:

Chyba kolezanka, nieco zagubiła się w rachunkach albo nam tu łże w żywe oczy.

No to jak tam u Ciebie w końcu jest, hę ? :D

Podobno włosi piany dostają jak się zamawia do pizzy colę lub ketchup :D

Ketchup owszem, ale cole to oni sami zamawiaja. Widzialam na wlasne oczy.:yes::yes: Srednio raz na rok tam u nich bywam bo kolezanka we wloskim sercu postanowila zatracic swoja glowe.

Dostaja tez piany na ustach jak sie do jedzenia spagetti czlowiek zabierze z lyzka i widelcem.Znam jednego co wstawal od stolu jak cos takiego widzial. Profanacja posilku-tak mowil:lol2: Ponoc to francuski wymysl.

:lol2:

Chyba kolezanka, nieco zagubiła się w rachunkach albo nam tu łże w żywe oczy.

No to jak tam u Ciebie w końcu jest, hę ? :D

Prawda najprawdziwsza:yes::yes::D Raz na dwa miesiace mam zachcianke na cole i raz na trzy miesiace jem pizze... a wiec tak:

6 x cola / rok + 4x pizza+cola/rok =10xcola/rok:p

A tak serio to probowalam sobie wlasnie przypomniec kiedy ostatni raz pizze jadlam...13 luty-dzien przed slubem na ktorym swiadkowalam. tak dopilnowywalysmy ostatnich szczegolow z panna mloda i saczylysmy wino(a), ze o 1 w nocy poszlysmy na ccalosc i wjechala pizza:D:D

Niech Ci będzie :)

Zrozumiałam to inaczej i rachunki mi się rozjechały.

Ja piję colę ale tylko w lato.

Nie wiem w czym rzecz, ale podejrzewam drastyczne spadki cukru.

Mam takie jakby omdlenia zwłaszcza przy wysiłku fizycznym. Kilka głębszych i mi lepiej.

W zime nawet nie ma opcji.

Za to mój małżonek :sick:

Podejrzewam, że zyłach płynie mu juz tylko cola.

Niech ma. Słodszy będzie ;)

Może też od tego cukru naładowanego świństwami krocej pożyje :sick:

Ciekawe, czy w Stanach już ktoś wytoczył sprawę CocaColi o zatruwanie organizmu. W koncu czemu nie skoro nie da się tam zjeść w restauracji posiłku w odpowiedniej temperaturze, bo jakaś kobieta się oparzyła i wygrała niezłe odszkodowanie :rotfl: w tym przypadku może raczej powinno się zdrowo puknąć w głowę.

myślę, że skład cocacoli nie jest najgorszą rzeczą jaka spożywamy. Gorsze chyba są mięsa ze zwierząt chorych, karmionych antybiotykami, czy uzdatniane w fazie produkcji. Nigdy nie masz pewności co jesz. O monsanto juz nawet nie wspominam. Wszystko jest genetycznie przetwarzane i nawet jeśli sama chcesz coś wyhodować nie możesz mieć pewności czy nasiona są zdrowe.

Cola jak alkohol czy papierosy - każdy kto pije wie, ze to nic dobrego.

...

Chcę :) Zawsze to dodatkowa motywacja żeby działas - szybko, szybko :D

...

gadałam ze swoim główno-decydującym i sosna nie wchodzi w grę :no: modrzew pasuje w razie co... można by tak brać razem dwa gatunki?

myślisz że też mogłoby być taniej liczone, bo to jednak za jednym zamachem spora ilość???

Aga cukru moze i nie ma ale ma aspartam, ktory niesie gorsze skutki:(

expertko Ty :hug:

Jutro jedziemy do składu nieopodal żeby zobaczyć czy mają drewno tarasowe, bo w składach jednak znacznie taniej - na legary już upatrzyliśmy obok nas - metr 10x5 to 3,5 zł, a metr 12x6 to 5 zł (plus VAT oczywiście, czyli 4,3 i 6,15 za metr). Wychodzi dwa razy taniej, nawet jeśli dodatkowo trzeba jeszcze zabezpieczyć(w Andrewexie 1,8m 7x7 kosztuje 16,99 zł). Plus transport w Andrwx. 400 za wszystko, tu 50 zł bez względu na ilość, bo to nieopodal. Na samych legarach mam prawie 500 zł różnicy (na samym materiale, nie mówię o transporcie!).

Tych składów na obrzeżach jest mnóstwo więc zobacz czy u Was nie ma w okolicy, podejrzewam, że możesz mieć jeszcze taniej. Na razie będę szukała takiego, który ma też deski tarasowe.

Tak, jego, sprzedaje go. Nieważne, ważne, ze piękny ten salon. Kocham takie wielkie zielone rośliny. Marzę o takich :)

Oglądam InkMaster, jestem w drugim sezonie. Oj czuję, że odkurzę moją maszynkę do tatuowania... biedny ten mój Misiek... znów pupa będzie bolała :D

Tak, jego, sprzedaje go. Nieważne, ważne, ze piękny ten salon. Kocham takie wielkie zielone rośliny. Marzę o takich :)

Oglądam InkMaster, jestem w drugim sezonie. Oj czuję, że odkurzę moją maszynkę do tatuowania... biedny ten mój Misiek... znów pupa będzie bolała :D

a widzialas ten ogrod i basen? no i ten warzywniak? :)

czy ja dobrze rozumiem? tatuujesz Miskowi pupe? :o