mariaczi 15.04.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Cześć, próbuję zaaranżować swoj pokoj w nowym mieszkaniu. Pokój przez nie krotki czas ma być i sypialnią i pokojem dziennym, czyli w skrócie "moim pokojem" Mam świetny funkcjonalnie rozkład pokoju, w którym zmieszczę zarówno szafę 3 drzwiową, łóżko 140cm jak i biurko umiejscowione tak by dało się oglądać film z łóżka. Mniej więcej tak jak jest na obrazku. Czerwona linia oddziela strefę sypialnią od dziennej/pracy. Sęk w tym, że łóżko ma wezgłowie od strony okna (to akurat mi nie przeszkadza), ale za nim byłby grzejnik i pytanie co zrobić by nie było to uciążliwe. (wezgłowie kończy się praktycznie na poziomie parapetu). Widziałem rozwiązanie gdzie grzejnik był osłonięty od przodu szybą, co wydaje mi sie niezłym pomysłem. Jest też pomysł, który chyba jest najlepszy - zastąpienie starego grzejnika nowym konwekcyjnym i przesunięcie go na skraj okna i kawałek ściany tak by tylko kawałek był za łóżkiem. Co sądzicie? Może jakieś porady, złote rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.04.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Potrzebne ci aż tak szerokie łóżko? Pokój wydaje się mały,ja bym go nie dzieliła i jak chcesz pracować w kącie tyłem do okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariaczi 15.04.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Łóżko - potrzebne. Każdy ma swoje marzenia, a to jest jedno z moich. 140 to nie takie szerokie, 160 - 180 to tak, ale 140 to kompromis między wygodą a miejscem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariaczi 15.04.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 PSPokój ma 2,7m x 4,5m (bez przejścia do drzwi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts