Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki! Widziałam to na innej stronie i wielu zdjęć nawet tam nie było. Kocham tę łazienkę. Dlaczego robię czarne błyszczące gdy podobają mi się takie szare matowe? Nie mam pojęcia...

http://www.architecturaldigest.com/celebrity-homes/2014/patrick-dempsey-frank-gehry-malibu-california-home-slideshow/jcr:content/par/cn_contentwell/par-main/cn_ad_slideshow/item11.rendition.slideshowVertical.patrick-dempsey-malibu-home-15-master-bath.jpg

Dzięki! Widziałam to na innej stronie i wielu zdjęć nawet tam nie było. Kocham tę łazienkę. Dlaczego robię czarne błyszczące gdy podobają mi się takie szare matowe? Nie mam pojęcia...

http://www.architecturaldigest.com/celebrity-homes/2014/patrick-dempsey-frank-gehry-malibu-california-home-slideshow/jcr:content/par/cn_contentwell/par-main/cn_ad_slideshow/item11.rendition.slideshowVertical.patrick-dempsey-malibu-home-15-master-bath.jpg

Tez mnie ta łazienka urzekła...chyba najbardziej w całym domu:) Myśle Aga, że Ci się podoba styl i klimat. Ale w PL już nie mamy tyle światła, żeby ten salon tak promieniał energia. Dlatego podświadomie idziesz w inne barwy:yes: Jestem pewna, że jakbyś miala wille w Malibu to byś ją zrobila na matowo i szaro;)

Nie powiem, łazienka miła w odbiorze, ale zabierzta mi te storczyki! :sick:

Kuźwa, nie ma innych kwiatów ???!!!

A takie gieranium czy inny grubosz ;)

Sorki, ale patrzeć juz nie mogę na to kwiecie. Ładne jest, ale czy musi być wszędzie ?

Z Kamila zgadzam się w 10000000000000%. ŚWIATŁO ! To ono tworzy wnetrza.

Cieszę się, ze ktoś zwraca na to uwagę bo Ja w tym temacie mam zajoba :lol2:

;) to nic

A moj maz wczoraj po cichaczu dopuscil sie SAMOWOLKI!!! Juz ochrzaniony ale narozrabial i nie poprawil. W wiatrolapie powiesil jedna z lamp, ktore chcialam sprzedac. Niestety wybral czerwona. Sry ale akurat czerwone swiatlo do wiatrolapu dziwnie wyglada ;D kazalam zmienic skoro juz musi byc. Ale skruszony wyznal, ze gdy kupie "tamta" - czyt "te brzydka, ktora mi sie podoba a jemu wcale" nie bedzie robil trudnosci.

Co sadzicie o tarasach swierkowych?

• 4 weeks później...

Kasiu, akurat nie :) Szara kuchnia - szukałam do pracy czegoś ze strony LeroyMerlin a ta powyżej z jakiejś strony zachodniej o urzadzaniu wnetrz :)

A, że wszystko juz było i kiedyś każdy to zobaczy, ot nastał mój czas widać ;)

Aniu a miotam się między pracą a domem :)