gorny7 14.04.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 witam zainteresował mnie ten kocił producent Białek .ma może ktoś ten kocioł albo zna firme?http://www.kotly-bialek.pl/zastanawiam sie nad kotłem Skam-eko-p 20kw z palnikiem Ardeo jeszcze przy okazji jaka budowe kotla polecacie albo jaka ma zalety i wady z pleszewskich ze wzgledu na ich budowe? EKR (np tilgner) KWM-- SGR te dwa sa chyba 4 pulkowe ale nie wiem czym się jeszcze różnią w budowie, i kocioł typu Skam 2-3 pulki i wyjście spalin do czopucha przez takie 2-4 prostokatne wloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 14.04.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 witam zainteresował mnie ten kocił producent Białek .ma może ktoś ten kocioł albo zna firme? http://www.kotly-bialek.pl/ zastanawiam sie nad kotłem Skam-eko-p 20kw z palnikiem Ardeo jeszcze przy okazji jaka budowe kotla polecacie albo jaka ma zalety i wady z pleszewskich ze wzgledu na ich budowe? EKR (np tilgner) KWM-- SGR te dwa sa chyba 4 pulkowe ale nie wiem czym się jeszcze różnią w budowie, i kocioł typu Skam 2-3 pulki i wyjście spalin do czopucha przez takie 2-4 prostokatne wloty Stuknij do Jareckiego79 on jest z pleszewa i sam produkuje kotły, ale powinien znać kotły konkurencji i coś o nich powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 14.04.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 I też Skam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baliński 15.04.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 w pleszewie masz duży wybór. np. od biadały masz kotły KWM-S i SG. też na miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.04.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ja mam Biadała z podajnikiem - odpukać wszystko cacy od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts