szymon.v 15.04.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Źle obliczyłem ile mi będzie płytek potrzeba i zostały mi 3 opakowania. Niestety sprzedawca nie chce ich już przyjąć (mówi że minęło już 5 miesięcy od zakupu i po ptokach). I w ten sposób oprócz płytek, które sobie zostawiłem na wszelki wypadek mam jeszcze 3 nierozpakowane pudełka następujących płytek: 1 x opakowanie płytek płytka podłogowa modern punk 2 (sprzedam za 75 pln chociaż kupiłem za 89,54 pln) 1 x opakowanie płytki ściennej modern punk 1 (sprzedam za 50 pln chociaż kupiłem za 62,88 pln) 1 x opakowanie płytki ściennej modern punk 2 (sprzedam za 50 pln chociaż kupiłem za 62,88 pln) Ceny do negocjacji bo chcę się ich pozbyć bo kobita mi głowę suszy, że zawalają mi miejsce na balkonie Mogę wysłać kurierem (na koszt kupującego) albo odbiór osobisty w Warszawie (Praga Południe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek_W 19.05.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Płytki ładne i całkiem niezłe parametry. Trudno je zniszczyć. Dobry wybór, ale mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts