theme 31.05.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 No Fin ... takiego komplementu to się nie spodziewałem przyznam - prędzej myślałem, że szykujesz pręgierz dla mnie i dołączasz do wyśmienitego grona Gerdowco-spamerów. A produkcja stalówek nie jest jakaś ekstra skomplikowana. Są firmy które robią to jak na XXI w. przystało a są też linie produkcyjne które przypominają klepanie blachy młotkiem na drewnianych ramiakach. Nie chcę mówić konkretnej marki ale wiem, że na 15 sztuk na prasie 2-3 odpadają z automatu, kolejna spuchnie po tygodniu a jeszcze jedną uwalą przy załadunku. Podpowiedź dla Ciebie - zauważ który producent rozwija serie związane ze styropianem (nowe wzory) a piankowe wprowadza jakieś udziwnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjazewicz 31.05.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) KMT nie miałoby plusa za rozmiar pomniejszony. Piotr z Wikęda pewnie znałby więcej odpowiedzi, ale to pewnie też jego prywatna sprawa (żałuję że nie miałem okazji z nim pogadać jak był u mnie w firmie.. ) Jak dla mnie - te firmy są bliźniacze pod względem produktowym - przynajmniej gdy patrzę jako laik nie znający procesu produkcji od podstaw tak jak The me:) Finladia to trzeba będzie na te kawę się spotkać, mamy na swoich głowach spory rynek, gdzie mnie przypadła ściana wschodnia wraz z Łodzią i Warszawą ale wkrótce będzie trzeba się wyrwać w Twoje strony. Theme chwalisz wymiar 80N, 90N oraz Fix widzę również się pozytywnie wypowiada cieszy mnie to gdyż mocno obstawałem za wprowadzeniem tej opcji do oferty WIkędu za namową i sugestią moich klientów i dystrybutorów regionalnych. Cieszę się że znalazło to zainteresowanie wśród firm współpracujących jak i sami montażyści złapali oddech, gdzie mogą jechać do bloków bez laski dynamitu, piły tarczowej z odciągiem, wielkiego młota z udarem itp noi sami klienci są zadowoleni, że nie ma tyle brudu. Firma produkuje dla swoich klientów, dla ich potrzeb dzięki temu miło się patrzy jak firma mocno się rozwija na tle silnej konkurencji, a to w dużej mierze dzięki sugestiom klientów, którzy budują wraz z nami tak ciekawą ofertę. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez piotrjazewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.05.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 I dzieki takiemu nastawieniu macie pozytywny wizerunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 04.06.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Theme chwalisz wymiar 80N, 90N oraz Fix widzę również się pozytywnie wypowiada cieszy mnie to gdyż mocno obstawałem za wprowadzeniem tej opcji do oferty WIkędu za namową i sugestią moich klientów i dystrybutorów regionalnych. Mnie cieszy to, że myślicie głową a nie portfelem. Przede wszystkim uwagi zbieracie z rynku (od żywych ludzi a nie z internetu czy jakiś kosmicznych badań opinii publicznej) i staracie się to wprowadzać do swoich produktów. Zarówno dla nas sprzedawców-montażystów jak i Klientów. Co do "nowości" - mi się podobają i czekam na jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamas 04.06.2014 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Do głowy przyszło mi takie pytanie. Czy te ościeżnice w wersji N różnią się czymś od strony technicznej od tych zwykłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 05.06.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Nie. Nadproże jest węższe o te 5cm i tyle. Profil jest ten sam itd. Skrzydło również jest węższe o 5cm.http://wiked.pl/images/katalog/katalog%20polski%20drzwi%20KWIECIEN%202014.pdf Ostatnia strona w katalogu. Na stronie internetowej widzę, że jeszcze jakieś stare informacje są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamas 08.06.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 To dobrze. Moim zdaniem naprawdę ciekawe rozwiązania z tymi mniejszymi wersjami. Powoli Wikęd zaczyna mnie przekonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 12.06.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 To teraz jedź do jakiegoś sklepu i pomacaj sobie drzwi. Porównaj z innymi wystawionymi i będziesz mniej więcej wiedział o czym jest mowa, bo tak na prawdę można wymieniać w nieskończoność różne rodzaje rozwiązań (niekiedy unikalnych) różnych producentów. Inaczej drzwi się nie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamas 14.06.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Jak tylko będę miał dzień wolny od pracy to to zrobię. A na co w sumie uważać podczas oglądania ( by nie dać się zagadać przez sprzedawcę i jego gadkę) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts