pestka56 02.05.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) CocaCola uzależnia ( brrrrr... nie da się tym napić na dodatek. Pijesz i ciągle chcesz więcej Edytowane 2 Maja 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.05.2015 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Sezon rowerowy otwarty! Porowerowaliśmy z Michałem do Falenicy a wracając wstąpiliśmy do ulubionego sklepu ogrodniczego. Niczego nie kupiliśmy ale się naoglądałam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Zachecilas mnie...chyba jutro popedałuję Ja osobiscie coli nie lubie-wydaje mi sie zbyt slodka. Ale czasem nam na nia ochote. Czasem czyli raz na dwa miesiace. ale zawsze pije ja rozcienczona przynajmniej pol na pol z woda. Moze to bylby dla ciebie dobry sposob na odzwyczajenie sie? rozcieczac ja z woda stopniowo? Aha pije tez cole zawsze jak jem pizze bo nic innego mi jakos do pizzy nie smakuje;) na szczescie pizze jem raz na trzy miesiace;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Kamila, kieliszek wina do pizzy, koniecznie włoskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.05.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Wiem, rzuce ja w diably. Burza nam popsula internet. Tyle co w komorce moge sobie popatrzec na Was. To weekend z glowy. Moze cos porobie ;D Michal fuguje zienie do piaskowych idealnie dobralam jasminowa fuge. Az jestem z siebie dumna ;D powinnaś być z siebie dumna ja znalazłabym dużo powodów u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Kamila, kieliszek wina do pizzy, koniecznie włoskiego Jakos mi nie idzie...cola, w ostatecznosci sama woda. A wino to owszem nawet do makaronu ale jakos z pizza to mi sie nie komponuje. Coz zrobic takie kubki smakowe:lol2: trzeba z tym zyc:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.05.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) Podobno włosi piany dostają jak się zamawia do pizzy colę lub ketchup Juskra Byłabym z siebie naprawdę dumna gdybym schudła lub coś fajnego namalowała. Edytowane 2 Maja 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Zachecilas mnie...chyba jutro popedałuję Ja osobiscie coli nie lubie-wydaje mi sie zbyt slodka. Ale czasem nam na nia ochote. Czasem czyli raz na dwa miesiace. ale zawsze pije ja rozcienczona przynajmniej pol na pol z woda. Moze to bylby dla ciebie dobry sposob na odzwyczajenie sie? rozcieczac ja z woda stopniowo? Aha pije tez cole zawsze jak jem pizze bo nic innego mi jakos do pizzy nie smakuje;) na szczescie pizze jem raz na trzy miesiace Chyba kolezanka, nieco zagubiła się w rachunkach albo nam tu łże w żywe oczy. No to jak tam u Ciebie w końcu jest, hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Podobno włosi piany dostają jak się zamawia do pizzy colę lub ketchup Ketchup owszem, ale cole to oni sami zamawiaja. Widzialam na wlasne oczy.:yes: Srednio raz na rok tam u nich bywam bo kolezanka we wloskim sercu postanowila zatracic swoja glowe. Dostaja tez piany na ustach jak sie do jedzenia spagetti czlowiek zabierze z lyzka i widelcem.Znam jednego co wstawal od stolu jak cos takiego widzial. Profanacja posilku-tak mowil:lol2: Ponoc to francuski wymysl. Chyba kolezanka, nieco zagubiła się w rachunkach albo nam tu łże w żywe oczy. No to jak tam u Ciebie w końcu jest, hę ? Prawda najprawdziwsza:yes: Raz na dwa miesiace mam zachcianke na cole i raz na trzy miesiace jem pizze... a wiec tak: 6 x cola / rok + 4x pizza+cola/rok =10xcola/rok:p A tak serio to probowalam sobie wlasnie przypomniec kiedy ostatni raz pizze jadlam...13 luty-dzien przed slubem na ktorym swiadkowalam. tak dopilnowywalysmy ostatnich szczegolow z panna mloda i saczylysmy wino(a), ze o 1 w nocy poszlysmy na ccalosc i wjechala pizza:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Niech Ci będzie Zrozumiałam to inaczej i rachunki mi się rozjechały. Ja piję colę ale tylko w lato. Nie wiem w czym rzecz, ale podejrzewam drastyczne spadki cukru. Mam takie jakby omdlenia zwłaszcza przy wysiłku fizycznym. Kilka głębszych i mi lepiej. W zime nawet nie ma opcji. Za to mój małżonek Podejrzewam, że zyłach płynie mu juz tylko cola. Niech ma. Słodszy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Może też od tego cukru naładowanego świństwami krocej pożyje Ciekawe, czy w Stanach już ktoś wytoczył sprawę CocaColi o zatruwanie organizmu. W koncu czemu nie skoro nie da się tam zjeść w restauracji posiłku w odpowiedniej temperaturze, bo jakaś kobieta się oparzyła i wygrała niezłe odszkodowanie w tym przypadku może raczej powinno się zdrowo puknąć w głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.05.2015 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 myślę, że skład cocacoli nie jest najgorszą rzeczą jaka spożywamy. Gorsze chyba są mięsa ze zwierząt chorych, karmionych antybiotykami, czy uzdatniane w fazie produkcji. Nigdy nie masz pewności co jesz. O monsanto juz nawet nie wspominam. Wszystko jest genetycznie przetwarzane i nawet jeśli sama chcesz coś wyhodować nie możesz mieć pewności czy nasiona są zdrowe. Cola jak alkohol czy papierosy - każdy kto pije wie, ze to nic dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ... Chcę Zawsze to dodatkowa motywacja żeby działas - szybko, szybko ... gadałam ze swoim główno-decydującym i sosna nie wchodzi w grę modrzew pasuje w razie co... można by tak brać razem dwa gatunki? myślisz że też mogłoby być taniej liczone, bo to jednak za jednym zamachem spora ilość??? Aga cukru moze i nie ma ale ma aspartam, ktory niesie gorsze skutki:( expertko Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.05.2015 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jutro jedziemy do składu nieopodal żeby zobaczyć czy mają drewno tarasowe, bo w składach jednak znacznie taniej - na legary już upatrzyliśmy obok nas - metr 10x5 to 3,5 zł, a metr 12x6 to 5 zł (plus VAT oczywiście, czyli 4,3 i 6,15 za metr). Wychodzi dwa razy taniej, nawet jeśli dodatkowo trzeba jeszcze zabezpieczyć(w Andrewexie 1,8m 7x7 kosztuje 16,99 zł). Plus transport w Andrwx. 400 za wszystko, tu 50 zł bez względu na ilość, bo to nieopodal. Na samych legarach mam prawie 500 zł różnicy (na samym materiale, nie mówię o transporcie!). Tych składów na obrzeżach jest mnóstwo więc zobacz czy u Was nie ma w okolicy, podejrzewam, że możesz mieć jeszcze taniej. Na razie będę szukała takiego, który ma też deski tarasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.05.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 takie mi się proste wnętrza podobają To nic, że ten dom kosztuje 14 milionów dolarów. Wnętrze wydaje mi się proste i bez zbytniego oszałamiana. Piękne http://www.etonline.com/news/2015/04/24148399/640_dempsey1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.05.2015 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 To jest chyba dom aktora Patricka Dempsey'a:yes: Jesli to ten a jestem prawie pewna to rzeczywiscie fajnie wyglada. California style...przestrzennie, prosto i jasno. Ps. Wczoraj trafilam na artykul o nutelli...doczytalam do polowy i stwierdzilam ze nie chce tego wiecej jesc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.05.2015 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Tak, jego, sprzedaje go. Nieważne, ważne, ze piękny ten salon. Kocham takie wielkie zielone rośliny. Marzę o takich Oglądam InkMaster, jestem w drugim sezonie. Oj czuję, że odkurzę moją maszynkę do tatuowania... biedny ten mój Misiek... znów pupa będzie bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.05.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Tak, jego, sprzedaje go. Nieważne, ważne, ze piękny ten salon. Kocham takie wielkie zielone rośliny. Marzę o takich Oglądam InkMaster, jestem w drugim sezonie. Oj czuję, że odkurzę moją maszynkę do tatuowania... biedny ten mój Misiek... znów pupa będzie bolała a widzialas ten ogrod i basen? no i ten warzywniak? czy ja dobrze rozumiem? tatuujesz Miskowi pupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.05.2015 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Salon najbardziej mi się podoba - tzn tak żeby do mnie pasował, wiadomo, że basenu mieć nie będę więc nawet nie aspiruję. Ale taki salon chciałabym mieć tylko może mniejszy Oj, biedna miśkowa pupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Aga, faktycznie mamy podobny gust Pokażcie jak wyglada reszta domu. Jak nie tu to u mnie. Nie będziemy Adze zaśmiecać. Kobieto renesansu! To i dziary robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts