kamilaa 04.05.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Moze sie Aga nie obrazi http://www.architecturaldigest.com/celebrity-homes/2014/patrick-dempsey-frank-gehry-malibu-california-home-article Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dzieki Kamila. Moje klimaty Te kury, warzywnik i slow klimat. Chciałoby się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.05.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dzięki! Widziałam to na innej stronie i wielu zdjęć nawet tam nie było. Kocham tę łazienkę. Dlaczego robię czarne błyszczące gdy podobają mi się takie szare matowe? Nie mam pojęcia... http://www.architecturaldigest.com/celebrity-homes/2014/patrick-dempsey-frank-gehry-malibu-california-home-slideshow/jcr:content/par/cn_contentwell/par-main/cn_ad_slideshow/item11.rendition.slideshowVertical.patrick-dempsey-malibu-home-15-master-bath.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.05.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Trudno, żeby dom Dempsey'a się nie podobał skoro ma kompletnie nie amerykańskie wnętrza. To chyba bardziej dom jego żony jeśli chodzi o styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.05.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dzięki! Widziałam to na innej stronie i wielu zdjęć nawet tam nie było. Kocham tę łazienkę. Dlaczego robię czarne błyszczące gdy podobają mi się takie szare matowe? Nie mam pojęcia... http://www.architecturaldigest.com/celebrity-homes/2014/patrick-dempsey-frank-gehry-malibu-california-home-slideshow/jcr:content/par/cn_contentwell/par-main/cn_ad_slideshow/item11.rendition.slideshowVertical.patrick-dempsey-malibu-home-15-master-bath.jpg Tez mnie ta łazienka urzekła...chyba najbardziej w całym domu:) Myśle Aga, że Ci się podoba styl i klimat. Ale w PL już nie mamy tyle światła, żeby ten salon tak promieniał energia. Dlatego podświadomie idziesz w inne barwy:yes: Jestem pewna, że jakbyś miala wille w Malibu to byś ją zrobila na matowo i szaro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.05.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 jakbym miała willę w Malibu współpracowałabym z jakimś projektantem, zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Nie powiem, łazienka miła w odbiorze, ale zabierzta mi te storczyki! Kuźwa, nie ma innych kwiatów ???!!! A takie gieranium czy inny grubosz Sorki, ale patrzeć juz nie mogę na to kwiecie. Ładne jest, ale czy musi być wszędzie ? Z Kamila zgadzam się w 10000000000000%. ŚWIATŁO ! To ono tworzy wnetrza. Cieszę się, ze ktoś zwraca na to uwagę bo Ja w tym temacie mam zajoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.05.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 poradziłabyś sobie bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 05.05.2015 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 to nic A moj maz wczoraj po cichaczu dopuscil sie SAMOWOLKI!!! Juz ochrzaniony ale narozrabial i nie poprawil. W wiatrolapie powiesil jedna z lamp, ktore chcialam sprzedac. Niestety wybral czerwona. Sry ale akurat czerwone swiatlo do wiatrolapu dziwnie wyglada ;D kazalam zmienic skoro juz musi byc. Ale skruszony wyznal, ze gdy kupie "tamta" - czyt "te brzydka, ktora mi sie podoba a jemu wcale" nie bedzie robil trudnosci. Co sadzicie o tarasach swierkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.05.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Andariel ja tam się nie dziwię że się poddal z lampami jak mu tatuownicą grozisz - ja bym nie fikała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 05.05.2015 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Jeszcze mu nie mowilam o moich rozwazaniach ale byc moze tu przeczyta. Sam sie ostatnio domagal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.05.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 AGA ty to jestes KREJZY babka:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jak kreizy to proszę:http://www.houzz.com/ideabooks/47862906?utm_source=Houzz&utm_campaign=u1245&utm_medium=email&utm_content=gallery20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.05.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 piękne szaleństwo, w moim stylu w sumie Widziałam, że chcecie malować. Na pintereście jest mnóstwo tutoriali wszelkiego typu. Np taki: powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.06.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 piękne! http://housetohome.media.ipcdigital.co.uk/96/00001c5ea/435b_orh550w550/4-MandarinStoneCarraraPolishedBlackEmperadorHonedMarbleCropped.jpg super uchwyty do szafek:http://www.domzpomyslem.pl/files/media/image/454/1532454/interior/kuchnia-z-szarymi-meblami,main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.06.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Wykopaliska z mojego pinteresta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.06.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Aga, gdzie się plączesz ? Pokaż się na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.06.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Kasiu, akurat nie Szara kuchnia - szukałam do pracy czegoś ze strony LeroyMerlin a ta powyżej z jakiejś strony zachodniej o urzadzaniu wnetrz A, że wszystko juz było i kiedyś każdy to zobaczy, ot nastał mój czas widać Aniu a miotam się między pracą a domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Co u Was ?Jak taras ?Coś dłubiecie czy odpoczywacie sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Tak sobie paplę pochwaliłam się, że też na nie zwróciłam uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts