fafulja 09.06.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 puk puk! andariel wpadlam z wizytą po dłuższej przerwie i czekam na wieści tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.06.2015 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Hej Wieści tarasowych brak, bo i finansów brak. Fajnie sobie planować i zakładać, że się spełni gdy rzeczywistość sama koryguje trochę tempo realizowania marzeń Ale nie ma co się przejmować nie teraz, to później ale będę miała. Nie ma jakiegoś twardego deadline-u, że mam to mieć, ot taras, antresola z oknami na wędrujący po nocnym niebie księżyc i szklany oranżeryjny dach nad garażem, to wspaniałe wizje luksusu, którego czekam ale bez którego tez mogę cudowanie żyć. Uda się, to będę szczęśliwa - samo myślenie i planowanie jest dla mnie przyjemnością, bo czym byśmy byli bez naszych marzeń. Kilka zdjęć z weekendu: i jeszcze torba, którą na urodziny dla siostry uszyłam - to różowe, to próba z innego materiału Miłego tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.06.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Świetna latarnia a takie torby bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.07.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Latarenka podoba mi się wybitnie. Uwielbiam dodatki w kształcie figur geometrycznych jak z sali matematycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 24.07.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 hej Aga co tam u Was słychać? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 24.07.2015 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 A nic ciekawego chyba Z wolna klaruje się łazienka dolna. Niespiesznie całkiem Ze dwa miesiące temu powiesiłam sobie w sypialni czarne firanki. Wyglądają beznadziejnie ale kupiłam je kiedyś na allegro, bo tak bardzo mi się podobały. Nadal są fajne ale nie pasują. Jednak trochę mi maskują blask od białych rolet. Jestem już po urlopie a Misiek po połowie urlopu więc za dwa tygodnie jedzie pływać na zatokę. Dodaj mnie na fejsie, to będziesz widziała na bieżąco. Tu wchodzę z rzadka żeby się nie dołować, że nic się nie rusza. Będę robiła remont mieszkania ale nie wiem jeszcze co i jak, muszę najpierw zobaczyć w jakim jest stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.07.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Fajnie się klaruje faknie przychodź częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Andzia wpadaj cześciej. Jakoś brakuje tu ciebie Zagladalas do mnie ? Zobacz co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 01.08.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Aga nie dołuj się na pocieszenie Ci napiszę, że u nas nadal nic nie zrobione oprócz wsadzenia drzewek i nic więcej. Czekamy na kredyt z banku, bo mieszkanie nadal się nie chce sprzedać. Spróbujemy je potem wynająć. Najważniejsze, że juz sobie mieszkacie, a reszta powoli się zrobi:) wysyłam pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 11.08.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 czesc Aga spieszę donieść, ze twoja miłość do czerni mnie dopadła i właśnie powstaje czarna łazienka oczywiście z czarnym kibelkiem i takową umywalką odezwij się, co u Ciebie bo tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.09.2015 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Dolna łazienka z wolna progresuje sobie.. tak ma byc: http://ta2.com.pl/fm/d_laz0.jpg http://ta2.com.pl/fm/d_laz01.jpg Tu rodzinnie podwieszamy sufit:http://ta2.com.pl/fm/d_laz1.jpg Zmienila sie koncepcja plytek na podlodze - kupilam je kiedys na zapas i oto beda takie: http://ta2.com.pl/fm/d_laz2.jpg Lampki kupilismy w promocji w Castoramie po 15 zł/szt: http://ta2.com.pl/fm/d_laz2a.jpg Może je pomalujemy na czarno a moze nie... Jak juz sufit na czarno pomalujemy to sie zobaczy... Michał położył kable i nawiercił otwory pod oświetlenie: http://ta2.com.pl/fm/d_laz3.jpg DZIAŁAJĄ: http://ta2.com.pl/fm/d_laz3a.jpg i pod zwisy: http://ta2.com.pl/fm/d_laz3c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Gospodyni dawno tutaj nie zagladala, ale ja chyba jeszcze bardziej Witam sie Ciesze sie, ze ruszyliscie z lazienka, nie moge sie doczekac efektu finalnego. Moze daloby sie to tak zrobic jak z kominkiem? zdjecie pod zdjeciem i "raz, dwa" kominek gotowy Oblednie sciana w salonie wyglada..plus te dodatki w kolorach Wracajac do lazienki...moge prosic pozniej o fotke zamontowanej lampy sufitowej bez wlaczonej zarowki? Ciekawe rozwiazanie, ktore wygladem jest oki i dla kieszeni rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 14.09.2015 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tak, bede dodawac w watku a jak skoncze najciekawsze fotki wstawie w pierwszy post jak w przypadku kominka. Planuje tak tez zeobic z kuchnia i podloga w salonie. Trzeba sie skupiac nanpozytywach, na tym co sie udalo skonczyc. Myslenie pozytywne to podstawa! oprawek na razie nie montujemy, bo trzeba skonczyc sufit. Aby to zeobic musze kupic deszczownice i odplyw aby Misiek mogl caly uklad skonczyc, postawic scianke i wykonczyc ale pokaze, pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 ANDZIA !!!! Gdzieś ty była jak Cie nie było ??? Pisz co u ciebie. Widzę, że znowu cos sie dzieje. Ubawił mnie ten profesjonalny kij to sufitów podwieszanych Ktos pomagał chyba raczej symbolicznie na ale fote ku pamieci ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 14.09.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 (edytowane) AAA..andariel..masz czarna ,miskę klozetową i umywalkę.. Już Cię lubię . Mam tak samo na dole Edytowane 14 Września 2015 przez Elisabetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 14.09.2015 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Ania to kij od szczotki - pelna profeska! Wazne, ze spelnia swoje zadanie Felangel sporo mam czarnych miejsc w domu. Caly dol - podloge, czarna kuchnia z czarna sciana, czarny kominek, fiolerowa sciana - ale nie jeat mrocznie, jest dosc przytulnie. Mnir sie podiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Jak wiadomo, kij ma dwa końce. Na jednym sufit a na drugim ? Zazdroszczę wam rodzinnego współdziałania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 15.09.2015 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Może ktoś miski bardzo ja z moim karzełkowym wzrostem nawet na krześle nie sięgam sufitu dla przykładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Oj tam oj tam... Pewnie sufit masz za wysoko Aniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.09.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Aga, ale fajnie, że jesteś Cieszę się, że działacie. Masz najlepszą ekipę pod słońcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts