Marek_k 24.05.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Mam pytanie. Chcę ocieplić dwa pokoje, w których trzy ściany są szczytowe, a jedna sąsiaduje z klatką schodową. Jest to mieszkanie komunalne w kamienicy, gdzie grubość ścian nośnych wynosi 50cm.Docieplenie z zewnątrz nie wchodzi w rachubę z uwagi na wysokość (2piętro) oraz ze względów formalno - prawnych (o kosztach operacji nie wspomnę). Czy w związku z tym mogę docieplić te pokoje od strony wewnętrznej i jakie z tego tytułu będą konsekwencje? Tynki wewnętrzne już zbiłem do cegły. Czy mogę zatem zastosować styropian (jaka grubość?) i płyty gipsowo-kartonowe? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.05.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Lepiej welne szklana w plytach lub rolach pomiedzy stelazem blaszanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_k 25.05.2004 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Ok! Dzięki za radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts